Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Visualitzar la informació del client

Hi ha informació disponible per ajudar-te a tu i als clients a recordar les transaccions a la secció Transaccions del Tauler de control en línia de Square. Per exemple, hi pots consultar informació sobre les vendes, com ara el nom del titular de la targeta associat a una compra, la marca de la targeta i els quatre últims dígits. Amb aquesta informació, també es crea un perfil de client al Directori de clients.

Nota: el nom del titular de la targeta associat a una compra només està disponible per als pagaments amb xip i PIN a la versió més recent de l’Square Reader.

Visualitzar la informació al Directori de clients

Amb el Directori de clients, també pots aplicar filtres a la informació del client que s’emmagatzema al teu compte de Square. Els filtres poden donar més detalls sobre els clients i com interactuen amb el teu negoci, com ara veure’n les dades de pagament, els articles que han comprat i els punts de venda que visiten. També pots establir un període de temps per a les dades concretes que vols consultar.

Per mostrar i aplicar filtres:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square en línia > Clients.

  2. Fes clic a la pestanya Directori i selecciona Filtres.

  3. Aplica filtres per a les dades del client que vulguis mostrar.

  4. Fes clic a Mostra els clients.

Nota important

  • Pots aplicar filtres a través del Tauler de control en línia de Square i també des de l’aplicació de TPV. Tanmateix, en aquest moment no tots els filtres estan disponibles a l’aplicació i tens més filtres disponibles al tauler de control.

  • Si fas servir conjunts de permisos personalitzats per a l’equip, els empleats amb permisos assignats podran veure la informació de contacte del client, com ara l’adreça electrònica, l’adreça postal i el número de telèfon. Els empleats amb permisos per defecte no poden veure aquesta informació. Pots donar-los la possibilitat de veure-la i modificar-la activant aquest permís amb Gestió d’equips.

Mostrar la informació del client durant una venda

A TPV Square, pots afegir informació del client a una venda per a recopilar estadístiques i obtenir més detalls dels clients, que t’ajudaran a oferir experiències més eficaces i personalitzades. Pots consultar més informació sobre com Afegint un client a la venda.

Pots consultar més informació sobre les Polítiques de privacitat i seguretat de Square. Si tens més preguntes, posa’t en contacte amb nosaltres.