Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Importa i exporta clients

Consultar la informació dels clients

A la secció Transaccions del tauler de control en línia de Square trobaràs informació útil sobre les transaccions tant per a tu com per als clients. Per exemple, hi trobaràs la informació següent sobre les vendes: el nom del titular de la targeta associada a cada compra, la marca de la targeta i els quatre últims dígits. Amb aquesta informació, també es crea un perfil de client al Directori de clients.

Nota: el nom del titular de la targeta associada a una compra només està disponible per als pagaments que es facin mitjançant targetes amb xip i PIN amb la versió més recent de l’Square Reader.

Com puc consultar la informació que hi ha al directori de clients?

Des del Directori de clients també pots aplicar filtres a la informació dels clients que s’emmagatzema al compte de Square. Els filtres poden proporcionar més detalls sobre els clients i com interactuen amb el teu negoci. Entre altres coses, podràs consultar les dades de pagament, els articles que han comprat i els punts de venda que visiten. També pots definir un interval per a les dades concretes que vulguis consultar.

Per consultar i aplicar filtres:

  1. Ves a Clients al Tauler de control de Squareen línia.

  2. Fes clic a Directori > Filtres.

  3. Aplica filtres en funció de les dades dels clients que vulguis consultar.

  4. Fes clic a Mostra els clients.

Important:

  • pots aplicar filtres tant al tauler de control en línia de Square com a l’aplicació de TPV Square. Tanmateix, no tots estan disponibles a l’aplicació en aquests moments, però trobaràs més opcions al Tauler de control.

  • Si un client s’ha subscrit a través de Màrqueting Square, és possible que la seva informació no es mostri al directori.

  • Si fas servir conjunts de permisos personalitzats per al teu equip, els empleats que tinguin els permisos corresponents podran consultar la informació de contacte dels clients, però els que tinguin els permisos predeterminats no ho podran fer. Si vols que l’equip pugui consultar o modificar aquestes dades, hauràs de concedir-los el permís necessari des de la secció Equip del tauler de control en línia de Square.

Permet als empleats accedir a la informació dels clients

Si fas servir Permisos dels empleats de Square per al teu equip, pots triar quins empleats poden consultar i modificar les dades personals dels clients, com ara les adreces electròniques i postals, i els números de telèfon.

  1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square amb un compte d’administrador i fes clic a Personal i nòmines > Equip > Permisos.

  2. Selecciona el conjunt de permisos que vols modificar.

  3. Fes clic a Modifica els permisos.

  4. Selecciona l’opció Clients de la llista de permisos i activa’l.

  5. Modifica els punts d’accés, les dades dels clients i les opcions dels recursos dels perfils segons convingui.

Si algun empleat no té accés a la informació dels clients, les dades restringides no es mostraran quan accedeixi a aquesta informació.

Consultar la informació dels clients durant una venda

Al TPV Square, pots afegir informació dels clients a les vendes per recopilar-ne informació i conèixer-los millor. Tot això t’ajudarà a oferir experiències personalitzades i més eficaces. Consulta més informació sobre com Afegint un client a la venda.

Consulta més informació sobre les Polítiques de privacitat i seguretat de Square. Si tens més preguntes, posa’t en contacte amb nosaltres.

No trobes el que necessites?