Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Consultar la informació del client

A la secció Transaccions del Tauler de control en línia de Square, hi trobaràs tota la informació de les transaccions, que els clients també poden consultar. Per exemple, hi ha informació sobre les vendes, com ara el nom del titular de la targeta associat a una compra, la marca de la targeta i els quatre últims dígits. Amb aquesta informació, també es crea un perfil de client al Directori de clients.

Nota: el nom del titular de la targeta associat a una compra només està disponible per als pagaments amb xip i PIN amb la versió més recent de l’Square Reader.

Com puc consultar la informació que hi ha al Directori de clients?

Amb el Directori de clients, també pots aplicar filtres a la informació del client que es desa al teu compte de Square. Els filtres poden donar més detalls sobre els clients i com interactuen amb el teu negoci; així, podràs consultar informació sobre les dades de pagament, els articles que han comprat o els punts de venda que visiten. També pots filtrar les dades segons períodes de temps concrets.

Per mostrar i aplicar els filtres:

 1. Ves a Clients al Tauler de control de Square en línia.

 2. Selecciona Directori > Filtres.

 3. Aplica filtres per a les dades del client que vols mostrar.

 4. Fes clic a Mostra els clients.

Cal tenir en compte

 • Pots aplicar filtres tant al Tauler de control en línia de Square com a l’aplicació de TPV Square. En aquests moments, tanmateix, no tots els filtres estan disponibles a l’aplicació. Tens més filtres disponibles al Tauler de control.

 • Si un client s’ha subscrit a través de Màrqueting Square, és possible que no es mostri la seva informació al directori.

 • Si fas servir conjunts de permisos personalitzats per a l’equip, el personal amb permisos assignats podrà consultar la informació de contacte del client. El personal amb permisos predeterminats no podrà consultar aquesta informació. Pots donar-li la possibilitat de consultar-la i modificar-la si actives aquest permís amb Gestió d’equips.

Permet al personal accedir a la informació del client

Si fas servir Permisos dels empleats de Square per a l’equip, pots triar quins membres del personal poden consultar i modificar les dades personals dels clients, com ara les adreces electròniques, les adreces postals o els números de telèfon.

 1. Mitjançant un compte d’administrador, inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Team > Permisos.

 2. Tria el conjunt de permisos que vols modificar.

 3. Fes clic a Modifica els permisos.

 4. Selecciona l’opció Clients de la llista de permisos i activa-la.

 5. Ajusta els punts d’accés, les dades del client i les opcions dels recursos del perfil del client segons convingui.

Si algú del personal no té accés a la informació del client, les dades restringides no es mostraran quan l’obri.

Mostrar la informació del client durant la venda

A TPV Square, pots afegir informació del client a una venda per recopilar estadístiques i obtenir més detalls dels clients, que t’ajudaran a oferir experiències més eficaces i personalitzades. Pots consultar més informació sobre com Afegint un client a la venda.

Aquí també pots consultar més informació sobre les Polítiques de privacitat i seguretat de Square. Si tens més preguntes, posa’t en contacte amb nosaltres.