Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comptes bancaris i transferències

Fes coincidir les vendes i les transferències

Pots veure els detalls de la transferència des del Tauler de control de Square. Revisa aquesta guia ràpida per descobrir les millors eines de transferències d’informes.

Identifica els pagaments inclosos a les transferències

Des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a la pàgina Saldo al teu Tauler de control en línia de Square.

 2. Si tens més d’un punt de venda, tria el que vulguis veure.

 3. Fes clic a Mostra totes les transferències.

 4. Fes servir l’eina de selecció de dates per afinar l’interval de la cerca de les transferències. També pots fer clic al centre de l’eina de selecció de dates per a veure el calendari complet.

 5. Fes clic a qualsevol transferència de la llista per veure’n els detalls, com ara el mètode amb què s’ha fet la transferència, els tres últims dígits del compte bancari on s’ha enviat, els pagaments amb targeta individuals inclosos o els detalls del seguiment.

Des de l’aplicació de TPV Square:

 1. Toca Més a la barra de navegació a la part inferior de la pantalla.

 2. Toca Saldo.

 3. Toca Mostra tota l’activitat.

 4. Els informes de transferències es mostraran a la secció Historial. Toca qualsevol transferència de la llista per veure’n els detalls, com ara el mètode amb què s’ha fet la transferència, els tres últims dígits del compte bancari on s’ha enviat, els pagaments amb targeta individuals inclosos o els detalls del seguiment.

Nota: si tens problemes per localitzar una transferència específica des de l’aplicació de Square, és possible que hagis iniciat la sessió en un punt de venda diferent. Tanca la sessió de l’aplicació tocant Més i després Tanca la sessió. Torna a iniciar-la per triar el punt de venda correcte.

Si estàs revisant una transferència i no veus tots els pagaments que esperes rebre per a aquell dia, és probable que s’incloguin a la transferència següent. Això pot passar si els pagaments s’han acceptat després de l’hora límit de la transferència diària (17:00 CET) o de l‘hora de tancament del negoci.

Descarrega l’historial de transferències

 1. Des de Configuració de la transferència > Informes de transferència al teu Tauler de control en línia de Square, fes clic a l’eina de selecció de dates a l’extrem superior esquerre per triar l’interval de dates que vols veure.

 2. Fes clic al selector de punts de venda per filtrar les transferències segons aquest criteri.

 3. Fes clic a Exporta > Resum CSV a l’extrem superior dret de la pàgina.

Es descarregarà un full de càlcul al teu ordinador com a fitxer CSV, que podràs obrir amb el teu programa de full de càlcul habitual.

No trobes les transferències?

Els pagaments acceptats amb Square s’envien directament al teu compte bancari enllaçat segons el programa de transferències de Square. Si no trobes cap transferència, revisa la informació següent per assegurar-te que has descartat els problemes més habituals:

Revisa el calendari de transferències

 • Consulta els horaris límit del programa de transferències de Square. Si els pagaments s’han acceptat després de les 17:00 h CET o del tancament personalitzat, s’enviaran amb la propera transferència.

 • Les transferències no s’envien els caps de setmana. Els pagaments acceptats els divendres, dissabtes o diumenges es remetran al teu compte bancari enllaçat el dilluns i estaran accessibles a partir del dilluns a la tarda, depenent de la velocitat de processament del teu banc.

 • La majoria dels bancs estan tancats els caps de setmana i els dies festius, de manera que les transferències enviades per Square solen retardar-se durant aquests dies.

Comprova els pagaments

 • Assegura’t que s’hagin completat els pagaments que esperes. Comprova els pagaments a l’Informe de l’estat de la transacció.

 • Assegura’t que tots els pagaments s’han processat com a pagaments amb targeta i no s’han registrat com a efectiu, xecs o altres mètodes; en aquests casos, de fet, a Square no els processem.

 • Si tens diversos comptes o punts de venda de Square, assegura’t que el teu dispositiu hagi iniciat la sessió al compte o al punt de venda de Square associat amb el compte bancari enllaçat. La possibilitat de transferir fons entre comptes o punts de venda de Square no està disponible. Pots optar per transferir fons fora de Square o emetre un reemborsament i iniciar la sessió al compte o al punt de venda correctes per tornar a processar el pagament. Tingues en compte que necessitaràs la targeta de pagament original o les dades del teu client.

Comprova el teu compte bancari

 • Comprova que el compte bancari estigui verificat.

 • Pots vincular diversos comptes bancaris externs al teu compte de Square des de la secció Comptes bancaris del Tauler de control en línia de Square. Procura que el compte bancari vinculat que consultes sigui el correcte per al punt de venda en qüestió, en cas que tinguis diversos punts de venda amb Square.

 • Comprova si hi ha cap transferència pendent. Les transferències pendents es completaran i haurien d’arribar en els propers 1 o 2 dies feiners.

 • Pots identificar les transferències de Square enviades al teu compte bancari enllaçat si cerques Square Inc a l’extracte bancari.

 • Assegura’t que el teu compte de Square no estigui enllaçat a un compte bancari tancat.

 • Les transferències poden tardar uns quants dies feiners a mostrar-se, segons la velocitat de processament del teu banc. Posa’t en contacte amb el banc per obtenir informació sobre els temps de processament.