SevenRooms i Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als gerents i propietaris de restaurants que vulguin fer servir SevenRooms per gestionar el servei i les reserves amb Square per a restaurants.

Abans de començar

Per fer servir la integració, necessites una subscripció de pagament a Pla Plus de Square per a restaurants (o una prova gratuïta de 30 dies del pla Plus de Square per a restaurants) i un paquet actiu de SevenRooms Essentials, Growth o Premium. Si tens el pla Gratuït de Square per a restaurants o l’aplicació de TPV Square, hauràs de canviar al pla Plus o Prèmium per fer la integració amb SevenRooms. Ves al Tauler de control de Square per canviar a un pla superior.

Quan et passis al pla Plus de Square per a restaurants, tota la informació que tinguis al compte estarà disponible a la plataforma, incloent-hi els articles, els clients, els empleats i les dades del compte bancari. Si fas el canvi a través de l’aplicació TPV Square, hauràs de configurar les cartes i el plànol de planta abans de fer la sincronització amb SevenRooms.

Integra SevenRooms amb Square

La integració de Square i SevenRooms et permet:

• Consultar la informació del client i de la reserva des de SevenRooms al compte del pla Plus de Square per a restaurants per oferir un servei personalitzat.

• Treure profit de les funcions de SevenRooms dissenyades per a aquest tipus de negocis quan comparteixis el compte del pla Plus de Square per a restaurants i la informació de vendes amb el compte de SevenRooms.

Si és el primer cop que fas servir SevenRooms i vols crear un compte, visita el seu web i selecciona Reserva una demostració.

Si ja tens un compte amb aquesta plataforma i vols començar a fer servir la integració:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Plataforma d’aplicacions de Square.

2. Cerca «SevenRooms» i selecciona la fitxa de producte de l’aplicació.

3. Fes clic a Comença i segueix les instruccions per connectar el compte de SevenRooms amb el de Square.

Gestiona la configuració

Vincula els noms de les taules

Els noms de les taules del compte de Square per a restaurants han de coincidir amb els de SevenRooms. Per fer-ho al plànol de planta:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Dispositius > TPV > Plànols de planta.
  2. Modifica o crea els plànols de planta i els noms de les taules.
  3. Per modificar diversos noms de taules alhora, selecciona una secció i actualitza’n els noms. Fes clic a Fet.
  4. Fes clic a Desa quan hagis acabat.

Activa la funció d’organització dels plats

Per fer-ho a Square per a restaurants:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Configuració > Dispositius.
  2. Fes clic a TPV > Dispositius TPV.
  3. Tria’n un d’existent o fes clic a Afegeix un TPV per crear-ne un de nou.
  4. A la secció Organització dels plats, activa l’opció Activa l’organització dels plats. Des de la secció Configuració del servei podràs modificar o crear plats amb noms personalitzats.
  5. Assigna plats des de Square als estats de les taules a SevenRooms.

L’organització dels plats és específica de cada punt de venda. Si en tens més d’un, hauràs de crear plats per a cadascun d’ells. Consulta més informació sobre l’organització dels plats amb Square per a restaurants.

Estat de distribució de comensals

Amb l’Estat de distribució de comensals podràs agilitzar la feina del personal de sol, crear comptes de manera automatitzada i fer un seguiment de l’estat de les taules gràcies a la integració de SevenRooms amb Square per a restaurants. Si actives aquesta opció al Tauler de control de Square, amb les reserves de SevenRooms es crearà una comanda nova automàticament per a cada taula quan els comensals hi seguin.

Crea una reserva

Per fer-ho amb SevenRooms:

1. Inicia la sessió a l’aplicació mòbil de SevenRooms.
  2. Selecciona Afegeix una reserva a la cantonada superior dreta per iniciar el procés de reserva.
  3. Segueix les instruccions per triar la data, la mida del grup i l’hora de la reserva.
  4. Cerca i selecciona un perfil de client si estàs creant una reserva per a un client existent, o bé afegeix-ne un de nou.
  5. A continuació, selecciona Més informació. Aquí hi pots afegir notes i etiquetes relacionades amb la reserva.
  6. Selecciona Reserva.

Perquè la reserva aparegui a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants, segueix aquests passos al compte de SevenRooms:

1. Inicia la sessió a l’aplicació mòbil de SevenRooms.
  2. En el plànol de planta, arrossega el grup i deixa’l anar a la taula on vulguis que seguin.
  3. Al missatge que aparegui, selecciona l’opció de l’estat de la Taula.

La reserva només apareixerà a Square si està activada la funció de l’estat de distribució de comensals i l’has marcat com assignada a SevenRooms.

Atén una taula

1. Inicia la sessió a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants.
  2. Accedeix al plànol de planta.
  3. Selecciona la taula vinculada a la reserva. Al plànol de planta de Square per a restaurants es mostren de color porpra les taules amb reserves sense obrir (si has activat l’estat de distribució de comensals al Tauler de control de Square).
  4. Afegeix articles de la carta a la comanda. A la pestanya Client apareixeran les etiquetes, el nombre de persones de la reserva i les notes de SevenRooms.
  5. Toca Envia perquè la comanda arribi a les impressores de la cuina o a les àrees de Square KDS.
  6. En finalitzar el servei, selecciona Imprimeix el compte per generar un compte desglossat. Presenta’l al client i selecciona Paga.

Resolució de problemes

Si la integració no se sincronitza correctament, prova els passos següents:

• Comprova que els noms de les taules al compte de Square per a restaurants coincideixin exactament amb els de SevenRooms.

• Assegura’t que l’organització dels plats i l’estat de distribució dels comensals estiguin activats al compte de Square per a restaurants.

• Comprova que els noms dels plats al compte de Square per a restaurants coincideixin amb els de SevenRooms.

• Assegura’t que tinguis cartes creades amb Square per a restaurants.

• Confirma que les subscripcions al pla Plus de Square per a restaurants i SevenRooms estiguin actives i actualitzades.

Servei d’atenció al venedor

Per obtenir ajuda amb la integració de SevenRooms i Square per a restaurants, posa’t en contacte amb el servei d’atenció al venedor de SevenRooms a través de support@sevenrooms.com. També pots consultar una guia completa sobre com configurar el compte de SevenRooms amb Square per a restaurants alcentre d’ajuda de SevenRooms.

Passos següents

Consulta més informació sobre com pots gestionar taules amb Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda: