Gestiona la distribució de comensals amb aplicacions de reserves de tercers

A qui va dirigit aquest article?
Als gerents o propietaris de restaurants que fan servir Square per a restaurants amb una subscripció al pla Plus o Prèmium i una aplicació de reserves de tercers activa de la Plataforma d’aplicacions de Square.

Abans de començar

Amb Square per a restaurants pots integrar i fer servir aplicacions de reserves de tercers (com ara OpenTable) per agilitzar la feina del personal de sala i l’inici del servei.

Assegura’t que el compte de Square per a restaurants estigui vinculat a una aplicació de reserves de tercers.

Activa la distribució dels comensals

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Gestió de dispositius > Punts de venda > Configuració del servei.

2. Activa l’opció Distribució dels comensals per crear comptes des de l’aplicació de reserves de tercers.

Passos següents

Consulta altres opcions per configurar el servei als articles següents del Centre d’ajuda: