Inici

Fes un seguiment dels costos unitaris no registrats des del Tauler de control de Square

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos d’inventari que vulguin fer un seguiment dels costos unitaris quan faltin dades des del Tauler de control de Square. Aquesta funció està disponible amb el pla Plus de Square per a comerços. Consulta més informació sobre Personal Square i els permisos personalitzats.

Informació sobre l’historial d’informes

Al registre de l’historial trobaràs informació detallada sobre totes les existències modificades per fer un seguiment dels nivells d’inventari de tots els articles. En ajustar les existències, acceptar una comanda o processar un pagament, el registre s’actualitzarà.

Hi podràs accedir des del Tauler de control en línia de Square per afegir o actualitzar costos unitaris i consultar un registre detallat de totes les existències modificades.

Abans de començar

Amb els filtres del registre de l’historial d’inventari podràs identificar costos unitaris no registrats, consultar quines existències tenen un cost unitari associat i quines no, i mostrar totes les modificacions fins a la data. Qualsevol modificació de les existències afectarà el valor del cost dels productes venuts i de l’inventari, aplicant el mètode FIFO (els primers articles que rebis seran els primers que es venguin). Tot i que tens l’opció de modificar qualsevol cost inexacte de les existències que rebis, no podràs actualitzar els costos unitaris de les modificacions que es dedueixen dels nivells de l’inventari, com ara els ajustos a la baixa, les pèrdues, els danys o els robatoris.

Fes un seguiment dels costos unitaris no registrats

Identifica els costos unitaris no registrats

Per fer-ho:

  1. Ves a Articles al Tauler de control de Square.
  2. Fes clic a Gestió de l’inventari > Historial.
  3. Al menú desplegable Tots els costos, selecciona Cost no registrat.

Filtra els costos unitaris no registrats

Per actualitzar les existències que no tinguin cap cost unitari associat, aplica el filtre Cost no registrat. Es mostraran tots els articles en qüestió.

Per afegir un cost unitari:

  1. Toca Afegeix el cost al costat d’un dels articles.
  2. Introdueix el cost unitari i toca Desa.

Si vas rebre existències amb una comanda, fes clic a l’enllaç de la pàgina de l’historial de modificacions per actualitzar el cost unitari associat.

Revisa en bloc els costos unitaris no registrats

Per als articles amb costos associats a les seves variants , apareixerà l’opció Revisa els costos unitaris per fer modificacions a l’historial. Tingues en compte que si a un article li falta un cost unitari, hauràs d’actualitzar cada variant de la col·lecció d’articles abans de resoldre en bloc els costos no registrats des del registre de l’historial.

Per afegir costos predeterminats, importa la col·lecció d’articles o modifica manualment el cost de cada variant. Aplica costos predeterminats a les accions anteriors per generar informes i càlculs de marges precisos.

Per començar:

  1. Ves a Articles al Tauler de control de Square.
  2. Fes clic a Gestió de l’inventari > Historial.
  3. Confirma que cada variant d’article té un cost unitari associat.
  4. Si falten articles o proveïdors, fes clic a Accions en bloc > Revisa els costos no registrats o Revisa els proveïdors que falten.

Selecciona Mostra les accions sobre les existències per consultar les existències modificades que no tinguin cap cost unitari associat.

Quan actualitzis una modificació anterior, el cost unitari de tots els altres ajustos reflectirà el cost unitari nou d’aquest article en concret.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?