Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Conjunts de permisos personalitzats

Amb els conjunts de permisos personalitzats de Gestió d’equips Square, pots crear nivells diferents per a tots els punts d’accés (com ara l’aplicació de TPV Square vs. el Tauler de control de Square). Per exemple, pots crear un conjunt de permisos d’Administrador independent amb un nivell d’accés superior al d’un conjunt de permisos de Caixer limitat.

Com que cada negoci és diferent, pots triar exactament a què voldries que tingui accés cada empleat. Per ajudar-te a començar, t’oferim un desglossament complet dels punts d’accés i els permisos que es poden assignar a un empleat.

Punts d’accés

Els punts d’accés són els diferents mitjans des dels quals tu i els teus empleats podeu accedir a les funcions de Square. Per exemple, els empleats que fan servir una contrasenya de 4 dígits per entrar a TPV estan utilitzant el punt d’accés de TPV compartit. Per obtenir més informació sobre cada punt d’accés, consulta les definicions a continuació.

TPV compartit

El TPV compartit permet que diversos empleats iniciïn la sessió a dispositius compartits fent servir una contrasenya de 4 dígits.

TPV mòbil

El TPV mòbil permet que els empleats iniciïn la sessió a un TPV des del seu propi dispositiu i accedeixin a allò que tinguin permís per fer (p. ex., acceptar un pagament). Això és útil quan els empleats han d’acceptar pagaments des de qualsevol lloc.

Tauler de control

Aquest accés permet que els empleats tinguin un compte per accedir al Tauler de control, però només poden accedir a les accions per a les quals tenen permís.

Accés total

L’accés total habilita tots els permisos, excepte la gestió de les transferències i els comptes bancaris. Només el propietari del compte pot gestionar les transferències i els comptes bancaris. Pots obtenir més informació sobre els permisos d’accés complet.

Permisos

Procés de pagament

Permís Descripció
Accepta pagaments Permet que els empleats acceptin pagaments.
Accepta un pagament per a productes afegits* Permet que els empleats afegeixin articles a una venda i la cobrin.
Introdueix imports personalitzats manualment* Permet que un empleat afegeixi imports personalitzats a una venda o càrrec. Nota: els empleats que no tinguin aquest permís assignat hauran d’introduir una contrasenya d’administrador al TPV per poder dur a terme una transacció amb import personalitzat.
Fes servir el Terminal Virtual Permet que els empleats acceptin pagaments a través del Terminal virtual.
Cancel·la les transaccions Permet que els empleats facin servir una contrasenya de 4 dígits per cancel·lar un pagament.
Ajusta els impostos manualment durant una transacció Permet que els empleats puguin ajustar els impostos d’una venda en curs.
Ajusta manualment la propina inclosa al compte aplicada a una transacció Permet que els empleats configurin propines incloses al compte que anul·lin qualsevol configuració predeterminada de les propines (només per als restaurants).
Aplica descomptes restringits i articles de cortesia a una transacció Permet que els empleats facin servir una contrasenya de 4 dígits per aplicar descomptes protegits amb contrasenya a una transacció.
Afegeix un client a una transacció de venda* Permet que els empleats afegeixin un client del directori a una venda.
Obre la caixa fora d’una transacció Permet que els empleats obrin la caixa d’efectiu connectada sense executar una transacció.
Mostra totes les comandes obertes per cada empleat Permet que els empleats consultin les seves comandes obertes.
Mostra totes les comandes obertes de tots els empleats* Permet que els empleats consultin totes les comandes obertes, incloent-hi les assignades a altres empleats.
Elimina o anul·la els articles desats a Comandes obertes Permet que els empleats eliminin un article de qualsevol comanda oberta.
Torna a obrir comptes tancats Permet que els empleats tornin a obrir un compte tancat prèviament (només per als restaurants).

Comandes

Permís Descripció
Accés total a les comandes Permet a l’empleat veure, editar o cancel·lar qualsevol comanda des de la miniaplicació Comandes al TPV.

Transaccions

Permís Descripció
Mostra totes les vendes completades de tots els empleats Permet als empleats veure totes les transaccions.
Liquida totes les transaccions que estan pendents de propines Permet que l’empleat consulti i liquidi totes les transaccions pendents de propina.
Tramita els reembossaments Permet que l’empleat pugui reembossar una transacció al mètode de pagament alternatiu o original.

Informes

Permís Descripció
Mostra informes de vendes Permet a l’empleat consultar informes de vendes limitats o detallats al TPV o al Tauler de control.
Mostra informes de vendes limitats (només al TPV)* Permet que els empleats puguin consultar les dades acumulades de les vendes dels últims 90 dies i restringeix la visualització de tot l’historial, gràfiques comparatives i tendències al llarg del temps.
Mostra informes de vendes detallats (TPV i Tauler de control) Permet que els empleats puguin consultar el total de vendes per a qualsevol període, tenir accés a l’historial de vendes i veure el total de vendes per article i per empleat.
Genera l’informe de tancament del dia Permet que l’empleat pugui accedir i executar l’informe de tancament del dia des del Compte al TPV per a restaurants.
Mostra informes de reclamacions Permet que l’empleat pugui accedir als informes de reclamacions a Informes.
Mostra informes de caixa Permet que l’empleat pugui consultar informes de caixa, iniciar i finalitzar la caixa i consultar l’import esperat a caixa.
Mostra l’import esperat a caixa Permet que l’empleat pugui consultar un import esperat concret quan revisi els detalls de la caixa.

Saldo

Permís Descripció
Mostra la informació del compte bancari per als punts de venda assignats Permet als empleats consultar la informació del compte bancari dels punts de venda que tenen assignats.
Configura el calendari de transferències Permet als empleats accedir a la configuració de transferències al Tauler de control.
Mostra els informes de transferències Permet als empleats veure els informes de transferències al Tauler de control.

Directori de clients

Permís Descripció
Mostra, modifica, crea i elimina dades del Directori de clients Permet als empleats crear, modificar, eliminar i enviar missatges als clients a través del Directori.
Importa i exporta clients i defineix-ne els camps personalitzats per als seus perfils Permet que l’empleat importi i exporti els clients al Tauler de control.

Articles

Vendes en línia Square

Permís Descripció
Accés total a Vendes en línia Square L’empleat pot accedir a Vendes en línia Square a través del Tauler de control per executar totes les accions relacionades amb la gestió del lloc web.

Torns

Permís Descripció
Mostra els informes del registre d’hores Permet que els empleats consultin, modifiquin i creïn torns passats dels empleats i editin la configuració del registre d’hores.
Crea, modifica i publica els horaris Permet que els empleats creïn, modifiquin i publiquin els horaris, i també que estableixin la disponibilitat dels empleats i aprovin les reclamacions de torns disponibles o els intercanvis de torns.
Gestiona la configuració de compliment de temps Permet que els empleats configurin els horaris, els descansos i la configuració de l‘aplicació d‘equips.
Permet els registres d’entrada anticipats i no programats Permet que els empleats anul·lin la configuració de seguiment dels registres d’entrada i les pauses.
Gestiona la disponibilitat Permet que els empleats gestionin la disponibilitat d’altres empleats mitjançant el Tauler de control en línia de Square.
Accés complet al registre d’hores Permet que un empleat pugui veure i modificar dades en un registre d’hores d’un empleat assignat al seu punt de venda.
Gestiona la configuració de les propines Permet que els empleats triïn el mètode de distribució de propines i facin la declaració de propines en efectiu.

Registres d’hores

Permís Descripció
Accés complet al registre d’hores Permet que un empleat pugui veure i modificar dades en un registre d’hores d’un empleat assignat al seu punt de venda.

Gestió d’equips

Permís Descripció
Gestiona els empleats Deixa que els empleats puguin crear un empleat nou i assignar-li conjunts de permisos i punts de venda concrets.
Crea, modifica i elimina empleats Permet que l’empleat creï i modifiqui empleats existents.
Crea, modifica i elimina conjunts de permisos Permet que l’empleat creï i modifiqui conjunts de permisos assignats als empleats.
Gestiona la configuració de les comissions i les quantitats per als empleats de tots els punts de venda Permet que l’empleat gestioni la configuració de comissions d’altres empleats.

Compte i configuració

Permís Descripció
Gestiona les subscripcions als serveis de Square Permet que l’empleat pugui subscriure’s o cancel·lar una subscripció.
Mostra i configura les integracions a la Plataforma d‘aplicacions Permet a l’empleat accedir a les aplicacions al Tauler de control de Square i configurar integracions amb aplicacions de negocis de tercers.
Crea punts de venda del negoci Permet que l’empleat creï punts de venda al Tauler de control de Square.
Personalitza les opcions de perfil del Directori de clients Permet que l’empleat estableixi els camps que es mostren als perfils del directori de clients.
Modifica la informació del negoci Permet que l’empleat modifiqui la informació de l’empresa al Tauler de control de Square.
Modifica les notificacions per correu electrònic Permet que l’empleat modifiqui la configuració del correu electrònic del compte.
Modifica la informació fiscal del negoci Permet que l’empleat modifiqui la configuració fiscal del compte, incloent-hi la informació del contribuent.
Gestiona la documentació per al perfil de risc del negoci (Seguretat Square) Permet que l’empleat gestioni la documentació personal o del negoci a Seguretat Square.
Crea, modifica i elimina dispositius Permet que l’empleat pugui crear i anomenar nous dispositius, i també generar codis de dispositiu i distribuir-los per correu electrònic.
Estableix la configuració de seguretat del dispositiu Permet que l’empleat accedeixi i modifiqui la configuració de seguretat a l’aplicació.
Configura el procés de pagament Permet que l’empleat gestioni la configuració de la pestanya Opcions del procés de pagament.
Estableix la configuració de les comandes Permet que l’empleat modifiqui la configuració de les comandes.
Estableix la configuració dels components Permet que l’empleat gestioni la configuració a la pestanya Components.
Habilita l’empleat per a fer el seguiment de les hores Permet que l’empleat activi o desactivi el seguiment de les hores.
Estableix la configuració del servei Permet que l’empleat ajusti la configuració del servei a Square per a restaurants.
Permet tancar la sessió als TPV compartits Permet que l’empleat tanqui la sessió a l’aplicació.

Accés de representant autoritzat

Un representant autoritzat és qualsevol empleat o associat que hagis designat perquè tingui accés a certa informació sobre el compte i les transaccions. Un cop algú hagi estat s’ha afegit al teu compte com a representant autoritzat, podrà trucar a Atenció al venedor i dur a terme accions limitades al teu compte.

Un representant autoritzat pot:

Permís Descripció
Comenta transaccions i transferències concretes amb el servei d’Atenció al venedor Es poden comentar transaccions, comissions, transferències, clients, subscripcions i altres detalls específics del compte.
Actualitza la informació del negoci Es pot sol·licitar a Square una actualització del codi de la categoria del comerç (MCC), de l’adreça d’enviament i del perfil públic de l’empresa.
Elimina un compte bancari antic Possibilitat de demanar a Square que elimini un compte bancari antic si s’ha afegit un compte nou.