Rep una comanda amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que vulguin rebre comandes de quantitats parcials o completes d’articles per fer un seguiment dels proveïdors i de l’inventari.

Informació sobre com rebre comandes

Amb una subscripció al Pla Plus de Square per a comerços pots rebre l’inventari des del Tauler de control de Square i l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

Abans de començar

Si hi ha articles en mal estat o no es poden processar per qualsevol altre motiu, fes clic a Actualitza al costat de l’article en qüestió. En marcar un article com a danyat, robat o perdut, aquesta informació no es mostrarà a l’informe Cost dels productes venuts.

Quan rebis una comanda, podràs introduir-ne el preu d’enviament i gestió, o qualsevol altre cost. Només has de fer clic a Afegeix un cost. Aquests imports es reflectiran a l’informe Cost dels productes venuts. Tingues en compte que aquests costos addicionals no afectaran el cost unitari de cadascun dels articles de la comanda.

En aquests moments, no es poden fer ni rebre comandes en quantitats decimals, només en nombres enters.

Rep una comanda

Opció 1: des del Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al tauler de control en línia de Square i ves a Articles i comandes > Articles.

2. Fes clic a Gestió de l’inventari > Comandes i selecciona la comanda que has rebut.

3. Fes clic a Rep tot o No rebis res. Per rebre només una part de l’inventari, fes clic a Rep a la fila del producte.

4. Introdueix la quantitat que vols rebre.

5. Fes clic a Desa.

Opció 2: des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços

1. Toca Inventari a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

• Si fas servir Square per a comerços a l’Square Register, toca la icona de la llista al costat esquerre de la pantalla.

2. Toca Comandes i selecciona la comanda a la llista Actives.

3. Toca Selecciona els articles que vulguis rebre, marca’ls i toca Següent.

4. Toca Rep tots per rebre’ls tots o bé Una part per rebre’n només alguns i toca Desa.

5. Toca Següent un altre cop per consultar un resum de la comanda.

6. Toca Fet per acabar.