Estableix costos unitaris amb les comandes de Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i els empleats que vulguin definir els costos unitaris dels articles a partir de les comandes existents. Aquesta funció està disponible amb el pla Plus de Square per a comerços. Consulta més informació sobre Personal Square i els permisos personalitzats.

Informació sobre com establir costos unitaris amb les comandes

Amb el pla Plus de Square per a comerços, el cost unitari dels articles es desarà automàticament quan en rebis existències amb una comanda.

Abans de començar

Només podràs fer un seguiment dels costos unitaris amb una subscripció a Square per a comerços. Si encara no t’hi has subscrit, pots gaudir d’una prova gratuïta de 30 dies.

Un cop t’hi registris, hauràs d’establir un cost unitari per a cada article de la col·lecció per poder fer servir els informes disponibles amb Inventory Plus.

Actualment, Square per a comerços no està integrat amb BigCommerce.

Estableix i modifica els costos unitaris

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.

2. Cerca i selecciona l’article de l’inventari que vulguis ajustar.

3. Ves a Variants i fes clic a Rep existències.

4. A Gestiona les existències, tria el punt de venda on vulguis ajustar l’inventari.

5. Al costat de l’opció Acció sobre les existències, fes clic a Existències rebudes.

6. Introdueix-ne la quantitat, el nom del proveïdor (opcional) i el cost unitari.

7. Configura qualsevol altre paràmetre de les variants i fes clic a Fet.

Modifica en bloc el cost unitari de les variants

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.

2. Selecciona els articles corresponents i fes clic a Modifica els articles.

3. Ves a Cost unitari i introdueix els costos unitaris nous.

4. Fes clic a Actualitza les variants.

També pots configurar els costos unitaris en Rep una comanda amb Square per a comerços.