Inici

Transfereix les existències entre els punts de venda amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de comerços i empleats amb permisos d’inventari que vulguin transferir existències entre punts de venda des del Tauler de control de Square. Aquesta funció està disponible amb el pla Plus de Square per a comerços. Consulta més informació sobre Personal Square i els permisos personalitzats.

Sobre la transferència d’existències entre punts de venda

Amb el pla Plus de Square per a comerços, pots transferir existències d’un punt de venda a un altre, transferir articles individuals o desplaçar articles en bloc.

Abans de començar

Per transferir existències entre punts de venda, cal que assignis la disponibilitat als punts de venda a cada article. La disponibilitat als punts de venda es pot assignar en crear un article des de la col·lecció o mitjançant l’eina d’importació d’articles.

Transfereix existències i consulta transferències passades

Per transferir existències entre punts de venda:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Articles i comandes > Articles

  2. Fes clic a Accions > Transfereix les existències. Des d’aquí pots començar la transferència d’existències.

  3. Selecciona els punts de venda d’origen i de destinació.

  4. Tria els articles que vols transferir i introdueix la quantitat de la transferència. Pren nota dels nivells d’existències actuals al punt de venda d’origen per assegurar-te de tenir-ne prou per fer la transferència.

  5. Fes clic a Finalitza la transferència.

Un cop l’hagis completat, podràs consultar la informació de la comanda en qualsevol moment, inclosos la informació del punt de venda, el nom del producte, la data i l’hora, des de l’Historial. A cada transferència se li assigna un número únic perquè sigui més fàcil identificar transferències anteriors.

Per filtrar l’historial i consultar només els articles transferits, fes clic a Tots els tipus d’ajustos i desmarca tots els filtres excepte Transferits.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?