Revisa i aprova un recompte complet de l’inventari amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de comerços i als empleats amb permisos d’inventari que hagin fet un recompte total de l’inventari. Aquesta funció està disponible amb el pla Plus de Square per a comerços. Consulta més informació sobre Personal Square i els permisos personalitzats.

Sobre la revisió completa de l’inventari

Després de fer un recompte complet de l’inventari, l’hauràs de revisar i aprovar. Abans d’enviar-lo a revisió, assegura’t d’haver comptabilitzat tots els articles disponibles.

Abans de començar

• Consulta com establir els permisos d’inventari amb Square per a comerços perquè els empleats puguin fer recomptes de l’inventari.

• Per a les auditories periòdiques d’un subconjunt de l’inventari, consulta com fer recomptes periòdics amb Square per a comerços.

• Els recomptes complets no estan disponibles si hi ha un recompte periòdic en curs. Com que els recomptes complets estan pensats per comptabilitzar tots els articles de l’inventari d’un punt de venda, totes les existències sense comptar s’estableixen en zero. Per evitar-ho, et recomanem que facis un recompte periòdic.

Pots enviar les revisions a través de l’aplicació de Square per a comerços per a iOS o del Tauler de control de Square.

Recompte total de l’inventari al Tauler de control

1. Al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Articles > Gestió de l’inventari > Recomptes d’existències.
  2. Selecciona un recompte total que estigui En curs. A continuació, fes clic a Comença la revisió. Un cop s’aprovi la revisió del recompte, les existències de les variants que no s’hagin comptat es posaran a zero. Per consultar el resum d’un recompte sense enviar-lo a revisar, fes clic a Cancel·la > Mostra el resum del recompte.
  3. A la pantalla Revisa els resultats, verifica que tots els recomptes siguin correctes.
    • Per ordenar la llista, toca Ordena i selecciona una de les opcions. Pots ordenar-la per Diferència (recompte), per Diferència (cost) o Per ordre alfabètic.
    • Per sobreescriure una partida, selecciona-la i fes clic a Sobreescriu el recompte. A continuació, indica el recompte correcte i selecciona Fet.
    • Per afegir els articles que falten al recompte, torna a la vista Recomptes d’existències i selecciona el recompte amb l’estat En revisió. Toca Retira de la revisió > Confirma perquè el recompte torni a l’estat En curs. Un cop que el recompte torni a estar En curs, podràs continuar fent el recompte d’articles des de l’aplicació per a iOS. Quan hagis acabat de modificar-lo, l’hauràs de tornar a enviar a revisar.
  4. Quan s’hagin revisat totes les partides, fes clic a Confirma.

Recompte total de l’inventari a iOS

1. A la barra de navegació de l’aplicació de TPV de Square per a comerços, toca Inventari > Recomptes d’existències.
  2. A la llista, toca un recompte total amb l’estat En curs. A continuació, toca Comença la revisió.
  3. Un cop s’aprovi la revisió del recompte, les existències de les variants que no s’hagin comptat es posaran a zero. Per consultar el resum d’un recompte sense enviar-lo a revisar, toca Cancel·la > Mostra el resum del recompte.
  4. Verifica que tots els recomptes siguin correctes a la pantalla Revisa els resultats:
    • Per ordenar la llista, toca Ordena i selecciona una de les opcions. Pots ordenar-la per Diferència (recompte), Diferència (cost) o Per ordre alfabètic.
  5. Per sobreescriure una partida, selecciona-la i toca Sobreescriu el recompte. A continuació, introdueix el recompte correcte, marca la casella de verificació i toca Fet.
  6. Per afegir els articles que falten al recompte, torna a la vista Recomptes d’existències i toca el recompte amb l’estat En revisió. Toca Retira de la revisió > Confirma perquè el recompte torni a l’estat En curs. Per afegir les variants que faltin al recompte, toca Reprèn el recompte. Quan hagis acabat de modificar-lo, l’hauràs de tornar a enviar a revisar.
  7. Un cop s’hagin revisat totes les partides, toca Confirma.

Cal revisar totes les partides abans de tocar Confirma: aquesta acció no es pot desfer. Un cop aprovat el recompte total de l’inventari, l’estat de Recomptes d’existències es mostrarà com a Completat.