Modifica manualment els preus dels articles al Tauler de control de Square

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear articles que vulguin crear comissions especials per als articles disponibles a diversos punts de venda al Tauler de control de Square. Consulta més informació sobre Personal Square i els permisos personalitzats.

Informació sobre com modificar manualment els preus

Si tens articles amb preus diferents en diversos punts de venda, podràs modificar-ne manualment el preu al Tauler de control de Square. També podràs establir preus en funció del punt de venda sense necessitat de crear articles nous.

Tens dues opcions per modificar manualment els preus:

• Articles amb un únic preu

• Articles amb diversos preus

Abans de començar

Per modificar manualment els preus, has d’accedir al Tauler de control de Square i tenir diversos punts de venda. Consulta més informació sobre com Gestionar diversos punts de venda amb Square.

Les comissions especials no es poden crear des de les aplicacions de TPV Square.

Opció 1: modifica manualment el preu d’un article amb un únic preu

Pots fer-ho des del Tauler de control de Square.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.

2. Selecciona un article amb un únic preu que estigui disponible a diversos punts de venda.

3. Al costat de Variants, fes clic a Modifica els detalls de la variant > Modifica manualment el preu en funció del punt de venda. Al camp Preu, també pots fer clic a Opcions > Modifica manualment el preu.

4. Introdueix l’import i selecciona el punt de venda on vols que s’apliqui.

5. Si escau, repeteix el pas anterior per modificar manualment diversos preus en més d’un punt de venda.

6. Fes clic a Fet per aplicar els canvis.

7. Fes clic a Desa.

L’import nou s’aplicarà automàticament quan l’article es vengui en un dels punts de venda seleccionats.

Opció 2: modifica manualment el preu d’un article amb diversos preus

Una opció molt pràctica per als conjunts d’opcions o si vens diverses unitats d’un article (pes, longitud, etc.). Consulta més informació sobre com Crea i gestiona les opcions dels articles amb Square.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.

2. Selecciona un article amb diversos preus que estigui disponible a més d’un punt de venda.

3. A Variants, marca la casella al costat de les variants de les quals vulguis modificar el preu.

4. Fes clic a Modifica el preu > Modifica manualment el preu en funció del punt de venda.

5. Introdueix l’import i selecciona el punt de venda on vols que s’apliqui.

6. Si escau, repeteix el pas anterior per modificar manualment diversos preus en més d’un punt de venda.

7. Fes clic a Aplica a les variants.

8. Fes clic a Desa.

L’import nou s’aplicarà automàticament quan l’article es vengui en un dels punts de venda seleccionats.