Imprimeix comandes a la cuina amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i el personal de restaurants que fan servir una impressora de comandes per a la cuina per tramitar comandes amb Square per a restaurants.

Abans de començar

Fer servir una impressora d’impacte a la cuina et permet enviar comprovants de la comanda directament a la barra o cuina sense haver-te de preocupar de si la temperatura farà malbé els rebuts.

Activa la impressió del comprovant de la comanda

Un cop la impressora de comandes per a la cuina estigui connectada, activa la impressió de comandes des del Tauler de control de Square:

1. Ves a Configuració > Dispositius.

2. Selecciona un dispositiu TPV de Square per a restaurants que tinguis o fes clic a Afegeix un TPV.

3. A Comprovants de les comandes, tria entre les opcions Assigna el número de comanda automàticament quan s’enviï la comanda o Introdueix un número o nom personalitzat abans d’enviar la comanda.

Nota: les comandes predeterminades i els noms de les taules no es veuran afectats a les comandes per a cuina. Si modifiques aquest funcionament, també canviarà el dels perfils d’impressió d’aquest punt de venda.

Comprova la connexió de la impressora amb el TPV

Si l’aplicació Square per a restaurants no envia comandes a les impressores, ves a Configuració > Hardware en el TPV per controlar la connectivitat dels dispositius.

Abans de res, assegura’t que la impressora estigui connectada a la xarxa wifi correcta. Ves a la Configuració del teu iPad (fora de l’aplicació de Square per a restaurants), toca Wifi i comprova que el dispositiu estigui connectat a la xarxa correcta.

Nota: assegura’t de tenir una velocitat d’internet de com a mínim 25 Mbps per obtenir un rendiment òptim.

Comprova el perfil d’impressió

En crear un perfil d’impressió, el nom que es mostra a la impressora es determina automàticament a cada dispositiu TPV. Si tens diversos TPV connectats a una sola impressora, cada dispositiu pot generar un nom diferent.

Per exemple, suposem que vols enviar els Aperitius des de dos TPV a una única impressora de cuina. Quan connectis els dos dispositius a la impressora, el primer pot identificar la impressora de cuina com a Impressora 1i el segon pot identificar-la com a Impressora 2, en funció de quantes impressores actives tinguis. Per assegurar-te que els dos dispositius enviïn els Aperitius a la mateixa impressora, hauràs de fer una prova d’impressió.

Per fer una prova d’impressió:

1. Obre l’aplicació de Square per a restaurants > Compte > Configura el hardware. Si fas servir l’Square Register, toca Més > Configuració.

2. A continuació, toca Crea un perfil d’impressió.

3. Selecciona una impressora i toca Prova d’impressió.

Passos següents

Consulta més informació sobre com solucionar problemes amb les impressores i les comandes que falten als articles següents del Centre d’ajuda: