Accepta comandes amb Vendes en línia Square i Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i el personal de restaurants que fan servir Square per a restaurants i un web de Vendes en línia Square. Els empleats a càrrec del TPV de Square per a restaurants poden consultar i gestionar les comandes sense els permisos de l’equip.

Abans de començar

Amb Vendes en línia Square, els clients poden consultar la carta i fer una comanda amb codi QR, recollida a l’establiment o entrega a domicili. Cal que publiquis el web de comandes per començar a rebre’n. Si encara no has creat el web de Vendes en línia Square, consulta més informació sobre com crear un web de comandes amb Vendes en línia Square.

Si has assignat categories d’articles a diverses estacions d’impressió, les comandes online es tramitaran com les fetes a l’establiment.

Accepta comandes

Tauler de control de Square

Quan gestionis les comandes online, tots els canvis se sincronitzaran automàticament amb l’aplicació de TPV per a Restaurants.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Articles i comandes > Comandes.
  2. Fes servir els filtres per consultar les comandes actives, programades, completades, cancel·lades o totes les comandes.
  3. Selecciona una comanda per fer-ho.
  4. Selecciona Marca com a en curs per actualitzar l’estat de la comanda a En curs.
  5. Quan estigui a punt perquè el client la reculli, selecciona Comanda a punt.
  6. Quan s’hagin recollit els articles, busca la comanda i selecciona Marca com a recollida.

Un cop hagis finalitzat la comanda, pots seleccionar Mostra els detalls de la transacció per consultar el desglossament per articles i l’origen de la comanda. Els detalls de la transacció es mostren en el moment en què el client fa una comanda, no quan l’acceptes.

Aplicació de TPV per a Restaurants

Quan un client fa una comanda a través del web de Vendes en línia Square, reps una notificació a l’aplicació i la pestanya Comandes mostra les que tens pendents.

1. Selecciona Comandes > Actives.
  2. Selecciona una comanda a la secció Nova i selecciona Marca com a en curs.
  3. Quan tot estigui a punt perquè el repartidor o el client ho recullin, selecciona Comanda a punt.
  4. Quan la comanda surti del restaurant, selecciona Marca com a recollida per traslladar-la a la secció Finalitzada.

Passos següents

Consulta més informació sobre com acceptar comandes amb Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda: