Crea i assigna categories d’articles amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
És per a propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear articles i assignar-los categories amb Square per a restaurants. Més informació sobre els permisos dels empleats amb Square per a restaurants.

Abans de començar

Pots assignar articles individuals a categories per fer-ne un seguiment amb els informes i l’inventari de Square per a restaurants. Les categories també permeten enviar els articles a les estacions d’impressió que vulguis.

Per crear una categoria d’articles, has d’accedir al Tauler de control de Square. Si vols assignar-ne una a una estació d’impressió, entra a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants. Si encara no en tens cap, consulta com crea una estació d’impressió.

Crea una categoria

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Categories.

2. Fes clic a Crea una categoria.

3. Introdueix un nom de categoria.

4. Fes clic a Desa i assigna articles per afegir-los a la categoria. Si vols assignar els articles en un altre moment, fes clic a Desa.

5. Marca la casella que hi ha al costat de cada article que vols assignar a la categoria i fes clic a Mou els articles.

Assigna categories a les impressores

Un cop hagis creat les categories dels articles, podràs assignar-les a les impressores que vulguis des de l’aplicació de TPV per a Restaurants.

1. Obre l’aplicació de TPV per a Restaurants i toca Compte > Configuració > Hardware > Impressores.

2. Toca Crea una estació d’impressió o selecciona’n una.

3. A Fes servir aquesta impressora per a, toca Comandes físiques.

4. Activa l’opció Fes servir aquesta impressora per als comprovants de les comandes físiques.

5. Toca Categories per imprimir i selecciona les que vols assignar a aquesta impressora.

6. Toca la fletxa per tornar enrere i Desa.

Passos següents

Consulta més informació sobre les cartes i els articles en aquestes entrades del Centre d’ajuda: