Personalitza les notificacions per a Cites Square

Els teus clients poden rebre notificacions sobre les cites a través de SMS, correus electrònics o ambdues opcions si així ho han indicat a les preferències. Pots personalitzar el contingut de les notificacions automàtiques per correu electrònic i SMS des del Tauler de control de Square.

Tipus de notificacions

Cites noves

• El negoci ha acceptat la cita

• El negoci ha rebutjat la cita

• El negoci ha rebutjat la cita amb canvis

• El client ha sol·licitat la cita

Nota: aquestes notificacions només s’enviaran si les tens activades.

Confirmacions i recordatoris

• Sol·licituds de confirmació

• Recordatoris

• Recordatoris amb sol·licituds de confirmació

Nota: els recordatoris amb sol·licituds de confirmació només s’enviaran als usuaris dels plans Plus i Prèmium de Cites Square.

Canvis en la cita

• El negoci ha reprogramat la cita

• El negoci ha canviat la cita

• El client ha reprogramat la cita

Nota: aquestes notificacions només s’enviaran si tens activada la configuració de reserva en línia i l’opció «El client pot repogramar la cita».

• El negoci ha acceptat la cita reprogramada del client amb canvis

• El negoci ha rebutjat la cita reprogramada del client

Nota: aquestes notificacions només s’enviaran si les tens activades.

Cancel·lacions de cites

• El negoci ha cancel·lat la cita

• El client s’ha marcat com a no presentat

• El client ha cancel·lat la cita

Modifica el missatge de les notificacions

1. Inicia la sessió al el Tauler de control de Square i fes clic a Cites > Configuració > Comunicacions.

2. A Personalitza les notificacions, selecciona la que vulguis modificar.  Pots seleccionar si vols modificar la notificació dels SMS o dels correus electrònics.

3. Per incloure-hi camps automatitzats, com ara el nom del client o del negoci, copia les variables de la taula i enganxa-les al missatge.

4. Fes clic a Desa.

En el cas de les notificacions per SMS, s’enviarà el missatge predeterminat si no es pot enviar el personalitzat. Això pot passar si el missatge supera els 1024 caràcters permesos.

Nota: les notificacions de cites són només per a missatges transaccionals; es bloquejarà qualsevol referència de màrqueting o promocional. Pots fer servir Màrqueting Square per enviar campanyes de màrqueting per correu electrònic i SMS.