Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Envia formularis digitals de clients amb Cites Square

Amb Cites Square, pots enviar automàticament formularis digitals de forma gratuïta un cop reservin una cita al teu negoci. Només has d’activar aquesta funció al Tauler de control de Cites Square.

Tingues en compte que pots enviar formularis digitals manualment de franc des del Tauler de control de Square Contracts per a casos puntuals o si has de tornar a enviar un formulari manualment a un client.

Crea plantilles de formulari personalitzades per adaptar-les a les necessitats específiques del negoci, com ara formularis d’admissió o acords de polítiques de cancel·lació, i rep i supervisa com si res els acords amb els clients.

Pots triar que els formularis s’enviïn als clients que reservin cita en tots els punts de venda o només en alguns.

Abans d’enviar un formulari als clients, hauràs de crear una plantilla de Square Contracts.

Crea plantilles de contractes

Crea una plantilla del contracte completament des de zero per adaptar-la al teu negoci.

Nota: els camps de contracte personalitzats estan disponibles amb una subscripció al pla Prèmium de Cites Square o al pla Plus de Factures Square. Consulta més informació sobre com millorar la teva Subscripció a Cites Square.

Contracts

Per crear una plantilla de contracte per a un punt de venda:

  • Ves al Tauler de control en línia de Square.

  • Ves a Clients > Contractes > Plantilles > Crea una plantilla. Indica com a mínim una clàusula i desa la plantilla.

  • Pots triar entre crear una plantilla personalitzada des de zero o dissenyar-ne una basada en una de les plantilles predeterminades de Square.

    1. Per crear una plantilla personalitzada des de zero, selecciona Plantilla nova a Plantilles personalitzades

    2. Per crear una plantilla personalitzada basada en una de les plantilles predeterminades de Square, selecciona la plantilla de Square amb la qual vols començar a Plantilles estàndard.

  • Afegeix informació a les seccions Informació de la plantilla i Informació del contracte, i fes clic a Següent.

  • Afegeix clàusules o camps al contracte. Per poder desar les plantilles personalitzades, has d’afegir com a mínim una clàusula o un camp. 

  • Revisa i fes clic a Següent per desar la plantilla. Podràs fer-la servir a continuació.

Els camps de contracte personalitzats estan disponibles amb una subscripció al pla Prèmium de Cites Square o al pla Plus de Factures Square. També pots crear camps de contractes personalitzats als formularis per recopilar informació específica dels clients.

Activa els formularis digitals automatitzats

Quan actives els formularis digitals automatitzats, els enllaços dels formularis s’inclouen automàticament en les notificacions per correu electrònic i missatge de text de les cites.

Els clients rebran el missatge següent: «Completa els formularis abans de la cita» amb enllaços als formularis. Un cop un client reserva una cita, tots els formularis s’inclouen en el missatge.

Es mostren un màxim de quatre enllaços per a les notificacions per missatge de text i no hi ha límit per a les notificacions per correu electrònic.

Si selecciones Cap com a mètode de notificació i els formularis estan configurats, se’t mostrarà un bàner d’advertència per avisar-te que els clients no rebran cap notificació sobre la cita ni els enllaços dels formularis.

Al Tauler de control de Cites Square

Assegura’t d’haver creat una plantilla de contracte. Els formularis digitals automatitzats no són compatibles amb les classes.

Per començar:

  • Inicia la sessió al tauler de control en línia de Square

  • Selecciona Afegeix un formulari per afegir una plantilla i enviar-la automàticament.

  • Selecciona si vols que els formularis s’enviïn a tots els clients o només a aquells que no hagin completat aquest formulari anteriorment, o només per a tots els serveis o serveis específics.

  • Fes clic a Desa.

Ara, els formularis s’enviaran automàticament als clients quan facin una reserva d’acord amb les normes que has establert.

Des de l’aplicació de Cites Square per a Android i iOS

Mostra els formularis

Per consultar els formularis enviats:

  • A l’aplicació de Cites Square, ves a Detalls de les cites. 

  • A Contractes enviats es mostren tots els contractes enviats i el seu estat de signatura. També pots tocar cada contracte per consultar la versió en PDF.

Assegura’t d’activar els formularis digitals automatitzats al Tauler de control de Cites Square per consultar els contractes enviats i l’estat de la signatura. 

No trobes el que necessites?