Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Informes de Cites Square

Amb el Pla Plus de Cites Square, tens accés als informes de Cites, que inclouen l’informe de rendiment de l’equip.

L’informe de rendiment de l’equip et permet:

 • Analitzar el rendiment del negoci o dels empleats, tant si gestiones personal com si ets propietari únic.

 • Consultar en temps real les mètriques de rendiment de la retenció i les reserves prèvies, segons les dades de les cites (en lloc de les dades de les vendes).


L’informe de rendiment de l’equip inclou dues mètriques: retenció de clients i reserves prèvies. Aquestes dues mètriques només tenen en compte les visites que es defineixen com a cites que no s’han anul·lat o no s’han marcat com a «absència».

Square Appointments_Team Performance Report

L’interval màxim de dates d’aquest informe és d’un any. Les cites recurrents encara no són totalment compatibles amb els càlculs de les mètriques i només s’hi inclouen quan s’han pagat o modificat (per una reprogramació o un canvi d’empleat o de servei).

Retenció de clients

La retenció de clients és una ràtio que es defineix dividint el nombre de clients que tornen entre el nombre total de clients. Un client que torna és aquell que ha fet una visita dins de l’any anterior a l’interval de dates. Els clients totals són tots els clients que han fet una visita dins d’un interval de dates determinat.

Per exemple, vegem el cas següent:

 1. L’interval de dates s’estableix entre l’1 de gener del 2022 i el 31 de març del 2022.

 2. Durant aquest interval de dates, només ha tingut cites un client.

Example Client rate Calculation Explanation
Client came in for their first appointment visit in December 2021 and for a second appointment in March 2022 100% 1 returning client divided by 1 total client The client is considered a returning client within the date range
Client came in for their first appointment visit in January 2021 and for a second appointment in March 2022 0% 0 returning clients divided by 1 total client The client is considered a new client within the date range because they did not visit within a year before the date range
Client came in for their first appointment visit in January 2019 and for a second appointment in March 2022 0% 0 returning clients divided by 1 total client The client is considered a new client within the date range because they did not visit within a year before the date range

Reserves prèvies

Les reserves prèvies són una ràtio que es defineix dividint el nombre de visites amb reserva prèvia que fa un client entre el nombre total de visites. Perquè es consideri reserva prèvia, el client ha de reservar com a mínim una cita dins de les 24 hores posteriors a l’hora de finalització de la cita en curs.

Les reserves prèvies t’ajuden a analitzar si tu o els empleats assegureu una cita futura amb el client durant la cita en curs. Si la cita reservada es cancel·la o es marca com a absència, no comptarà com a reserva prèvia, ja que no s’haurà produït.

Si hi havia cites futures reservades prèviament, la cita en curs no comptarà com a reserva prèvia. Una cita futura s’ha de reservar dins de l’interval de dates descrit anteriorment.

Per exemple, vegem el cas següent:

 1. L’interval de dates s’estableix entre l’1 de gener del 2022 i el 31 de març del 2022.

 2. Durant aquest any, només un client ha tingut cites.

 3. El client va venir a una cita l’1 de gener del 2022.

 4. A la cita de l’1 de gener, el client va fer una reserva prèvia per a la propera cita per al mes d’abril del 2022.

Ejemplo Tasa de reserva por adelantado Cálculo Explicación
El cliente no ha realizado ninguna otra acción. 100 % 1 visita con una reserva por adelantado dividida por 1 visita en total El cliente reservó su cita por adelantado para el 1 de enero.
El cliente tiene otra cita el 15 de enero de 2022, pero no hace la reserva por adelantado para ese día. 50 % 1 visita con una reserva por adelantado dividida por 2 visitas en total El cliente hizo una reserva por adelantado para la cita del 1 de enero, pero no para la del 15 de enero.
Antes de la visita de enero, el cliente ya tenía una cita reservada para mayo de 2022. 100 % 1 visita con una reserva por adelantado dividida por 1 visita en total La cita de mayo que se había reservado anteriormente no cuenta como reserva por adelantado, ya que no se había reservado en un plazo de 24 horas.
Antes de la visita de enero, el cliente ya tenía programada una cita mensual recurrente para el día 15 de cada mes a partir de abril de 2022. 100 % 1 visita con una reserva por adelantado dividida por 1 visita en total Las citas recurrentes reservadas anteriormente no cuentan como reserva por adelantado, ya que no se han reservado en un plazo de 24 horas.
El cliente cancela su cita de abril de 2022 o no se presenta. 0 % 0 visitas con una reserva por adelantado dividida por 1 visita en total Ya no se reserva la próxima cita y, por tanto, no se hace reserva por adelantado.


Filtres

Fes servir els filtres d’interval de dates, punt de venda, empleat o servei per ajustar l’informe a unes mètriques específiques.

Fes servir l’opció desplegable de mostrar per servei o empleat per comparar en una taula les mètriques de tots els serveis i empleats amb tota facilitat.

A la taula, podràs consultar les columnes següents:

 • Retenció de clients

 • Total de clients

 • Reserves prèvies

 • Total de cites

Square Appointments Reports_Display by Team Member Example

Nota: quan filtris per punt de venda, empleat o servei, les mètriques es calcularan tenint en compte únicament les cites que coincideixin amb aquests filtres. Si es mostra per servei o empleat, no apareixeran les files dels serveis o empleats que no tinguin cites que coincideixin amb els filtres dels serveis o empleats seleccionats.

Permisos

Per defecte, cada empleat pot veure les seves pròpies mètriques. Quan es crea un nou empleat, també podrà veure les seves. Per fer que els empleats puguin veure les mètriques de tots els empleats, hauràs de modificar els seus permisos. Per fer-ho:

1. Ves a Equip > Permisos al Tauler de control de Square.

2. Selecciona Modifica els permisos.

3. Selecciona Informes i marca les caselles de Mostra els informes de Cites i Mostra els informes de tots els empleats.