Personalitza Factures Square

Pots personalitzar l’aspecte de les factures al Square Dashboard. Ves a Factures des de la barra de navegació i, a continuació, toca Configuració > Factures.

Personalització de les factures amb plantilles

També pots fer servir les plantilles per personalitzar les factures o configurar una plantilla predeterminada per fer-la servir quan creïs una factura nova. Les plantilles s’omplen automàticament amb les teves dades de facturació. Amb cada plantilla única, pots:

Personalitza els detalls bàsics

Afegeix títol a la factura i un missatge que pugui veure el client. De manera opcional, també pots incloure la data del servei o la venda a la factura.

Desa un missatge personalitzat predeterminat

Afegeix les condicions del servei, la política de cancel·lació, la política de devolució o qualsevol altre missatge personalitzat al camp Missatge de la factura personalitzada.

Tria la configuració de pagaments

Escull la configuració de pagaments predeterminada i els mètodes de pagament acceptats per a les factures, determina si es pot fer servir una targeta desada amb una factura Square i afegeix l’opció d’afegir propines.

Afegeix notes en funció de l’article

Afegeix l’article, selecciona Personalitza i ves a la secció Nota. Assegura’t de fer clic a Desa després de seleccionar el punt de preu i els impostos i afegir la nota.

Comparteix la factura

Tria com enviaràs la factura als clients: per correu electrònic o manualment. També pots programar recordatoris de pagament perquè s’enviïn al client.

Afegeix camps personalitzats

Amb el pla Plus de Factures, pots afegir un camp personalitzat a la factura (amb les condicions del servei, la política de cancel·lació, la política de devolucions o qualsevol missatge personalitzat) i triar-ne la ubicació dins la plantilla.

Per crear més plantilles personalitzades i que s’adapten a les necessitats del negoci, has de tenir una subscripció al pla Plus de Factures.

Pots consultar més informació sobre les plantilles de factura.

Personalització avançada per als usuaris del pla Plus de Factures

Un cop hagis donat d’alta la subscripció a Factures Plus, tindràs accés a les opcions addicionals de personalització. Les trobaràs fent clic a Personalització, dins de l’apartat de Configuració. Aquestes opcions són, entre d’altres:

Dissenys

Selecciona el disseny que vols aplicar als PDF quan imprimeixes o descarregues una factura.

Construcció de marca

Selecciona el logotip que t’agradaria mostrar a les factures.

Opcions de contingut

Personalitza el llenguatge que fas servir per parlar amb els clients sobre la teva feina. Per exemple, pots adaptar els noms dels camps com Quantitat i Preu perquè representin millor la teva línia de negoci. Aquestes modificacions s’aplicaran a totes les factures i pressupostos.