Torna a l’inici

Guia de sol·licitud de documents de Square

Els documents necessaris per al compte de Square poden variar en funció del tipus de negoci que dirigeixis. A la guia següent pots consultar els documents que et sol·licitarem en cas que es reclami un pagament.

Formularis de contracte de mostra

Si actualment no fas servir contractes per vendre els productes o serveis, amb Square Contracts tindràs l’opció d’enviar als clients un contracte en PDF perquè el signin electrònicament. Pots crear y personalizar contratos en funció del teu tipus d’activitat directament des del Tauler de control de Square.

No tots els negocis fan servir contractes per a les transaccions dels clients. Si és el teu cas, assegura’t de pujar els rebuts o les factures.

Factura de mostra

Una factura és un document escrit que inclou una descripció dels productes o serveis i l’import del pagament. Igual que amb els contractes, Square t’ofereix una eina per ajudar-te a crear factures personalitzades per al negoci. Procura incloure-hi informació específica i detallada. Com més detalls tinguem d’una compra, millor podrem ajudar-te en cas que es reclami un pagament.

Formulari d’autorització de mostra

Et recomanem que obtinguis una autorització signada per l’import total que es pagarà, així com per a cada pagament individual. Idealment, un formulari d’autorització s’ha d’acompanyar d’un contracte on tu i el negoci acordeu els pagaments recurrents o per terminis. El formulari ha d’incloure:

  • El nom i l’adreça del negoci

  • El nom i la informació de la targeta de crèdit del client

  • Una descripció breu de la transacció

  • Una signatura del client que t’autoritzi a cobrar el pagament a la seva targeta

Política de cancel·lació

Els negocis han de disposar d’una política de cancel·lació exhaustiva i comunicar-la als clients abans de completar una transacció. La política ha de cobrir les devolucions, els canvis i els reembossaments, i definir uns terminis clars. Inclou una versió escrita de la política en els contractes o rebuts, així com en el web, si escau.

Comprovant de domicili

Una adreça física consolidada contribueix a generar confiança a l’hora de fer front a les reclamacions. Qualsevol mena de factura amb el teu nom o el del negoci i l’adreça física seria vàlida. Si no tens cap establiment o treballes des de casa, facilita’ns un document amb l’adreça postal, com ara una factura de la llum o d’internet, o la declaració d’impostos.

No trobes el que necessites?