Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Configura TPV de Square per a comerços a l’Square Terminal

Fes servir TPV Square per a comerços a l’Square Terminal per cobrar els clients sense maldecaps, processar els reembossaments i canvis, gestionar l’inventari i les comandes, i consultar les transaccions i els informes, tot en un dispositiu portàtil. Abans de començar, has d’actualitzar l’Square Terminal.

Abans de començar

Per accedir a les funcions de Square per a comerços a l’Square Terminal, has de registrar-te a Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços. En el moment de registrar-te al pla Plus de Square per a comerços, hi ha una prova gratuïta de 30 dies que inclou funcions avançades de gestió de l’inventari per fer-ne el seguiment, les comandes i altres gestions.

Actualitza el Terminal

Per accedir a les últimes funcions de Square per a comerços a l’Square Terminal, has d’actualitzar el dispositiu a la versió més recent. Nota: si a l’Square Terminal li queda menys d’un 35 % de bateria, connecta’l a una font d’alimentació mentre duri el procés d’actualització.

  1. Si acabes de rebre un Square Terminal nou, toca la fletxa enrere dues vegades per accedir a la pantalla d’inici de sessió.

  2. Quan siguis a la pantalla d’inici de sessió, toca Canvia la configuració.

  3. Toca General.

  4. Desplaça’t cap avall i toca Quant al Terminal.

  5. Comprova el número de la versió del sistema operatiu, que ha de ser el 5.23.0073 o superior. Si no és el cas, espera que es baixi una actualització de programari; sol tardar entre 15 i 45 minuts a baixar-se. Nota: veuràs que el dispositiu dirà «Programari actualitzat» si després de 15 minuts no ha trobat cap actualització.

  6. Quan llegeixis que una actualització està «A punt per instal·lar», toca Instal·la.

Per actualitzar automàticament l’Square Terminal, assegura’t que estigui encès, connectat a internet (mitjançant wifi o Ethernet) i endollat durant tota la nit.

Inicia la sessió a TPV de Square per a comerços

Segueix les instruccions següents per iniciar la sessió i configurar l’aplicació de TPV de Square per a comerços a l’Square Terminal per primera vegada o com a usuari existent.

He de configurar l’Square Terminal per primera vegada

  1. Engega l’Square Terminal.

  2. Un cop hagis confirmat que l’Square Terminal està actualitzat, toca Inicia la sessió per iniciar la sessió amb el teu correu electrònic i la contrasenya.

    • Com a alternativa, si tens un codi del dispositiu, pots tocar Fes servir el codi del dispositiu i iniciaràs la sessió directament a TPV Square per a comerços.

  3. A la pantalla Tria el TPV, toca Square per a comerços > Continua.

  4. Tria un dispositiu existent per emparellar-lo i, a continuació, toca Continua. Si no en tens cap, toca Crea un dispositiu nou.

  5. Un cop hagis iniciat la sessió, podràs començar a rebre pagaments.

Ja faig servir l’Square Terminal

Si ja has iniciat la sessió a l’aplicació de TPV Square des de l’Square Terminal, hauràs de tancar la sessió al dispositiu abans de fer servir el TPV Square per a comerços. Per fer-ho:

  1. Toca = Més, desplaça’t cap avall i toca Tanca la sessió i, a continuació, confirma-ho tornant a tocar Tanca la sessió.

  2. Segueix els passos anteriors.

Nota: si has iniciat la sessió a TPV Square per a comerços i vols tornar a TPV Square en qualsevol moment, toca ≡ Més > Compte > Tanca la sessió > i torna a tocar Tanca la sessió per confirmar. A continuació, segueix els passos anteriors per tornar a iniciar la sessió a TPV Square.

Codis del dispositiu

Tant tu com el personal podeu iniciar la sessió a l’Square Terminal amb un codi de dispositiu configurat des del Tauler de control en línia de Square. Per afegir un TPV per a comerços i generar un codi del dispositiu:

  1. Fes clic a Dispositius > TPV > Dispositius TPV al Panel de Datos Square en línea.

  2. Fes clic a Afegeix un TPV.

  3. Afegeix l’àlies del dispositiu i el punt de venda i, a continuació, selecciona TPV per a comerços.

  4. Configura la resta de paràmetres i, a continuació, fes clic a Crea.

  5. Registra o copia el codi del dispositiu. Per tal que tu o el personal el tingueu a mà, també pots enviar-lo per correu electrònic o missatge de text.

  6. Selecciona Fet.

Un cop hagis configurat l’Square Terminal, pots consultar més informació sobre com començar amb TPV Square per a comerços a l’Square Terminal.

No trobes el que necessites?