Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Comença amb les promocions de Fidelització Square

Amb Fidelització Square, pots crear un programa digital per oferir recompenses als clients amb les seves compres. Amb les promocions del programa de Fidelització, pots incentivar els clients a tornar a canvi de recompenses addicionals.

Crea una promoció

Per crear una promoció de Fidelització, primer has de tenir configurat un programa de Fidelització. Aquí t’expliquem com configurar el teu Programa de fidelització de Square.

Tingues en compte que, en aquest moment, els criteris de les promocions per a articles i categories només estan disponibles per als programes de Fidelització basats en visites i en despesa.

Des del Tauler de control

Per crear una promoció des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Fidelització.

 2. Fes clic a Promocions de fidelització > Crea una promoció.

 3. A la pàgina Configuració de la promoció, introdueix un nom per a la promoció. Si tens diversos punts de venda, tria els punts de venda on vulguis oferir la promoció. Nota: els noms de les promocions tenen un límit de 50 caràcters com a màxim.

 4. Continua omplint la informació de la promoció, com ara l’interval de dates i l’hora i dies de la setmana en què la vols aplicar.

 5. A Dades de la promoció, tria el tipus i valor de la promoció. Pots triar entre un multiplicador de punts (per exemple, els clients obtenen el doble de punts en una transacció) o punts personalitzats (els clients rebran cinc punts extra per la transacció).

 6. Indica l’import mínim de despesa per transacció. Nota: aquest import va a part de l’import mínim de despesa que tinguis establert al programa de Fidelització. Si la promoció no té un import mínim de despesa, els requisits de despesa mínima del programa es continuaran aplicant a la transacció. Aquests imports no s’apliquen als programes de Fidelització per articles o categories.

 7. Si escau, indica els articles necessaris per transacció per aplicar la promoció, juntament amb el tipus de recompensa.

 8. Fes clic a Llança la promoció.

Des de TPV

Per crear una promoció des de l’aplicació de TPV Square:

 1. Inicia la sessió a l’aplicació i toca Més > Configuració > Fidelització.

 2. Desplaça’t fins a la secció Promocions de Fidelització i selecciona Crea una promoció. Si toques a Promocions actives, podràs veure les promocions en curs que hi ha al programa.

 3. Anomena la promoció i tria’n el tipus. Els tipus de promoció poden ser un multiplicador de punts (per exemple, els clients obtenen el doble de punts en una transacció) o punts de bonificació (els clients rebran cinc punts extra per la transacció). Nota: els noms de les promocions han de tenir com a màxim 50 caràcters.

 4. Si tens diversos punts de venda, tria els punts de venda on vols aplicar la promoció i toca Fet.

 5. Continua omplint la informació de la promoció, com ara el calendari, la data d’inici i finalització i l’hora i dies de la setmana en què la vols aplicar.

 6. Indica l’import mínim de despesa per transacció i, si escau, els articles per transacció que calen per aplicar la promoció, juntament amb el tipus de recompensa. Nota: l’import mínim de despesa per transacció és a banda de l’import mínim de despesa del programa de fidelització. Si la promoció no requereix gastar un import mínim, els requisits de despesa mínima que tingui el programa es continuaran aplicant a la transacció. Els imports mínims de despesa no s’apliquen als programes de fidelització basats en articles o categories.

 7. Toca Desa la promoció.

Un cop hagis creat una promoció, la pots consultar i modificar a la pestanya Promocions de la secció de Fidelització, al Tauler de control en línia de Square. Ara per ara, les promocions no es poden gestionar des de l’aplicació de TPV.

El negoci o el client no han de fer res per aplicar una promoció a una venda. Les promocions s’apliquen automàticament a les transaccions que compleixen els requisits durant el procés de pagament. Les transaccions que no compleixin els criteris de la promoció no obtindran els punts addicionals. També cal tenir en compte que els punts d’una promoció s’ajustaran automàticament en cas de reembossament.

Nota: les promocions de fidelització estan limitades a una transacció per client i dia i estan disponibles per a tots els clients inscrits al programa.

Elimina una promoció

Per eliminar una promoció de Fidelització Square:

 1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Fidelització.

 2. Fes clic a FidelitzacióPromocions i selecciona la promoció que vols eliminar.

 3. Fes clic a Cancel·la la promoció.

En aquest moment, només pots modificar o eliminar les promocions a través del Tauler de control en línia de Square.

Envia campanyes de promoció

Si et subscrius a Màrqueting per correu electrònic de Square, pots enviar campanyes de màrqueting als clients per missatge de text o correu electrònic amb detalls sobre la promoció. Els clients han de donar el seu número de telèfon o adreça electrònica per inscriure’s al programa o entrar al seu compte de Fidelització.

Quan enviïs una campanya de màrqueting per correu electrònic, l’hauràs de crear des de la pestanya de màrqueting del Tauler de control en línia de Square. Les campanyes per correu electrònic només es poden enviar als clients amb una adreça electrònica desada que hagin accedit a rebre comunicacions de màrqueting del teu negoci.

Aquí tens més informació sobre com es comença a fer servir Màrqueting Square.

Informes de les promocions

Si fas servir el màrqueting per missatge de text per contactar amb els clients, un cop hagis creat la primera promoció l’informe de Fidelització en mostrarà els detalls. Els informes reflecteixen les dades següents per a qualsevol promoció:

 • Clients que han demanat la promoció: el nombre de clients que han activat la promoció i el nombre de vegades que ho han fet.

 • Transaccions atribuïbles: el nombre de transaccions en què s’ha activat l’incentiu de la promoció.

 • Vendes atribuïbles: l’import total de vendes de les transaccions en què s’ha activat l’incentiu de la promoció.

Preguntes més freqüents

Els clients poden aplicar les recompenses guanyades durant una promoció a la transacció que estan fent?

No. Els punts de fidelització que s’aconsegueixin com a part d’una promoció s’atorguen durant la transacció en curs, però només es podran comptabilitzar per a una recompensa en una transacció posterior. Tingues en compte que les promocions de Fidelització Square estan limitades a una transacció al dia per client.

Una promoció substitueix la configuració actual del meu programa de fidelització?

No. Les promocions de fidelització multipliquen o sumen punts que s’afegeixen al programa de fidelització en curs i no substitueixen la configuració actual del programa.

Per exemple, si el programa de fidelització actual dona 10 punts als clients per cada visita i un client compleix els requisits per acumular el triple de punts amb una transacció feta durant una promoció d’hora feliç, aconseguirà 30 punts amb aquesta transacció.

Els clients només acumularan punts o aconseguiran la recompensa promocional si la transacció compleix els requisits per obtenir punts.

Puc especificar un import mínim de despesa per a una promoció si el programa de fidelització està configurat per a recompenses basades en articles o categories?

No. En aquests moments, els imports mínims de despesa només s’apliquen als programes basats en visites o imports gastats.

Podem aplicar diversos incentius promocionals a una transacció?

No. Només es pot aconseguir un incentiu de promoció com a part d’una transacció. En els casos en què s’activin dues promocions a la mateixa transacció, s’aplicarà la promoció més recent.

Les promocions poden atorgar un percentatge o import monetari de descompte sobre una transacció?

No. Les promocions de fidelització només poden multiplicar punts (com ara donar el doble de punts guanyats durant l’hora feliç) o atorgar una quantitat personalitzada de punts (com ara cinc o deu punts addicionals) per transacció.