Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Organització dels plats amb Square KDS

La funció Organització dels plats us ajuda a tu i al teu equip a gestionar els comptes, tant a la sala com a la cuina. Està pensada per fer que agrupar articles, afegir ingredients o comunicar a la cuina quan ha de posar en espera o preparar els plats sigui bufar i fer ampolles.

Nota: la funció Organització dels plats està disponible amb la subscripció al pla Plus de Square per a restaurants. Revisa la comparativa completa de funcions entre TPV Square i el pla Gratuït i Plus de Square per a restaurants.

Organització dels plats en espera o enviats a cuina

Si tens activada la funció d’Organització dels plats amb l’opció En espera / A cuina, pots ajustar la configuració per a cada dispositiu a l’aplicació de KDS perquè es mostrin o s’ocultin els plats en espera:

  • Mostra els plats en espera i enviats a cuina: tant els plats en espera com els plats enviats a cuina apareixeran a la comanda quan s’enviï des de TPV.

  • Mostra només els plats enviats a cuina: només es mostren com a comandes els plats enviats a cuina. Pots consultar els plats finalitzats, enviats a cuina o que aviat es posaran en espera al resum complet de les comandes.

Activa l’organització dels plats

La funció Organització dels plats és opcional, així que, si la vols fer servir, has d’anar a la configuració del dispositiu del TPV al Tauler de control de Square i activar les funcions Organització dels plats i En espera o A cuina.

Per modificar el format de l’organització dels plats en cada dispositiu KDS en funció de les preferències de la cuina:

  1. Obre Square KDS i toca _≡_.

  2. Toca la icona de l’engranatge de configuració.

  3. Selecciona Organització dels plats.

  4. Tria entre Mostra els plats en espera i enviats a cuina o Mostra només els plats enviats a cuina.

Aquí tens més informació sobre com configurar l’Coursing Holds per a les comandes impreses des de TPV per a Restaurants.

Vista completa del resum de les comandes

Si des d’una taula amb la funció d’organització dels plats activada s’ha enviat més d’una comanda, d’un article o d’un plat a KDS i necessites consultar totes les comandes que s’hi han fet, toca el botó de la part inferior de la comanda.

Si s’ha enviat un article des de TPV, però no apareix a la comanda, pots obrir la vista completa del resum de les comandes. El resum es mostrarà si:

  • S’ha enviat més d’una comanda a KDS (com, per exemple, dues comandes amb plats enviats a cuina de seguida que s’hagin enviat en diferents moments).

  • S’ha enviat més d’un plat a KDS en diferents moments (per exemple, un primer i, més tard, un segon).

  • S’ha enviat un plat en espera des de TPV, encara que el plat en espera no hagi aparegut com a comanda al KDS.

No trobes el que necessites?