Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Square KDS

Organització dels plats amb Square KDS

La funció Organització dels plats us ajuda a tu i al teu equip a gestionar els comptes, tant a la sala com a la cuina. Està pensada per fer que agrupar articles, afegir ingredients o comunicar a la cuina quan ha de posar en espera o preparar els plats sigui bufar i fer ampolles.

Nota: la funció Organització dels plats està disponible amb la subscripció al pla Plus de Square per a restaurants. Revisa la comparativa de funcions completa entre TPV Square i el pla Gratuït i Plus de Square per a restaurants.

Activa l’organització dels plats

La funció d’Organització dels plats és opcional, així que, si la vols fer servir, has d’anar a la configuració del dispositiu de TPV al Tauler de control de Square i activar les funcions d’Organització dels plats i En espera / A cuina.

Organització dels plats en espera o enviats a cuina

Si tens activada la funció d’Organització dels plats amb l’opció En espera / A cuina, pots ajustar la configuració per a cada dispositiu a l’aplicació de KDS perquè es mostrin o s’ocultin els plats en espera:

 • Mostra els plats en espera o enviats a cuina: tant els plats en espera com els plats enviats a cuina apareixeran a la comanda quan s’enviï des de TPV.

 • Mostra només els plats enviats a cuina: només es mostren com a comandes els plats enviats a cuina. Pots consultar els plats servits, enviats a cuina o que aviat es posaran en espera a la vista del resum complet de les comandes.

Pots modificar el format de l’organització dels plats a cada dispositiu KDS en funció de les preferències de la cuina. Per modificar la configuració per dispositiu:

 1. Obre Square KDS.

 2. Toca les tres línies horitzontals per obrir la plataforma de llançament.

 3. Toca la icona de l’engranatge de configuració.

 4. Ves a la secció Dissenys.

 5. Tria entre Mostra els plats en pausa o enviats a cuina o Mostra només els plats enviats a cuina.

Per configurar l’opció de posar en pausa els plats a KDS:

 1. A KDS, selecciona Dispositius > Plats.

 2. Activa Plats enviats a cuina o en pausa impresos.

 3. Si vols que, en imprimir una comanda, es mostrin tots dos tipus de plats, tant els enviats a cuina com els que estan en pausa, selecciona Imprimeix el plat preparat o en pausa. Si vols que les comandes impreses mostrin només els plats que s’envien a cuina, selecciona Imprimeix només els plats enviats a cuina.

Aquí tens més informació sobre com configurar l’Coursing Holds per a les comandes impreses des de TPV per a Restaurants.

Vista completa del resum de les comandes

Si des d’una taula amb la funció d’organització dels plats activada s’ha enviat més d’una comanda, d’un article o d’un plat a KDS i necessites consultar totes les comandes que s’hi han fet, toca el botó de la part inferior de la comanda.

Si s’ha enviat un article des de TPV, però no apareix a la comanda, pots obrir la vista completa del resum de les comandes. El resum es mostrarà si:

 • S’ha enviat més d’una comanda a KDS (com, per exemple, dues comandes amb plats enviats a cuina de seguida que s’hagin enviat en diferents moments).

 • S’ha enviat més d’un plat a KDS en diferents moments (per exemple, un primer i, més tard, un segon).

 • S’ha enviat un plat en espera des de TPV, encara que el plat en espera no hagi aparegut com a comanda al KDS.