Tradueix el teu web de Vendes en línia Square

Traduir el teu lloc web de Vendes en línia Square és una bona manera d’arribar a més clients. Si tens una base de clients diversa que interactua amb el negoci en diferents idiomes, pots convertir els teus llocs web en multilingües amb alguns mètodes que tens a la teva disposició.

Nota: perquè aquests mètodes funcionin, el lloc web s’ha de publicar des de l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Converteix un lloc web en multilingüe automàticament

Square-App-Marketplace-Weglot-Translate-CA

Pots traduir automàticament un lloc web de Vendes en línia Square en idiomes diferents gràcies al nostre col·laborador, Weglot. Amb aquest mètode, no hauràs de tenir un web per a cada idioma que necessitis. Per començar:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Aplicacions.

2. Selecciona Mostra totes les aplicacions per anar a Plataforma d’aplicacions de Square.

3. Cerca l’aplicació Weglot Translate i vincula-la al compte de Square seleccionant Comença.

4. Confirma al compte de Weglot que aquesta aplicació hauria de tenir accés al teu compte de Square.

5. Tria el lloc que vols traduir i selecciona Desa per continuar.

6. Afegeix el títol del web com a nom del projecte i selecciona Desa per continuar.

7. Selecciona l’idioma original amb el qual s’ha creat el lloc i tria a quins idiomes el vols traduir.

8. Selecciona Desa quan hagis acabat.

A partir d’aquí, un cop triïs els idiomes de traducció i Weglot comenci a processar la informació (pot tardar fins a unes quantes hores), veuràs que apareix un selector d’idiomes a l’extrem inferior dret del lloc web. Si esculls qualsevol dels idiomes del selector, es traduirà tot el lloc web.

Aquesta opció és ideal si el contingut escrit a cadascun dels webs és el mateix, però està en un altre idioma.

Tradueix cada web manualment

Square-Online-Manual-Translation-Setting-CA

Si prefereixes gestionar els llocs web per a cada idioma que vulguis oferir per separat, pots començar traduint el text no editable dels teus llocs web de Vendes en línia Square (p. ex., la pàgina de pagament). Per començar:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Idioma i unitats.

2. A "Idioma del web" selecciona Canvia l’idioma del web.

3. Tria un idioma nou i selecciona Desa quan hagis acabat.

Quan utilitzis aquest mètode, la resta de text modificable del web s’haurà d’escriure en l’idioma de destinació a l’editor (és a dir, aquesta opció no traduirà automàticament el text editable del web). També tens l’opció d’enllaçar els websafegir enllaços manualment.

Aquesta opció és la ideal si el contingut de cada web individual és diferent. Per exemple, el web 1 pot estar en l’idioma A amb un objectiu, mentre que el web 2 pot estar en l’idioma B amb un objectiu diferent.

Tradueix els vídeos

Tot i que no pots traduir cap vídeo penjat al lloc web directament a Vendes en línia Square, si tens vídeos de YouTube afegits al web, pots traduir-ne els subtítols amb subtítols automàtics a YouTube. Obtén més informació sobre com es mostra vídeos al lloc web amb Vendes en línia Square.