Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Square KDS

Imprimeix des de Square KDS

Connecta una impressora a Square KDS per imprimir els comprovants de les comandes amb recollida a l’establiment, entrega a domicili o per consumir al local.

Crea una estació d’impressió per a Square KDS

Si vols connecta la impressora compatible, pots crear una estació d’impressió a Square KDS per començar a enviar categories a impressores diferents. Per començar:

 1. A Square KDS, toca Configuració > Impressores

 2. A Connecta i gestiona, toca Impressores

 3. Selecciona Crea una estació d’impressió.

 4. Posa un nom a la impressora i selecciona els tipus de comandes que vols que s’hi enviïn.

 5. A Fes servir aquesta impressora per a, selecciona Comprovants de les comandes.

 6. Activa Fes servir aquesta impressora per als comprovants de les comandes, Un sol article per comanda, Imprimeix els tiquets sense marges i Rebuts.

 7. Toca Desa.

Nota: els comprovants no s’imprimeixen automàticament per a cada comanda. Hauràs de seleccionar manualment les comandes que vulguis imprimir.

Imprimeix comprovants de les comandes i rebuts

Per imprimir una comanda des de Square KDS:

 1. Troba la comanda que vols imprimir.

 2. Toca la icona de la impressora.

Per imprimir rebuts automàticament, ves a Configuració > Impressores > i activa l’opció Imprimeix rebuts automàticament en finalitzar les comandes. En aquest moment, la impressió automàtica de rebuts només està disponible amb les comandes en línia.

Nota: per poder imprimir un rebut, cal que la comanda estigui pagada. No es poden imprimir comandes si no tenen un pagament associat, encara que siguin comandes de 0 $.

Agrupa els articles

Per personalitzar la configuració de l’agrupació d’articles:

 1. A Square KDS, fes clic a Dispositius > Configuració de la cuina.

 2. Activa Combina articles idèntics. Els articles amb la mateixa informació es combinaran automàticament en una sola partida.

Si actives l’opció Un sol article per comanda, aquesta configuració anul·larà les agrupacions d’articles i imprimirà automàticament cada article, sense agrupar, en una comanda independent.

Nota: l’opció Combina els articles idèntics està desactivada per defecte per a les estacions d’impressió existents, però s’activarà per defecte per a totes les estacions d’impressió noves que creïs. Aquí pots obtenir més informació sobre com agrupar articles.

Prova una estació d’impressió

Quan crees una estació d’impressió, cada àrea d’emplatat i recollida determina automàticament el nom de la impressora que es mostra. Si tens diverses àrees d’emplatat i recollida connectades a una sola impressora, cada àrea pot generar un nom diferent.

Per provar una impressora amb diverses àrees d’emplatat i recollida connectades:

 1. Obre Square KDS i toca Configuració > Impressores.

 2. A continuació, toca la impressora que voldries provar.

 3. Toca Prova de rendiment de l’estació d’impressió.

Necessites ajuda? Consulta més informació sobre com Solucionar problemes amb la impressora.