Programa actualitzacions per als articles de Vendes en línia Square

Nota: si vols programar actualitzacions d’articles, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Programar actualitzacions d’articles et permet decidir per avançat quan estaran visibles de manera online i quan canviaran els preus. Això és molt útil a l’hora de fer rebaixes o llançar nous productes al web de Vendes en línia Square. Pots programar actualitzacions per a articles individuals o per a diversos articles a través de les accions en bloc. A més, a la pàgina d’informació dels articles, pots consultar les actualitzacions que tindran lloc pròximament, així com les que ja s’han completat.

Per obtenir més informació sobre les accions en bloc, consulta com actualitza diversos articles alhora amb accions en bloc al Tauler de control.

Programa actualitzacions d’articles

Per programar actualitzacions d’articles:

1. A la Col·lecció d’articles de Square, selecciona’n un o més per programar-los a través de les caselles de selecció.

2. Fes clic a Accions i tria l’opció que vulguis programar.

3. Configura l’actualització i activa Programa per a més endavant.

4. Revisa els canvis i fes clic a Programa l’actualització per acabar.

Atributs d’articles que es poden programar

Els següents atributs d’articles es poden programar per a una actualització automàtica seleccionant l’opció Programa per a més endavant:

• Visibilitat online: Tria si l’article ha de ser Visible, Ocult o No disponible.

• Preu de venda online: Tria si vols aplicar o eliminar l’actualització del preu de venda.

Mostra o cancel·la les actualitzacions d’articles programades

Per mostrar o cancel·lar les actualitzacions d’articles programades:

1. A la Col·lecció d’articles de Square, fes clic a Accions > Gestiona les actualitzacions programades per consultar totes les actualitzacions programades.

2. A l’actualització programada que vulguis cancel·lar, fes clic a ••• > Cancel·la l’actualització.