Inici>Personalització de factures

Fes ús de les plantilles amb Factures Square

Amb el Pla Plus de Factures Square pots crear i desar plantilles de factura personalitzades. Si crees plantilles personalitzades, pots seleccionar fàcilment el contingut de la factura (com ara la freqüència, les partides i les opcions de pagament) perquè s’empleni automàticament.

Pots crear fins a 100 plantilles per al teu negoci. Quan n’hagis creat unes quantes, pots establir una plantilla de factura predeterminada que sempre apareixerà com a primera opció quan comencis a crear una factura nova.

Nota: les plantilles només es poden crear des del Tauler de control en línia de Square. En aquests moments no es poden crear plantilles des de l’Aplicació de Factures Square en dispositius iOS o Android.

Crea una plantilla de factura

Per crear una plantilla de factura:

1. Ves a Pagaments > Factures al Tauler de control en línia de Square i selecciona Configuració > Factures.

2. Selecciona + Plantilla nova i posa un nom a la plantilla. Només tu veuràs aquest nom.

3. Especifica la informació de la plantilla de la factura, com ara:

1. Títol de la factura, visible per al client.

2. Un missatge per al client.

3. Freqüència: selecciona si és única o recurrent.

4. Per a les factures úniques, selecciona una data d’enviament. Tria entre enviar-la immediatament o en 7, 14 o 30 dies a partir de la creació de la factura.

5. Per a les factures recurrents, especifica les dates d’inici i de finalització, la data de venciment i si vols permetre, o no, els pagaments automàtics.

4. Afegeix partides que s’inclouran automàticament a la plantilla de factura.

5. Tria les opcions de pagament i el mètode que faràs servir per compartir la factura, com ara missatge de text, correu electrònic o manualment.

6. Un cop hagis emplenat tota la informació de la plantilla, fes clic a Visualització prèvia per comprovar com veuran la factura els clients.

7. Fes clic a DesaPlantilla.

Nota: els canvis que facis als articles de la Col·lecció d’articles no es reflectiran als articles inclosos a la plantilla. Pots incloure la informació actualitzada de l’article a la plantilla eliminant l’article i tornant-lo a afegir a la plantilla després de fer canvis a la Col·lecció d’articles. Aquí t’expliquem com crear i gestionar els articles.

Envia una factura des d’una plantilla

1. Ves a Pagaments > Factures al Tauler de control en línia de Square i selecciona Crea una factura.

2. Tria la plantilla que vols fer servir i fes clic a Següent.

3. Selecciona el client o crea’n un de nou al camp Factura a.

4. Fes els canvis que calgui a la factura o selecciona Visualització prèvia per comprovar com la veurà el client.

5. Selecciona Desa.

Selecciona una plantilla de factura predeterminada

Un cop hagis creat diverses plantilles, podràs triar-ne una que sigui la plantilla per defecte quan creïs factures noves. Aquesta plantilla predeterminada substituirà qualsevol configuració anterior de les factures. Per establir una plantilla per defecte:

1. Ves a Pagaments > Factures al Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona Configuració > Factures.

3. A Plantilles, selecciona la plantilla de factura que vols fer servir com a predeterminada i fes clic a Estableix com a predeterminada.

Elimina una plantilla de factura

Per eliminar una plantilla de factura del compte:

1. Ves a Pagaments > Factures al Tauler de control en línia de Square i selecciona Configuració > Factures.

2. Selecciona la plantilla que vols eliminar i fes clic a Elimina.