Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Personalitza el web de reserves de Vendes en línia Square

Amb Cites Square i Vendes en línia Square, pots crear un lloc web de reserves compatible amb telèfons mòbils on els clients puguin reservar una cita en línia, comprar articles i consultar més informació sobre el teu negoci. Pots actualitzar-lo quan vulguis, modificar i eliminar serveis, organitzar els serveis en categories o canviar l’ordre en què es mostren. També pots triar el disseny, l’estil de la font, els colors i les pàgines web opcionals que s’adaptin millor a la teva marca.

Si ja tens un lloc web de Vendes en línia Square, prova d’afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square. Si vols saber com crear un lloc web amb Square, dona una ullada a començar amb Vendes en línia Square. També pots consultar com configurar reservas en línea con Citas Square per descobrir totes les opcions que tens a la teva disposició per a les reserves en línia.

Accedeix a l’editor de webs de Vendes en línia Square

Accedeix a l’editor de llocs en línia de Square des del Tauler de control d’una de les diferents maneres disponibles. Pots consultar més informació sobre com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

Cites Square

Per accedir a l’editor de webs des de Cites Square:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Cites per anar al Tauler de control de Cites Square.
 2. Ves a Reserves en línia > Canals.
 3. A Lloc web de Vendes en línia Square, selecciona Previsualitza i modifica per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Pots consultar més informació sobre com crear un web de reserves de Vendes en línia Square des de Cites.

Vendes en línia Square

Per accedir a l’editor de webs des de Vendes en línia Square:

 1. Des del Tauler de control en línia de Square, ves a Vendes en línia > Vendes en línia per anar a la Vista general de Vendes en línia Square.
 2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Organitza els serveis i afegeix-ne

Square-Online-Site-Editor-Rearrange-Appointments-Services-CA

Per afegir serveis i organitzar-los al web de reserves de Vendes en línia Square:

 1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina per obrir la pàgina de Cites.

 2. Al tauler d’edició, selecciona Llista de serveis.

 3. Arrossega i deixa anar els serveis per reorganitzar-ne l’ordre. Per modificar la informació del servei o eliminar-lo del web de reserves, a la llista de serveis, passa el cursor per sobre del servei que vulguis, selecciona ... i Modifica la informació del servei o Elimina l’article del servei. Per afegir-ne un de nou, selecciona +Afegeix i introdueix-ne la informació.

 4. Publica el web per veure-hi els canvis.

Afegeix un bàner per anunciar alguna cosa

Pots mostrar un bàner al web de reserves de Vendes en línia Square per anunciar les novetats del negoci. Per començar:

 1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina per obrir la pàgina de Cites.

 2. Al tauler d’edició, activa l’opció Bàner.

 3. Modifica i personalitza la secció del bàner com escaigui al tauler d’edició.

 4. Publica el web per veure-hi els canvis.

Mostra i actualitza la informació del punt de venda

Pots mostrar la informació del punt de venda que triïs a la pàgina de reserves de Vendes en línia Square. Per començar:

 1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina per obrir la pàgina de Cites.

 2. Al tauler d’edició, ves a Contingut > Informació del punt de venda.

 3. Marca les caselles de selecció per mostrar detalls com el nom del teu negoci, l’adreça, les hores d’obertura, el número de telèfon, l’adreça de correu electrònic i la biografia del negoci.

 4. Publica el web per veure-hi els canvis.

Si mai has de modificar la informació del punt de venda, selecciona Modifica els detalls del punt de venda al tauler d’edició. També pots anar a la pàgina de Compte i configuració > Informació del negoci > Punts de venda i seleccionar el punt de venda que vols modificar. Si la modifiques aquí, la informació s’actualitzarà automàticament a l’editor de webs (hauràs de tornar a publicar el lloc web perquè els canvis siguin visibles en línia).

Afegeix pàgines i contingut

A més de la pàgina de reserves, pots afegir altres pàgines al lloc web, on aparegui informació del negoci, els serveis i qualsevol altra cosa que vulguis donar a conèixer. Pots obtenir més informació sobre com creació de pàgines i navegació a l’editor de webs de Vendes en línia Square. També pots descobrir com afegir seccions a les pàgines.

Personalitza el disseny

Amb Vendes en línia Square, pots personalitzar l’aspecte de la llista de cites al lloc web canviant-ne els colors, les lletres i els botons. Per començar, selecciona el tauler Disseny web a l’editor de webs de Vendes en línia Square. Aquí pots consultar més informació sobre dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Mostra les categories dels serveis

Square-Appointments-Change-Service-Category-Order-CA

Pots escollir l’ordre en què es mostren les categories dels serveis al web de reserves de Vendes en línia Square. Per començar:

 1. Al Tauler de control de Cites Square, ves a Reserves en línia > Canals.

 2. A Activa les reserves en línia, selecciona Gestiona > Gestiona l’ordre dels serveis i categories.

 3. Activa l’opció Mostra les categories en línia. Si tens diversos punts de venda, selecciona ... > Gestiona els serveis i les categories al costat del lloc web de reserves del punt de venda que vulguis modificar.

 4. Arrossega i deixa anar les categories per canviar l’ordre en què es mostren. Pots fer el mateix amb els serveis per canviar l’ordre en què es mostren dins d’una categoria. Nota: per modificar una categoria, ves a Col·lecció d’articles de Square > Categories.

 5. Selecciona Desa.

Nota: els serveis que no es trobin dins d’una categoria es mostraran a la categoria Altres al lloc web de reserves en línia.

Afegeix empleats

Per afegir empleats per tal que es mostrin al lloc web de reserves de Vendes en línia Square:

 1. Al Tauler de control de Cites Square, ves a Empleats.

 2. Selecciona Afegeix un empleat per afegir-lo.

Veuràs que l’empleat afegit es mostra com a opció a l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Configura ginys avançats

Square-Appointments-Advanced-Widget-Code-CA

Pots crear un giny que només mostri serveis específics, empleats concrets o una combinació de tots dos fent servir els Ginys avançats. Per començar:

 1. Al Tauler de control de Cites Square, ves a Reserves en línia > Ginys avançats.

 2. Selecciona Crea un giny nou.

 3. Tria un nom per al giny o deixa-hi el nom predeterminat.

 4. Personalitza els empleats i serveis que hi vulguis incloure i selecciona Desa quan hagis acabat.

 5. Copia el codi d’incrustació del giny i afegeix-lo al lloc web o al correu electrònic.

Les modificacions que es facin al giny apareixeran automàticament a qualsevol lloc on estigui instal·lat. Si elimines un giny al Tauler de control, no s’eliminaran automàticament els que es trobin incrustats en altres llocs web. Si el codi del giny eliminat no desapareix d’un lloc web, s’hi mostrarà un missatge d’error en comptes del giny.

Nota: si tries un empleat que no tingui servicio seleccionado asignado a ellos, aquest servei no figurarà al giny. A més, es mostraran totes les variants dels serveis, sigui quina sigui la seva configuració de Reserves en línia, fins i tot si una variant té desactivat el paràmetre de Reserves en línia habilitades (que es pot configurar per a cada article de la Col·lecció de serveis).

Per afegir el giny al lloc web de Vendes en línia Square, copia’n el codi d’inserció i enganxa’l a l’editor de webs. Aquí et donem més informació sobre com es pot afegir el codi d’incrustació al teu lloc web a Vendes en línia Square.

Tria un domini

Un domini, sovint conegut com a URL o adreça del lloc web, és el que ajuda els clients a trobar un web mentre naveguen per internet. Si el teu lloc web fos una casa, un domini equivaldria a l’adreça on es troba. Aquí pots consultar més informació sobre comença amb els dominis per a Vendes en línia Square per descobrir com donar a la teva pàgina de reserves una adreça que puguis compartir.