Torna a l’inici

Personalitza el web de reserves de Vendes en línia Square

Amb Cites Square i Vendes en línia Square, pots crear un web de reserves compatible amb telèfons mòbils que permeti als clients fer reserves en línia, comprar articles i consultar més informació sobre el teu negoci. Pots actualitzar el web de reserves en qualsevol moment. Per exemple, es poden modificar i eliminar serveis, organitzar-los en categories o canviar-ne l’ordre de presentació. També pots triar el disseny, l’estil de font, els colors i les pàgines web opcionals que s’adaptin millor a la teva marca.

Si ja tens un web de Vendes en línia Square, prova d’afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square. Per obtenir més informació sobre com pots crear un web amb Square, ves a començar amb Vendes en línia Square. També pots consultar com configurar les reserves en línia amb Cites Square per obtenir més informació sobre totes les opcions de reserves en línia.

Accedeix a l’editor de webs de Vendes en línia Square

Per començar, accedeix a l’editor de webs de Vendes en línia Square des del Tauler de control. Tens diverses maneres de fer-ho. Aquí trobaràs més informació sobre com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

Cites Square

Per accedir a l’editor de webs des de Cites Square:

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Cites per anar al Tauler de control de Cites Square.
  2. Ves a Reserves en línia > Canals.
  3. Tria un tema gratuït o de pagament i comença a personalitzar el web. Per fer servir els temes de pagament, has de tenir una subscripció al pla Plus o Prèmium de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre els plans i els preus de Vendes en línia Square.
  4. Selecciona Publica per veure els canvis al web.

Consulta més informació sobre com crear un web de reserves de Vendes en línia Square des de Cites Square.

Vendes en línia Square

Per accedir a l’editor de webs des de Vendes en línia Square:

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Vendes en línia > Vendes en línia per anar a la Vista general de Vendes en línia Square.
  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Organitza els serveis i afegeix-ne

Square-Online-Site-Editor-Rearrange-Appointments-Services-CA

Per afegir serveis i organitzar-los al web de reserves de Vendes en línia Square:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina per obrir la pàgina Cites.

  2. Al tauler d’edició, selecciona Llista de serveis.

  3. Arrossega i deixa anar els serveis per reordenar-los. Per modificar la informació del servei o eliminar-lo del web de reserves, a la llista de serveis, passa el cursor per sobre del servei que vulguis, selecciona ... i Modifica la informació del servei o Elimina l’article del servei. Per afegir-ne un de nou, selecciona +Afegeix i introdueix-ne la informació. 

  4. Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Afegeix un bàner per anunciar alguna cosa

Pots mostrar un bàner al web de reserves de Vendes en línia Square per anunciar les novetats del negoci. Per començar:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina per obrir la pàgina Cites.

  2. Al tauler d’edició, activa l’opció Bàner.

  3. Modifica i personalitza la secció del bàner com escaigui al tauler d’edició.

  4. Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Mostra i actualitza la informació del punt de venda

Pots mostrar la informació del punt de venda que triïs a la pàgina de reserves de Vendes en línia Square. Per començar:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina per obrir la pàgina Cites.

  2. Al tauler d’edició, ves a Contingut > Informació del punt de venda.

  3. Marca les caselles de selecció per mostrar detalls com el nom del negoci, l’adreça, l’horari comercial, el número de telèfon, l’adreça electrònica i la trajectòria del negoci.

  4. Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Si mai has de modificar les dades del punt de venda, tria Modifica la informació del punt de venda al tauler d’edició. També pots anar a la pàgina de Compte i configuració > Informació del negoci > Punts de venda i seleccionar el que vulguis modificar. Si la modifiques aquí, la informació s’actualitzarà automàticament a l’editor de webs (hauràs de tornar a publicar el web perquè els canvis es mostrin en línia).

Afegeix pàgines i contingut

A més de la pàgina de reserves, pots afegir pàgines addicionals al web que incloguin informació sobre el negoci, els serveis i qualsevol altra cosa que vulguis fer ressaltar. Obtén més informació sobre com pots creació de pàgines i navegació a l’editor de webs de Vendes en línia Square. També pots descobrir com afegir seccions a les pàgines.

Personalitza el disseny

Amb Vendes en línia Square, pots personalitzar l’aspecte de la llista de cites al web canviant-ne els colors, tipus de lletra i botons. Per començar, selecciona el tauler Disseny del web a l’editor de webs de Vendes en línia Square. Obtén més informació sobre com pots dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Mostra les categories dels serveis

Square-Appointments-Change-Service-Category-Order-CA

Pots escollir l’ordre en què es mostren les categories dels serveis al web de reserves de Vendes en línia Square. Per començar:

  1. Des del Tauler de control de Reserves Square, ves a Reserves en línia > Canals.

  2. A Activa les reserves en línia, selecciona Gestiona > Gestiona l’ordre dels serveis i de les categories.

  3. Activa Mostra les categories en línia. Si tens diversos punts de venda, selecciona ... > Gestiona els serveis i les categories al costat del web de reserves del punt de venda que vulguis modificar.

  4. Arrossega i deixa anar les categories per canviar l’ordre en què es mostren. Fes el mateix amb els serveis per canviar l’ordre en què es mostren dins d’una categoria. Nota: per modificar una categoria, ves a Col·lecció d’articles de Square > Categories.

  5. Selecciona Desa.

Nota: els serveis que no es trobin dins d’una categoria es mostraran a la categoria Altres del web de reserves en línia.

Afegeix empleats

Per afegir empleats per tal que es mostrin al web de reserves de Vendes en línia Square:

  1. Des del Tauler de control de Reserves Square, ves a Personal.

  2. Selecciona Afegeix un empleat per afegir-lo.

Llavors, l’empleat afegit es mostrarà com a opció a l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Configura ginys avançats

Square-Appointments-Advanced-Widget-Code-CA

Pots crear un giny que només mostri serveis específics, empleats concrets o una combinació de tots dos fent servir Ginys avançats. Per començar:

  1. Des del Tauler de control de Reserves Square, ves a Reserves en línia > Ginys avançats.

  2. Selecciona Crea un giny nou.

  3. Tria un nom per al giny o deixa-hi el nom predeterminat.

  4. Personalitza els empleats i serveis que hi vulguis incloure i selecciona Desa quan hagis acabat.

  5. Copia el codi d’inserció del giny i afegeix-lo al web o al correu electrònic.

Les modificacions que es facin al giny s’actualitzaran automàticament a qualsevol web on estigui instal·lat. Si suprimeixes un giny del tauler de control, no se suprimiran automàticament els que es trobin incrustats en altres webs. Si el codi del giny suprimit no s’elimina d’un web, es mostrarà un missatge d’error en lloc del giny.

Nota: si tries un empleat que no tingui el servicio seleccionado asignado a ellos, aquest servei no apareixerà al giny. A més, es mostraran totes les variants dels serveis, independentment de la configuració de Reserves en línia, fins i tot les que tinguin desactivat el paràmetre Reserves en línia habilitades (que es pot configurar per a cada article de la Col·lecció de serveis).

Per afegir el giny al web de Vendes en línia Square, copia’n el codi d’inserció i enganxa’l a l’editor de webs. Més informació sobre afegir el codi d’incrustació al teu lloc web a Vendes en línia Square.

Permet que els clients se subscriguin per rebre els teus correus electrònics de màrqueting 

Els clients poden subscriure’s a les campanyes de màrqueting per correu electrònic en fer reserves en línia. Pots oferir als clients l’opció de subscriure-s’hi, encara que no facis servir Màrqueting Square activament. Per activar aquesta opció:

  1. Al Tauler de control de Reserves Square, ves a Reserves en línia > Configuració.

  2. A Subscripció al màrqueting, activa Permet que els clients se subscriguin per rebre els teus correus electrònics de màrqueting

Tria un domini

Un domini, que sovint es coneix com a URL o adreça del web, és el que ajuda els clients a trobar el web en navegar per internet. Si el web fos una casa, el domini en seria l’adreça. Obtén més informació sobre comença amb els dominis per a Vendes en línia Square per descobrir com donar a la teva pàgina de reserves una adreça que puguis compartir.

No trobes el que necessites?