Torna a l’inici

Gestiona l’equip des de l’aplicació de TPV Square

Pots crear i gestionar els perfils dels empleats directament des del TPV. Per començar, hauràs de crear un perfil d’empleat. Només has de seguir aquests passos:

 1. Al tauler de navegació de l’aplicació de TPV Square, toca Equip.

 2. Toca la icona + per accedir a la pantalla Crea un empleat.

 3. Introdueix-ne el nom, l’adreça electrònica i el número de telèfon.

 4. A continuació, toca Càrrec principal per assignar-li un càrrec o Crea un càrrec per assignar-li’n un que acabis de crear.

 5. Toca la fletxa enrere per tornar a la pantalla Crea un empleat i introdueix la seva Tarifa per hora. Nota: aquest camp no és obligatori per desar la informació del perfil de l’empleat.

 6. Per assignar un conjunt de permisos a l’empleat, toca Conjunt de permisos. Nota: quan creïs el perfil de l’empleat, se li assignaran automàticament els permisos de l’equip. Ara pera ara, només es poden crear i modificar conjunts de permisos des del Tauler de control de Square.

 7. Toca Codi d’accés personal per crear-ne un i assignar-lo a l’empleat. A continuació, toca Fet. Nota: als empleats nous se’ls assignarà un codi d’accés generat automàticament, però podràs assignar-los-en un de personalitzat des d’aquesta secció.

 8. Toca Punt de venda per seleccionar els punts de venda on treballarà l’empleat i, si escau, activa o desactiva l’opció Assigna a tots els punts de venda actuals i nous. Nota: en crear un perfil, apareixerà de manera predeterminada el punt de venda associat al compte de TPV Square a la secció Punt de venda.

 9. Per acabar, torna a la pantalla Crea un empleat, confirma que tot sigui correcte i toca Desa.

Torna a seguir les instruccions anteriors per crear més empleats a l’aplicació. Un cop hagis creat un empleat, podrà fer servir el TPV Square immediatament, en funció de la configuració i els permisos que hagis activat. Nota: rebràs una notificació si falta informació necessària als perfils que hagis creat.

Modifica els perfils dels empleats

També pots editar la informació dels empleats a l’aplicació de TPV Square. Només has de seguir aquests passos:

 1. Al tauler de navegació de l’aplicació de TPV Square, toca Equip.

 2. Toca l’empleat en qüestió i, a continuació, Modifica el perfil.

 3. Modifica les dades que vulguis. Nota: un cop l’empleat accepti la invitació, ja no podràs actualitzar-ne les dades de contacte.

 4. Quan hagis modificat la informació necessària, toca Desa.

Els canvis que facis als perfils dels empleats s’aplicaran immediatament després de desar-los. Per garantir que no hi hagi cap problema amb el TPV, et recomanem que els empleats confirmin que la informació és correcta, provin el codi d’accés i verifiquin si tenen activats els permisos corresponents.

Preguntes més freqüents

Podré supervisar l’entrada dels empleats?

En aquests moments, no pots fer-ho des de l’aplicació, però sí a través del Tauler de control en línia de Square. Allà també pots registrar-hi la sortida dels empleats, si et cal.

No trobo cap opció per crear un conjunt de permisos des de l’aplicació. Com es fa?

Ara per ara, aquesta opció només està disponible al Tauler de control en línia de Square. Per crear o revisar els conjunts de permisos, ves a la secció Permisos del Tauler de control en línia de Square.

Podré crear i gestionar perfils d’empleats des d’altres aplicacions de Square (com ara Square per a restaurants)?

En aquests moments, només es pot fer amb el TPV Square, perquè les altres aplicacions de Square, com ara Square per a restaurants, no tenen aquesta opció. Tot i això, pots continuar gestionant l’equip a través del Tauler de control en línia de Square.

Puc crear un empleat assalariat o que cobri a base de comissions?

Ara per ara, només pots modificar els empleats que s’hagin creat prèviament a través del Tauler de control en línia de Square, i no pots crear-los a l’aplicació.

No trobes el que necessites?