Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona l’equip des de l’aplicació de TPV Square

Amb Gestió d’equips i Equips Plus, pots crear i gestionar el personal fàcilment des del TPV.

Per començar, hauràs de crear un perfil d’empleat. Per fer-ho:

  1. Al tauler de navegació de l’aplicació de TPV Square, toca Equip.

  2. Toca la icona + per fer aparèixer la pantalla Crea un empleat.

  3. Comença introduint el nom, l’adreça electrònica i el número de telèfon de l’empleat.

  4. Des d’aquí, toca Càrrec principal per assignar un càrrec a l’empleat o Crea un càrrec per assignar-li un càrrec acabat de crear.

  5. Toca la fletxa enrere per tornar a la pantalla Crea un empleat i introdueix la Tarifa per hora de l’empleat. Nota: aquest camp no és obligatori per desar la informació del perfil de l’empleat.

  6. Toca Conjunt de permisos per assignar l’empleat a un conjunt de permisos existent. Nota: quan creïs empleats, s’assignaran automàticament als Permisos de l’equip. En aquests moments només es poden crear i modificar conjunts de permisos al Tauler de control de Square.

  7. Toca Contrasenya personal si vols crear i assignar una contrasenya personalitzada a l’empleat > toca Fet. Nota: s’assignarà una contrasenya generada automàticament als nous empleats, però sempre tindràs l’opció d’assignar una contrasenya personalitzada des d’aquesta secció.

  8. Toca Punt de venda per seleccionar els punts de venda per a l’empleat i tria si vols activar o desactivar l’opció Assigna a tots els punts de venda actuals i futurs. Nota: la secció Punt de venda s’associarà per defecte al punt de venda actual associat al teu compte del TPV Square quan creïs empleats.

  9. Després de tornar a la pantalla Crea un empleat i confirmar que tota la informació és correcta, toca Desa.

Torna a seguir les instruccions anteriors per afegir més empleats a l’aplicació. Un cop hagis creat un empleat, podrà fer servir TPV Square immediatament en funció de la configuració i els permisos que li hagis concedit. Nota: rebràs una notificació si als perfils que creïs hi falta informació necessària.

Modifica els empleats existents

També pots modificar la informació dels empleats existents un cop els hagis creat a l’aplicació. Per començar:

  1. Al tauler de navegació de l’aplicació de TPV Square, toca Equip.

  2. Toca la persona en qüestió > toca Modifica el perfil.

  3. Modifica la informació que calgui actualitzar, com ara el nom, l’adreça electrònica, el número de telèfon, el càrrec o els sous, entre d’altres opcions.

  4. Un cop hagis acabat de fer canvis, toca Desa.

La informació dels empleats existents que modifiquis s’hauria de fer efectiva immediatament després de desar-la. La pràctica recomanada és que els empleats confirmin que la informació és correcta i que provin el codi d’accés i els permisos (si s’han actualitzat) per garantir que no hi hagi cap problema al TPV.

Preguntes més freqüents

Podré supervisar l’entrada dels empleats?

En aquests moments, no pots fer-ho des de l’aplicació, però sí a través del Tauler de control en línia de Square. Allà també pots registrar-hi la sortida dels empleats, si et cal.

No trobo cap opció per crear un conjunt de permisos des de l’aplicació. Com es fa?

Ara per ara, aquesta opció només està disponible al Tauler de control en línia de Square. Per crear o revisar els conjunts de permisos, ves a la secció Permisos del Tauler de control en línia de Square.

Podré crear i gestionar perfils d’empleats des d’altres aplicacions de Square (com ara Square per a restaurants)?

En aquests moments, només es pot fer amb el TPV Square, perquè les altres aplicacions de Square, com ara Square per a restaurants, no tenen aquesta opció. Tot i això, pots continuar gestionant l’equip a través del Tauler de control en línia de Square.

Puc crear un empleat assalariat o que cobri a base de comissions?

Ara per ara, només pots modificar els empleats que s’hagin creat prèviament a través del Tauler de control en línia de Square, i no pots crear-los a l’aplicació.

No trobes el que necessites?