Inici>Dominis

Transfereix el teu domini fora de Square

Si has de transferir el teu nom de domini fora de Square a un altre registrador o allotjador, pots iniciar el procés directament des del compte de Square.

Nota: si prefereixes gestionar el domini amb Vendes en línia Square, consulta com transfereix el teu domini a Square.

Abans de començar

A continuació t’expliquem què has de tenir en compte abans d’iniciar el procés.

  • Si modifiques la informació de contacte del titular del domini (nom, adreça postal, adreça electrònica, número de telèfon), es bloquejarà durant 60 dies, durant els quals no podràs transferir-lo. Per tant, si vols transferir-lo immediatament, no modifiquis aquesta informació. Això no és una política de Square, sinó una restricció implementada per ICANN, l’organització internacional sense ànim de lucre que supervisa el registre de tots els noms de domini arreu del món.

  • En transferir un nom de domini, gestionaràs la configuració i la facturació a través d’una altra plataforma, però podràs conservar el web de Vendes en línia Square.

  • Quan transfereixis el nom de domini, has de desactivar allò que es coneix com a bloqueig del registrador, és a dir, de la plataforma d’allotjament web. Quan ho facis, podràs transferir el domini, però també es desactivarà la protecció de privacitat WHOIS si la tenies activada i hauràs de tornar a configurar-la amb el registrador nou.

  • Les transferències funcionen de manera diferent per a alguns dominis específics de cada país (també coneguts com a ccTLD), com ara .com.au, .co.nz, .nl, .de, .fr, etc. Si has aconseguit un ccTLD a través de Square i el vols transferir, prova el procés estàndard que es descriu a continuació. Si no ho aconsegueixes, posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square per obtenir ajuda.

Inicia el procés de transferència

Square-Domain-Registrar-Lock-CA

Per allotjar el domini amb un proveïdor diferent:

  1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.

  2. A sota del domini que vols transferir, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.

  3. A Bloqueig del registrador, desactiva l’opció Activa el bloqueig del registrador per poder transferir-lo i generar el codi d’autorització (també conegut com a codi EPP o de transferència).

  4. Copia i fes servir el Codi d’autorització segons calgui.

La majoria dels dominis tarden entre 7 i 10 dies a transferir-se.

Alternatives

També tens l’opció d’actualitzar els servidors de noms del domini per atorgar tot el control sobre els DNS a un altre proveïdor d’allotjament. D’aquesta manera, pots connectar el teu domini allotjat a Square amb un web extern. De vegades, això és més senzill que transferir el domini. Consulta com gestiona els registres dels dominis de Vendes en línia Square per actualitzar els servidors de noms.

Cancel·la el procés de transferència

Per cancel·lar la transferència del nom del domini, posa’t en contacte amb l’allotjador nou com més aviat millor. Assegura’t de tornar a activar el bloqueig del registrador a Square perquè la protecció de privacitat WHOIS torni a funcionar.

No trobes el que necessites?