Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Dominis

Transfereix el teu domini fora de Square

Si vols transferir el teu nom de domini fora de Square a un altre registrador o allotjament, pots iniciar el procés directament des de la Vista general de Vendes en línia Square.

Abans de començar la transferència

A continuació es mostren alguns punts importants a tenir en compte abans de començar el procés de transferència.

 • Qualsevol canvi que es faci a la informació de contacte del sol·licitant (nom, adreça postal, adreça electrònica, número de telèfon) donarà lloc a un bloqueig de registre de 60 dies, durant el qual no podràs transferir el domini. Si vols transferir el domini immediatament, no actualitzis la informació de contacte del sol·licitant. Aquesta no és una política establerta per Square, sinó una restricció establerta per ICANN, l’organització internacional sense ànim de lucre que supervisa el registre de tots els noms de domini en l’àmbit mundial.

 • Transferir un nom de domini a un registrador nou vol dir que gestionaràs la configuració i les renovacions del teu nom de domini a través d’una altra empresa (però encara pots allotjar el teu lloc web de Vendes en línia Square amb Square). També pots gestiona els registres dels dominis de Vendes en línia Square per configurar un domini amb un altre allotjament sense transferir-lo fora de Square.

 • Quan transfereixis el nom de domini, has de desactivar allò que es coneix com a bloqueig de registre. Desactivar-lo et permetrà iniciar la transferència, però també desactivarà la protecció de privadesa de WHOIS si la tens activada. Hauràs de tornar a configurar la protecció de la privadesa amb el teu nou registrador.

 • Les transferències de noms de domini funcionen de manera diferent per a alguns ccTLD o dominis específics de país (per exemple, «com.au», «co.nz», «.nl», «.de», «.fr», etc.). Si has comprat un ccTLD a través de Square i el vols transferir, prova el procés de transferència estàndard que es descriu a continuació. Si reps un error i no pots transferir el ccTLD, posa’t en contacte amb Atenció al venedor de Square perquè t’ajudem a transferir-lo.

Inicia el procés de transferència

Domain-Registrar-Lock-Auth-Code-CA

Per transferir el teu nom de domini fora de Square a un altre allotjament:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

 2. Sota el domini que vols transferir, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.

 3. A «Bloqueig del registrador», desbloqueja el domini per transferir-lo i genera el codi d’autorització (també conegut com a codi EPP o codi de transferència) desactivant l’opció Activa el bloqueig del registrador. Això enviarà un correu electrònic amb el codi d’autorització a l’adreça electrònica que apareix al registre del domini.

 4. Revisa la safata d’entrada i cerca un correu electrònic amb un codi d’autorització. Copia i fes servir el Codi d’autorització segons calgui.

És important tenir present que la majoria de les transferències de domini tarden entre 7 i 10 dies a completar-se. També et convidem a actualitza els servidors de noms del teu domini per proporcionar un nou allotjament amb Control DNS complet. De vegades, canviar els servidors de noms pot comportar menys molèsties que transferir-lo.

Cancel·la el procés de transferència

Per cancel·lar la transferència del teu nom de domini a Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

 2. A sota del domini de transferència, selecciona Mostra l’estat.

 3. Selecciona Cancel·la la transferència.

Transfereix el teu domini a Square

Descobreix com transfereix el teu domini a Square perquè puguis gestionar tant el teu domini com el lloc web mitjançant Vendes en línia Square.