Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Adreça electrònica

Crea àlies de Google Workspace a Vendes en línia Square

Si crees àlies de correu electrònic a Google Workspace, pots rebre correus a diferents adreces a la mateixa safata d’entrada. Cada safata d’entrada de Google Workspace que compres a través de Vendes en línia Square et permet crear fins a 30 àlies diferents de l’adreça electrònica principal.

Aquí t’expliquem com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square perquè puguis configurar i gestionar la safata d’entrada.

Com funcionen els àlies?

Suposem que crees una adreça electrònica principal de Google Workspace, com per exemple help@mybusiness.com. Pots tenir àlies d’aquesta adreça principal, com ara name@mybusiness.com, contact@mybusiness.com i fins a 28 més.

La diferència entre els àlies i l’adreça electrònica estàndard és que tots els missatges que s’envien a un àlies simplement es reenvien a l’adreça principal. Seguint l’exemple anterior, els correus que s’enviïn a name@mybusiness.com i a contact@mybusiness.com es reenviaran a la safata d’entrada principal de help@mybusiness.com. Això fa que els àlies siguin útils per a una persona que vol tenir diverses adreces, però no per crear adreces per a diferents persones (ja que és poc probable que vulguis que diferents persones puguin accedir a la mateixa safata d’entrada).

Crea un àlies

Square-Online-Google-Workspace-Aliases-CA

Per crear un àlies:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

  2. Al domini relacionat amb la teva adreça electrònica, selecciona Gestiona > Gestiona el correu electrònic.

  3. Selecciona Afegeix un àlies i introdueix l’àlies que vulguis.

  4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Els àlies haurien de posar-se en marxa immediatament, però espera fins a una hora perquè Google actualitzi els seus servidors. Els missatges que s’enviïn als àlies apareixeran a la safata d’entrada del compte de correu electrònic principal.

Envia correus electrònics des d’un àlies

Pots enviar correus electrònics des de qualsevol dels teus àlies, a més de l’adreça electrònica principal. Trobaràs més informació sobre com enviar correus electrònics des d'una adreça o àlies diferent al centre d’ajuda de Google.

No trobes el que necessites?