Square per a restaurants a l’Square Register

Pots fer servir Pla Gratuït de Square per a restaurants directament a l’Square Register i treure partit de les funcions de Restaurant.

Inicia la sessió a Square per a restaurants a l’Square Register

Per començar amb Square per a restaurants a l’Square Register per primer cop:

1. Inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya o crea un codi de dispositiu del restaurant al Tauler de control en línia de Square.

2. Un cop hagis creat un codi de dispositiu del restaurant, inicia la sessió tocant Codi del dispositiu a la part superior de la pantalla del Register.

3. Després d’haver iniciat la sessió a l’Square Register, podràs començar a rebre pagaments.

Si és la primera vegada que fas servir l’Square Register i ja l’has configuración completada, comprova si hi ha alguna actualització disponible tocant Serveis > Configuració > Components > General > Quant al Register > Actualització de programari.

Si ja has acceptat pagaments a l’Square Register mitjançant el TPV Square, tanca la sessió de cada dispositiu i inicia la sessió amb un codi de dispositiu de Restaurants.

Disponibilitat de les funcions de Restaurants al Register

Totes les funcions del pla Plus de Square per a Restaurants estan disponibles a l’Square Register, excepte la funció de tornar a obrir comptes i el mode fosc. Més informació sobre les funcions de Pla Gratuït i pla Plus de Square per a restaurants.

Preguntes freqüents sobre Restaurants al Register

Com puc iniciar la sessió a Square per a restaurants a l’Square Register?

Un cop hagis iniciat la sessió a Square per a restaurants a l’Square Register, pots començar a acceptar pagaments.

Per a què serveix el teclat numèric?

Amb Square per a restaurants al Register, hem incorporat un teclat numèric a mà esquerra. Pots fer-lo servir com a calculadora o per afegir imports personalitzats o quantitats d’articles fàcilment. Aquest teclat no es pot desactivar.

On puc configurar els components?

A l’Square Register, selecciona Serveis > Configuració > Components per ajustar la configuració general o de la xarxa, el Bluetooth, la pantalla del client, la pantalla principal, els sons i l’accessibilitat. També pots gestionar la configuració de components externs, com ara lectors de codis de barres, caixes d’efectiu i impressores.

On puc trobar els informes?

Pots trobar els informes de vendes tocant Serveis a la barra inferior de l’Square Register.

Si faig servir un Register, em pujarà la quota de subscripció mensual de Square per a restaurants?

Sí, perquè l’Square Register compta com un dispositiu. Tingues en compte que, ara per ara, el Register només és compatible amb les funcions gratuïtes de TPV. Si tens una subscripció al pla Plus de Square per a restaurants i fas servir l’Square Register, se’t cobrarà per dispositiu. Consulta els preus de Square per a restaurants per obtenir més informació.