Inici>Impostos de les vendes en línia

Configuració d’impostos de Vendes en línia Square

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT: ets responsable de complir amb les teves obligacions fiscals. No garantim l’aplicabilitat ni la precisió de les nostres eines fiscals. Si tens cap pregunta sobre les teves obligacions fiscals, consulta-ho amb un assessor professional.

Si vols configurar l’IVA per a Vendes en línia Square:

1. Obre la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Selecciona Configuració o Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.

L’IVA de les vendes en línia pot ser complicat, ja que pots rebre comandes de molts punts de venda. Les opcions de configuració de l’IVA de la teva botiga en línia et permeten configurar-lo i gestionar-lo més fàcilment, però hauràs d’afegir manualment els tipus d’IVA.

Vendes en línia Square admet que es cobrin preus amb els impostos inclosos. Si has configurat els impostos perquè estiguin inclosos, el preu de cada article venut al teu lloc web ja inclourà l’impost pertinent.

• Subtotal: aquesta partida representa la suma dels preus de tots els articles de la comanda, els quals tenen els impostos inclosos.

• Impost: aquesta partida desglossa els impostos del subtotal, perquè el client pugui veure l’import exacte d’impostos que ha pagat.

• Total: aquesta partida conté el cost total de la comanda, i inclou el subtotal i qualsevol comissió addicional (com ara el cost de l’enviament) que s’hagi aplicat.

Nota: la partida Impost que hi ha a part no se suma als impostos, ja que aquests ja estan inclosos al subtotal.

Impostos en funció de l‘article

Al Tauler de control en línia de Square, pots fer servir la taxa impositiva en funció de l‘article per a les comandes per recollir a l’establiment, per entregar a domicili i d’autoservei. Les comandes amb enviament fan servir la taxa impositiva definida a la configuració de la Vista general de Vendes en línia Square. Per activar els impostos al nivell d‘article:

1. Obre la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Selecciona Configuració compartida > Impost sobre les vendes.

3. A Impostos en funció de la comanda, activa els impostos en funció de l‘article per a la recollida a l’establiment, l’entrega a domicili, l’autoservei o tots tres serveis.

4. Fes clic al botó Ves als impostos de l’article per veure els impostos en funció de l‘article al Tauler de control en línia de Square.

Els clients als quals s’hagi aplicat una taxa impositiva en funció de l‘article en una comanda podran veure un càlcul dels seus impostos durant el procés de pagament, que es mostrarà amb el nom de l’impost. Si un client selecciona la recollida a l’establiment o l’entrega a domicili per a un article que no tingui taxa impositiva en funció de l‘article, no s’aplicaran impostos a la compra. A Square, els articles amb exempció d’impostos només s’apliquen a les comandes per recollir a l’establiment, per entregar a domicili o d’autoservei de Vendes en línia Square. En el cas de les comandes amb enviament, es continuaran aplicant les taxes impositives definides a la configuració de laVista general de Vendes en línia Square.