Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Gestiona la configuració dels impostos a Vendes en línia Square

Els impostos sobre les vendes en línia poden ser confusos, especialment si reps comandes de diversos països. Amb Vendes en línia Square, configurar-los i gestionar-los és més fàcil que mai.

L'import dels impostos sobre les vendes que es cobra en una compra en línia es determina aplicant el tipus impositiu al preu total dels articles subjectes a impostos de la comanda. En funció de les necessitats del teu negoci, pots incloure els impostos en els preus dels articles, cobrar-los sobre les despeses d'enviament i entrega a domicili, o fer servir tipus impositius en funció dels articles per a les comandes de recollida a l’establiment, entrega a domicili i autoservei.

Nota: la configuració dels impostos del teu compte de Square no se sincronitza amb Vendes en línia Square.

Aquí tens més informació sobre altres Configuració de Vendes en línia Square a banda dels impostos.

Crea els tipus impositius

En la majoria de països (tret dels Estats Units i el Canadà), els impostos es cobren només en l'àmbit nacional i s'han de crear manualment. Els tipus impositius s'han de configurar en funció del lloc on es troba el comprador dels productes o serveis.

Per crear els tipus impositius:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Impostos sobre les vendes o bé a Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.

 2. Selecciona Afegeix un tipus impositiu.

 3. Selecciona un país al menú desplegable i introdueix el tipus impositiu del país. 

 4. Posa un nom al tipus impositiu, el qual es mostrarà als clients.

 5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Configura altres paràmetres dels impostos

Articles no subjectes a impostos

Per marcar un article com a exempt d’impostos a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
 2. Selecciona un article de la llista.
 3. A la secció Tramitació, marca la casella No s’apliquen impostos en la venda d’aquest article mitjançant Vendes en línia Square o el TPV.
 4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots modificar aquesta configuració per a diversos articles alhora amb el mètode de modificació en bloc a Vendes en línia Square. Si només vols actualitzar un article, ves directament a la col·lecció.

Nota: si determines que un article no està subjecte a impostos, no se n’hi aplicaran automàticament en cap comanda de Vendes en línia Square ni del TPV Square. Comprova que només hagis seleccionat articles que no estiguin subjectes a l’impost sobre les vendes. Per exemple, en alguns llocs, els articles considerats de primera necessitat no es graven. Si tens dubtes al respecte, parla’n amb un assessor fiscal.

Inclou l’impost en el preu de l’article

Quan l’impost sobre les vendes s’inclou en els preus dels articles, apareix desglossat als rebuts de les comandes perquè es pugui veure clarament, però no s’afegeix al preu total. Per incloure l’impost en el preu de l’article:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Impostos sobre les vendes o bé Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.
 2. A Configuració dels impostos al nivell de les comandes, marca l’opció El preu dels articles inclou els impostos.

Quan els clients comprin un article amb els impostos inclosos en el preu, trobaran el següent al rebut:

 • Subtotal: la suma dels preus de tots els articles de la comanda amb els impostos inclosos.
 • Impostos: desglossament dels impostos del subtotal perquè el client pugui consultar l’import exacte que ha pagat.
 • Total: l’import total de la comanda, incloent-hi el subtotal i qualsevol cost addicional (com ara les despeses d’enviament) que s’hi hagi aplicat.

Aplica impostos a les despeses d’enviament o d’entrega a domicili

Les normes poden variar. Si tens cap mena de dubte, parla’n amb un professional. Per aplicar impostos a les despeses d’enviament o d’entrega a domicili:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Impostos sobre les vendes o bé Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.
 2. A Configuració dels impostos al nivell de les comandes, marca les caselles corresponents a Aplica impostos a les tarifes d’enviament o Aplica impostos a les tarifes d’entrega a domicili.

Impostos al nivell dels articles

Els tipus impositius al nivell de les comandes s’apliquen per defecte a les comandes online, però pots modificar-los manualment i aplicar tipus impositius al nivell dels articles per a les comandes amb recollida a l’establiment, entrega a domicili i codi QR. Són els mateixos que es fan servir per a les compres al TPV. Per activar els impostos al nivell dels articles a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Impostos sobre les vendes o bé Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.
 2. A Tipus impositius al nivell dels articles, activa qualsevol dels impostos corresponents per a les comandes amb recollida a l’establiment, entrega a domicili i codi QR.
 3. A la pàgina Compte i configuració, selecciona Gestiona els impostos al nivell dels articles per consultar els impostos aplicables als articles.

Els clients als quals s’apliqui un tipus impositiu al nivell dels articles en una comanda podran consultar un càlcul dels impostos durant el procés de pagament, desglossat per nom. Si un client selecciona l’opció de recollida a l’establiment, entrega a un domicili de la zona o comanda amb codi QR per a un article al qual no s’apliqui un tipus impositiu al nivell de l’article, no s’aplicarà cap impost a la compra.

Nota: les normes d’impostos per a les comandes a l’establiment no s’apliquen a les comandes online.

Resolució de problemes

Si no pots consultar la configuració dels impostos al teu web de Vendes en línia Square, pot ser per diverses causes:

 • Els impostos s'inclouen en els preus dels articles: si no vols que s'incloguin, assegura't que l'opció Inclou els impostos en el preu de l'article no està marcada.

 • Els articles estan marcats com a exempts d'impostos: pots modificar la configuració dels impostos de diversos articles alhora mitjançant el mètode de modificació en bloc.

 • El web no s'ha tornat a publicar: cada vegada que modifiquis la configuració dels impostos, et recomanem que tornis a publicar el web mitjançant l'editor de webs de Vendes en línia Square.


EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT: tot i que hem creat un sistema versàtil de càlcul d'impostos per a Square, Square no pot proporcionar serveis d'assessorament ni consulta fiscal. Ets responsable de complir amb les teves obligacions fiscals. No garantim l'aplicabilitat ni la precisió de les nostres eines fiscals. Si tens cap pregunta sobre les teves obligacions fiscals, consulta-ho amb un assessor professional.

No trobes el que necessites?