Esborra les dades de la memòria cau del Bluetooth al teu dispositiu Android

Si tens problemes de desconnexió, prova d’eliminar els fitxers de la memòria cau del dispositiu Android, ja que això pot ajudar a resoldre-ho. Pots esborrar la memòria cau del Bluetooth del telèfon o la tauleta per restablir del tot el Bluetooth. Això no té cap efecte negatiu per al dispositiu ni per a l’Square Reader. Per fer-ho, pots esborrar la memòria cau a la configuració d’Android o eliminar manualment el dispositiu vinculat a la configuració del Bluetooth.

Nota: els fitxers de la memòria cau no es poden eliminar als dispositius iOS.

Usuaris d’Android 13: per esborrar la memòria cau, caldrà eliminar l’Square Reader de la llista de dispositius de Bluetooth.

Per desvincular manualment un dispositiu emparellat a través de Bluetooth en un dispositiu Android:

1. Ves a Ajustaments > Dispositius connectats > Preferències de connexió > Bluetooth.

2. Toca el nom del dispositiu en qüestió o la icona d’engranatge de Configuració.

Toca Desvincula o Desemparella.

Per esborrar la memòria cau del Bluetooth a Android:

1. Obre Ajustaments i toca Aplicacions.

2. Selecciona la icona Ordena (la fletxa cap avall amb tres barres verticals) i toca Mostra les aplicacions del sistema.

3. Selecciona D’acord i apareixerà una llista amb totes les aplicacions del sistema.

4. Ves a Ajustaments al teu dispositiu Android.

5. Selecciona Aplicacions.

6. Selecciona ⋮ per mostrar les aplicacions del sistema.

7. Selecciona Bluetooth a la llista d’aplicacions i selecciona Emmagatzematge.

8. Selecciona Esborrar dades i surt de la Configuració.

9. Reinicia el dispositiu i prova d’emparellar-lo de nou amb l’Square Reader.

Si els passos són una mica diferents en el teu dispositiu Android, pots cercar instruccions específiques per esborrar les dades de la memòria cau del Bluetooth al teu dispositiu.

Emparella l’Square Reader amb Android

Alguns dispositius Android tenen mesures de seguretat addicionals que fan que calgui confirmar l’emparellament amb l’Square Reader diverses vegades al llarg del procés.

Segueix les indicacions de la pantalla fins que el bàner amb el missatge «Emparella i connecta» desaparegui i rebis la confirmació que la connexió s’ha establert.

Nota: la mateixa indicació pot aparèixer més d’una vegada. Si la connexió falla i no pots emparellar el teu dispositiu Android amb l’Square Reader, torna-ho a provar i procura acceptar totes les indicacions que diuen «Emparella» abans que passin 5 segons des que apareguin a la pantalla.

Per emparellar l’Square Reader amb les aplicacions de Square:

1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Més.

2. Toca Configuració > Components > Square Readers.

3. Toca Connecta un Reader.

4. Toca Emparella a l’indicador per confirmar la sol·licitud de vinculació amb Bluetooth.

5. Als dispositius Android, toca ràpidament Emparella i Emparella i connecta cada vegada que se’t demani fins que es connecti.

1. Si la connexió falla, torna a iniciar el procés d’emparellament i procura acceptar totes les indicacions d’Emparella i Emparella i connecta abans que passin 5 segons.

Pots consultar més informació sobre com connectar l’Square Reader mitjançant Bluetooth.