Esborra la memòria cau del Bluetooth del dispositiu Android

Si tens problemes de desconnexió, prova d’eliminar els fitxers de la memòria cau del dispositiu Android per resoldre’ls. Pots esborrar la memòria cau del Bluetooth del telèfon o la tauleta per restablir el Bluetooth. Això no té cap efecte negatiu per al dispositiu ni per a l’Square Reader. Per fer-ho, esborra la memòria cau a la configuració d’Android o elimina manualment el dispositiu vinculat a la configuració del Bluetooth.

Nota: els fitxers de la memòria cau no es poden eliminar als dispositius iOS.

Usuaris d’Android 13: per esborrar la memòria cau, has d’eliminar l’Square Reader de la llista de dispositius de Bluetooth.

Usuaris d’Android 14: l’opció d’esborrar la memòria cau del Bluetooth ja no està disponible amb Android 14.

Per desvincular manualment un dispositiu emparellat a través de Bluetooth en un dispositiu Android:

1. Ves a Configuració > Dispositius connectats > Preferències de connexió > Bluetooth.

2. Toca el nom del dispositiu en qüestió o la icona d’engranatge de Configuració.

Toca Oblida o Desvincula.

Per esborrar la memòria cau del Bluetooth a Android:

1. Obre Configuració i toca Aplicacions.

2. Toca la icona Ordena (la fletxa cap avall amb tres barres verticals) i, a continuació, Mostra les aplicacions del sistema.

3. Toca D’acord i apareixerà una llista amb totes les aplicacions del sistema.

4. Ves a Configuració al dispositiu Android.

5. Selecciona Aplicacions.

6. Fes clic a ⋮ per mostrar les aplicacions del sistema.

7. Selecciona Bluetooth a la llista d’aplicacions i, a continuació, Emmagatzematge.

8. Selecciona Esborra la memòria cau i surt de Configuració.

9. Reinicia el dispositiu i prova de tornar a vincular-lo amb l’Square Reader.

Si els passos no són ben bé iguals al teu dispositiu Android, cerca les instruccions específiques per esborrar-ne la memòria cau del Bluetooth.

Vincula l’Square Reader amb Android

Alguns dispositius Android tenen mesures de seguretat addicionals que fan que calgui confirmar la vinculació amb l’Square Reader diverses vegades al llarg del procés.

Segueix les indicacions de la pantalla fins que el bàner amb el missatge Vincula i connecta desaparegui i rebis la confirmació que la connexió s’ha establert.

Nota: la mateixa indicació pot aparèixer més d’una vegada. Si la connexió falla i no pots vincular el dispositiu Android amb l’Square Reader, torna-ho a provar i assegura’t d’acceptar totes les indicacions que diuen Vincula abans que passin 5 segons des que apareguin a la pantalla.

Per vincular l’Square Reader amb les aplicacions de Square:

1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Més.

2. Toca Configuració > Hardware > Lectors Square Reader.

3. Toca Vincula un lector.

4. Toca Vincula al missatge que t’apareixerà per confirmar la sol·licitud de vinculació amb el Bluetooth.

5. Als dispositius Android, toca ràpidament Vincula i Vincula i connecta cada vegada que se’t demani fins que el dispositiu es connecti.

1. Si la connexió falla, torna a iniciar el procés de vinculació i assegura’t d’acceptar totes les indicacions de Vincula i Vincula i connecta abans que passin 5 segons.

Consulta més informació sobre com pots connectar l’ Square Reader mitjançant Bluetooth.