Esborra les dades de la memòria cau del Bluetooth al teu dispositiu Android

Eliminar els fitxers de la memòria cau et pot ajudar a resoldre problemes de desconnexió. Pots eliminar les dades de la memòria cau de Bluetooth's del mòbil o la tauleta per restablir Bluetooth. Això no té cap efecte negatiu per al teu dispositiu ni per a l’Square Reader.

Nota: no es poden eliminar els fitxers de la memòria cau als dispositius iOS.

Abans de restaurar la memòria cau del teu dispositiu Android, has d’activar les aplicacions del sistema tal com t’indiquem a continuació:

1. Obre Configuració i selecciona Aplicacions.

2. Selecciona la icona Ordena (la fletxa cap avall amb tres barres verticals) i toca Mostra les aplicacions del sistema.

3. Selecciona D’acord i apareixerà una llista amb totes les aplicacions del sistema.

4. Selecciona Bluetooth >Emmagatzematge>Esborrar dades.

5. Selecciona D’acord per confirmar. Pot ser que hagis de reconnectar l’Square Reader, així com els altres dispositius que tinguis connectats.

Un cop hagis activat les aplicacions del sistema, segueix aquests passos per eliminar la memòria cau:

1. Ves a Configuració > al teu dispositiu Android.

2. Selecciona Aplicacions.

3. Selecciona ⋮ per mostrar les aplicacions del sistema.

4. Selecciona Bluetooth a la llista d’aplicacions i selecciona Emmagatzematge.

5. Selecciona Esborrar dades i surt de la Configuració.

6. Reinicia el dispositiu i prova d’emparellar-lo de nou amb l’Square Reader.

Si els passos són una mica diferents en el teu dispositiu Android, potser vols cercar instruccions per esborrar les dades de la memòria cau del Bluetooth específiques per al teu dispositiu.

Necessites un recordatori de com emparellar el lector? Descobreix com connectar el teu Square Reader mitjançant Bluetooth.