Inici>Gestió de les cites

Acceptar pagaments des de l’ordinador amb Cites Square

Cites Square et permet optimitzar el procés de pagament, ja que pots acceptar pagaments des de l’ordinador. Accepta pagaments en persona o per telèfon, en funció de les preferències del client.

Cites Square et permet introduir manualment targetes de crèdit o dèbit, o bé fes un càrrec a una targeta desada per poder acceptar pagaments directament des de l’ordinador.

Configura el processament dels pagaments i comença a acceptar pagaments en qüestió de minuts. Això t’ajudarà a mantenir totes les reserves, pagaments i informes en un sol lloc.

Configura pagaments en línia

Per acceptar pagaments des de l’ordinador mitjançant Cites Square:

1. Ves a Calendari al Tauler de control de Cites Square.

2. Selecciona la cita que vols cobrar i obre’n els detalls.

3. Fes clic a Accepta un pagament.

4. A Mètode de pagament, selecciona Introdueix la targeta manualment, Targeta regal o Registra pagaments en efectiu, xecs o qualsevol altre pagament i segueix les indicacions per completar la venda.

5. Fes clic a Càrrec a la targeta o Registra el pagament.

Nota: si modifiques una cita abans d’acceptar el pagament en línia corresponent, assegura’t de fer clic a Desa abans d’acceptar-lo.

Consulta els articles següents per obtenir més informació sobre com es poden acceptar pagaments amb Cites Square: