Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes freqüents sobre el Perfil de Square

A Square tenim el compromís de protegir les dades i els drets de privacitat de les persones i ens esforcem per ajudar-te a complir amb les teves pròpies obligacions en matèria de privacitat, com ara el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

Pots consultar l’Avís de privacitat per a clients de Square per obtenir més informació.

Què és Perfil de Square?

Perfil de Square és un portal online que et permet consultar, exportar i eliminar més fàcilment la informació personal que has compartit amb Square des del 28 de juny del 2023. Amb aquesta eina podràs decidir com vols gestionar les teves dades.

Per què hem creat Perfil de Square?

La teva privacitat és molt important per a Square i treballem de valent per protegir la teva informació personal.

Hem creat Perfil de Square perquè puguis tenir més control sobre la informació personal que recopilem en les transaccions que fas amb els venedors que fan servir Square per processar els pagaments amb targeta (els teus venedors). Per exemple, pots fer servir Perfil de Square perquè no t’arribin més rebuts digitals o comunicacions promocionals dels venedors. També pots afegir, descarregar o eliminar les teves dades de contacte.

Per obtenir més informació sobre les opcions disponibles, consulta la secció Les teves opcions a l’Avís de privacitat de Square.

Quina informació personal puc gestionar a Perfil de Square?

A Perfil de Square pots afegir i gestionar la informació següent.

  • Informació de contacte: les dades del teu compte i la informació de contacte, com ara els números de telèfon i les adreces electròniques.
  • Informació de pagament: les teves preferències de pagament i la informació desada de la targeta de crèdit o dèbit.
  • Adreces: les adreces físiques que has desat per agilitzar el procés de pagament.
  • Targetes regal: les targetes regal desades dels comerços de Square.
  • Notificacions i rebuts (només venedors dels EUA): les comunicacions i els rebuts dels comerços de Square.

Nota sobre les compres a venedors dels EUA:

quan fas transaccions amb venedors ubicats als Estats Units, pots aprofitar les funcions que oferim per als clients. Algunes d’aquestes funcions són:

  • l’opció d’obtenir rebuts digitals automàticament de tots els venedors que visites;
  • que la teva informació de contacte estigui oculta al directori dels venedors, i
  • màrqueting per correu electrònic i altres comunicacions dels venedors.

Per exemple, després de completar una transacció amb un venedor de Square ubicat als EUA, oferim la possibilitat de rebre un rebut digital. Si tries aquesta opció, pots introduir la teva informació de contacte, que es farà servir per enviar-te un rebut digital de la compra i de qualsevol altra compra que facis a un dels teus venedors. Quan selecciones l’opció de rebre un rebut digital per correu electrònic i acceptes rebre també missatges de màrqueting dels venedors, aquests poden fer servir Square per enviar-te comunicacions, que inclouen missatges promocionals.

A través de Perfil de Square, pots gestionar la informació personal que has proporcionat quan feies servir les funcions per als compradors, inclosa l’opció d’afegir, descarregar o eliminar la informació de contacte que dones quan et registres perquè se t’enviïn rebuts digitals i màrqueting per correu electrònic dels venedors.

Com puc registrar-me a Perfil de Square?

Per crear un compte i fer servir Perfil de Square:

  1. Ves a profile.squareup.com.
  2. Introdueix el teu número de telèfon per rebre un codi de verificació.
  3. Introdueix el codi de verificació.
  4. Segueix els passos per afegir el teu nom i adreça electrònica.

Com puc iniciar la sessió a Perfil de Square?

Per accedir al teu perfil de Square:

  1. Ves a profile.squareup.com.
  2. Introdueix el teu número de telèfon o adreça electrònica per rebre un codi de verificació.
  3. Introdueix el codi de verificació per accedir al teu perfil de Square.

Com puc gestionar el meu perfil de Square?

Dins de Perfil de Square, pots verificar i afegir informació de contacte addicional al perfil, com ara l’adreça electrònica, el número de telèfon i la targeta de pagament. També pots eliminar el perfil en qualsevol moment.

Per verificar la teva informació, ves a la pàgina Perfil. Per afegir-n’hi, selecciona Afegeix un telèfon, una adreça electrònica o una targeta.

Per descarregar les dades, selecciona Descarrega les meves dades.

Per eliminar el teu perfil de Square i totes les dades associades amb les funcions per als compradors, ves a la secció Suprimeix les dades de Perfil de Square. Tingues en compte que l’eliminació de les dades de Perfil de Square és permanent. Ja no rebràs comunicacions a cap adreça electrònica o telèfon verificat.

Si vols que algun venedor de Square en concret elimini les teves dades, posa-t’hi en contacte directament.

Com puc vincular un altre número de telèfon o adreça electrònica a la meva targeta de pagament?

  1. Ves a profile.squareup.com.
  2. Ves a Mètodes de pagament. A continuació, afegeix o canvia l’adreça electrònica o el número de telèfon associats a la targeta.

Puc gestionar les dades que he facilitat als venedors per participar en un programa de fidelització o de màrqueting per missatge de text a Perfil de Square?

No, Perfil de Square no inclou els programes de fidelització ni les promocions per missatge de text als quals t’hagis donat d’alta de manera individual amb els teus venedors. Si t’has registrat al programa de fidelització o de màrqueting per missatge de text d’un venedor de Square i vols modificar les preferències, envia la paraula STOP per deixar de rebre missatges promocionals del venedor en qüestió o posa-t’hi en contacte directament.

Quina informació personal obté Square quan faig servir Perfil de Square, Square Pay o els comptes de clients?

A continuació, t’indiquem com recopilem la teva informació personal quan fas servir les nostres funcions per als compradors:

  • Informació que obtenim quan visites el nostre portal Perfil de Square: en fer servir el portal, obtenim de manera passiva determinada informació sobre el teu dispositiu i com navegues o fas servir el portal, com ara l’adreça IP, les característiques del dispositiu, les pàgines web on fas clic i les dates i hores de les visites.
  • Informació que obtenim quan et registres per obtenir un compte de client personalitzat o Square Pay a través de webs de Vendes en línia Square: quan et registres per obtenir un compte de client al web d’un venedor, recopilem el teu nom, adreça electrònica i número de telèfon, i obtenim determinada informació de manera passiva sobre el teu dispositiu i com navegues o fas servir el portal, com ara l’adreça IP, les característiques del dispositiu, les pàgines web on fas clic i les dates i hores de les visites. Quan et registres a Square Pay, recopilem la teva adreça electrònica, el número de telèfon, el nom i les dades de la targeta de crèdit per desar-les i fer-les servir més endavant als webs dels venedors de Square amb el teu consentiment.

Per obtenir més informació sobre els tipus d’informació personal que recopilem, consulta la secció Informació que recopilem al nostre Avís de privacitat.

Com fa servir Square la meva informació personal?

Recopilem i fem servir la teva informació personal per poder-te proporcionar funcions de comptes de client i Square Pay, i també per millorar i desenvolupar els nostres productes i serveis. A més, podem fer servir les teves dades per altres motius, com ara:

  • comunicar-nos amb tu en relació amb els serveis que fas servir;
  • enviar-te anuncis o missatges de màrqueting en nom dels venedors o de part de Square amb el teu consentiment;
  • fer anàlisis internes (per exemple, per entendre com interactuen els clients amb els diversos productes de Square);
  • gestionar, desenvolupar i millorar els nostres productes i serveis, i
  • protegir els nostres serveis i mantenir un entorn de confiança (per exemple, per detectar i prevenir el frau, assegurar els nostres serveis i garantir que no es facin servir de manera il·legal).

Per obtenir més informació sobre l’ús que fa Square de les teves dades personals, consulta la secció Com fem servir la teva informació de l’Avís de privacitat de Square.

Square comparteix la meva informació personal?

Compartim la teva informació personal amb:

  • Els venedors: quan fas servir el teu compte per pagar al web d’un venedor, el teu telèfon, adreça electrònica i adreça física (si cal indicar-la per tramitar la comanda) es comparteixen amb el venedor per tramitar la comanda i notificar-te’n les novetats. Si acceptes rebre missatges de màrqueting del venedor, també pot fer servir el número de telèfon o l’adreça electrònica del teu compte amb finalitats de màrqueting. Si vols deixar de rebre missatges de màrqueting del venedor, respon als missatges de text amb la paraula STOP o fes clic a l’enllaç Dona’t de baixa que trobaràs als correus electrònics.
  • Els proveïdors que ens ajuden a oferir els nostres serveis.
  • I persones la informació de les quals tu o el teu venedor heu facilitat a Square en fer servir la targeta per pagar.

Per obtenir més informació sobre com Square comparteix la teva informació personal, consulta la secció Com compartim la teva informació de l’Avís de privacitat de Square.

Amb qui puc contactar per obtenir més informació?

Si tens més preguntes, pots posar-te en contacte amb el nostre equip de privacitat a privacy-eu@squareup.com o escriure’ns a Squareup International Ltd., Fumbally Square, Fumbally Lane, Dublín 8, Irlanda.

No trobes el que necessites?