Inici>Articles i inventari

Crea i gestiona opcions d’articles amb Square

Amb les opcions d’articles, pots crear i organitzar variants personalitzades per a cadascun. Aquestes opcions es poden tornar a fer servir a la col·lecció d’articles per estalviar temps quan hi afegeixis variants o articles nous.

Les opcions són un conjunt d’atributs que pots aplicar a diverses variants de la col·lecció d’articles. Pots crear i organitzar variants d’articles en un tres i no res combinant opcions només amb un parell de clics a la pàgina d’informació de l’article.

Per exemple, imaginem-nos que vols crear dos conjunts d’opcions: talles i colors.

• Talles: petita, mitjana i gran.

• Colors: vermell, blau i verd.

Si crees un article nou, com ara una samarreta, pots aplicar cada conjunt d’opcions per crear noves variants de l’article (per exemple, petita i verda o gran i vermella).

Terminologia de les funcions

• Les variants ja existeixen a Square i defineixen les varietats úniques d’un article. Cada variant pot tenir el seu propi cost, preu, SKU, etc. Per exemple, una samarreta pot tenir la variant blava i petita o vermella i gran.

• Els conjunts d’opcions són els atributs que defineixen una variant. La combinació d’opcions i els valors assignats a un article creen la variant. Per exemple, la talla i el color.

• Les opcions són els valors de l’atribut de l’opció. Per exemple, petit, mitjà i gran.

• Els noms que es mostren són noms opcionals que veuran els compradors als canals, com ara un web o una aplicació per fer comandes. Això et resultarà útil si necessites quatre maneres diferents d’especificar la talla (com ara la dels vestits de dona, samarretes, roba de nadó i sabates). Nota: els noms que es creen per als conjunts d’opcions han de ser únics. Això vol dir que cada conjunt ha de tenir un nom diferent.

Si necessites crear moltes variants (com ara talla, color i amplada) ràpidament, crea opcions d’articles. Aquestes opcions s’apliquen als articles i se’n crearan variants perquè els puguis vendre.

Crea i modifica opcions d’articles des del Tauler de control de Square

Crea opcions d’articles

• A Articles, al Tauler de control de Square en línia, fes clic a Opcions > Afegeix opcions.

• Introdueix el Nom del conjunt d’opcions i el Nom que es mostrarà.

• Selecciona Tipus deconjunt d’opcions.

• Introdueix la informació de l’opció i fes clic a Desa.

Afegeix un conjunt d’opcions a un article

• A la Col·lecció d’articles, selecciona’n un per veure l’opció Modifica l’article.

• Selecciona Opcions i fes clic a Afegeix opcions.

• Selecciona el Nom del conjunt d’opcions d’una llista prèviament creada de Conjunts d’opcions o bé crea un conjunt d’opcions nou.

• Un cop hagis escollit els conjunts d’opcions pertinents, fes clic a Següent.

• Revisa les variants que acabes de crear i fes clic a Crea les variants per confirmar els canvis.

• Fes clic a Desa.

Suprimeix els conjunts d’opcions d’un article

• A l’opció Modifica l’article, fes clic als tres punts que hi ha al costat del nom del conjunt d’opcions que vols suprimir i, després, a Suprimeix el conjunt d’opcions.

• Revisa les variants que vols suprimir i fes clic a Suprimeix les variants.

• Fes clic a Desa.

Converteix les variants existents en opcions

• Selecciona un article que vols modificar de la Col·lecció d’articles i fes clic a Afegeix opcions.

• Selecciona o crea els Conjunts d’opcions pertinents i fes clic a Següent.

• Per a cada variant, tria una Opció que la descrigui, fes clic a Afegeix.

• Fes clic a Desa.

Afegeix una variant a un article

• Selecciona un article que vols modificar de la Col·lecció d’articles i fes clic a Afegeix opcions.

• Selecciona o crea els Conjunts d’opcions pertinents i fes clic a Següent.

• Per a cada variant, tria una Opció que la descrigui i fes clic a Afegeix.

• Fes clic a Desa.

Elimina una opció d’un article

• A la pàgina Modifica l’article, fes clic a Modifica al costat del nom del conjunt d’opcions que tingui l’opció que vulguis eliminar.

• A Modifica l’opció, fes clic a la X que hi ha al costat de l’opció que vulguis eliminar.

• Fes clic a Fet. Revisa els canvis a la pantalla següent i fes clic a Suprimeix la variant.

• Fes clic a Desa.

Crea i modifica opcions d’articles a l’aplicació de Square

Crea opcions d’articles

• Toca Més > Articles > Tots els articles.

• Toca un article.

• Toca Afegeix opcions.

• Introdueix el Nom del conjunt d’opcions i el Nom que es mostrarà.

• Introdueix els Valors de l’opció i selecciona Desa.

Afegeix un conjunt d’opcions a un article

• Toca Més > Articles > Tots els articles.

• Toca un article.

• A Opcions, toca Afegeix opcions.

• Selecciona el nom d’una llista prèviament creada de Conjunts d’opcions o bé Crea una opció.

• Un cop hagis triat els conjunts d’opcions adequats, toca Següent.

• Revisa les variants que acabes de crear i fes clic a Crea per confirmar els canvis.

• Toca Desa.

Suprimeix els conjunts d’opcions d’un article

• Toca Més > Articles > Tots els articles.

• Toca un article.

• A Modifica l’article, toca Modifica les opcions.

• Selecciona una opció i toca Elimina el conjunt d’opcions.

• Revisa les variants que vols suprimir i fes clic a Suprimeix.

• Toca Desa.

Converteix les variants existents en opcions

• Toca Més > Articles > Tots els articles.

• Toca un article.

• Selecciona Afegeix les opcions.

• Selecciona o crea els Conjunts d’opcions pertinents i toca Següent.

• Per a cada variant, tria una Opció que la descrigui i toca Afegeix.

• Toca Desa.

Afegeix una variant a un article

• Toca Més > Articles > Tots els articles.

• Toca un article i, després, Afegeix opcions.

• Selecciona o crea els Conjunts d’opcions pertinents i toca Següent.

• Per a cada variant, tria una Opció que la descrigui i toca Següent > Fet.

• Toca Desa.