Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Configura Vendes en línia Square amb Square per a restaurants

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Amb Vendes en línia Square pots crear un lloc web professional per mostrar els teus articles en línia i acceptar pagaments amb Square. Dedica menys temps a configurar la teva botiga en línia per poder centrar-te en el teu restaurant.

Dona una ullada a la comparativa completa de funcions entre Plans Gratuït, Plus i Prèmium de Square per a restaurants.

Comença

Si ja tens una subscripció a Square per a restaurants, pots començar directament des del Tauler de control en línia de Square:

  1. Ves a Comerç electrònic > En línia al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Comença gratis.

Des d’aquí, podràs importar els articles i categories del menú per començar a crear el teu lloc web de Vendes en línia Square. També pots crear els articles i categories des de zero.

Per defecte, el tipus de tramitació de tots els articles es configurarà com a enviament. Només assegura’t d’actualitzar cada article per a la recollida a l’establiment abans d’acceptar comandes.

Gestiona les comandes en línia

Un cop hagis configurat Vendes en línia Square per al teu compte de Square per a restaurants, podràs vendre en línia i gestionar les comandes dels clients directament des de la pestanya Comandes del Tauler de control en línia de Square i de l’aplicació Square per a restaurants.

Pots gestionar o cancel·lar una comanda en línia des de la Vista general de Vendes en línia Square.

Vendes en línia Square ofereix alguns tipus de tramitació: Recollida a l’establiment o Enviament.

Comandes per recollir a l’establiment

Si un client compra un article al teu lloc web en línia, pot recollir-lo en un punt de venda físic. Per gestionar les comandes amb recollida a l’establiment des del Tauler de control en línia de Square:

  1. Ves a Articles i comandes > Comandes al Tauler de control en línia de Square.

  2. Des d’aquí, veuràs una llista de les comandes. Pots fer servir els filtres per veure les Actives, les Completades o Totes les comandes. Quan estiguis a punt, fes clic a una comanda per fer alguna acció.

  3. Quan tot estigui a punt perquè el client reculli la comanda, fes clic a Marca com a preparada.

  4. Quan el client hagi recollit els articles, localitza la comanda i selecciona Marca com a recollida.

Comandes amb enviament

Si el teu restaurant envia articles, també pots gestionar les comandes enviades.

Comissions

A més del cost de la subscripció a Square per a restaurants, pagaràs una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,25 € per a les targetes europees / EEE i del 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit o fora de l’EEE quan els clients facin una comanda en línia.

Tingues en compte que si fas les entregues a través d’empreses externes, aquestes et cobraran les comissions directament, a més dels costos de la subscripció a Square per a restaurants.

Pagaments i informes

Els pagaments processats amb Vendes en línia Square apareixeran a l’historial de transaccions del Tauler de control en línia de Square. L’historial de pagaments al Tauler de control ofereix un desglossament detallat de les existències venudes tant per a les vendes a la botiga com per a les vendes en línia. Més informació sobre mostrar i descarregar l’historial de pagaments de Square en línia.

Quan un client fa una comanda des del teu lloc web de Vendes en línia Square, Square cobra automàticament el pagament abans no marquis la comanda com a completa des de la pàgina de Vista general de Vendes en línia Square. Si cancel·les un article o una comanda, es reembossarà al client automàticament.

Quan el client faci una comanda des del teu lloc web de Vendes en línia Square, rebrà una confirmació per correu electrònic amb un rebut de Vendes en línia Square. Els rebuts de Square no es generaran automàticament per als clients, però pots enviar-ne un manualment en qualsevol moment des del Tauler de control en línia de Square.

Més informació sobre Com es tramiten els reembossaments amb Square?.

Gestiona la subscripció

Si et registres en una de les versions de pagament de Vendes en línia Square, pots gestionar la subscripció directament des de la pàgina Vista general de Vendes en línia Square.

Més informació sobre gestionar la teva subscripció.

No trobes el que necessites?