Inici>Components compatibles

Connecta components recomanats a l’Square Terminal

Pots afegir components compatibles a l’Square Terminal amb tota facilitat: només cal que els hi connectis! Per començar, comprova que l’Square Terminal estigui connectat al hub, endollat a una presa de corrent i engegat.

Per connectar accessoris a l’Square Terminal, hauràs de comprar un Hub per a l’Square Terminal.

Per assegurar-te que fas servir accessoris compatibles, consulta la llista completa de compatibilidad de los dispositivos. Nota: l’Square Terminal té una impressora integrada. Si el que vols és una caixa d’efectiu amb connexió per a impressora per emparellar-la amb l’Square Terminal, per qüestions de compatibilitat, necessitaràs una impressora externa addicional.

Connecta components a l’Square Terminal

1. Comprova que l’Square Terminal estigui connectat al hub, a l’adaptador de corrent i al cable de l’adaptador de corrent.

2. Quan un component està ben connectat, l’Square Terminal ho confirma amb una notificació en pantalla i una indicació d’àudio.

Per provar els components accessoris:

1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

2. Toca Configuració.

3. Desplaça’t fins a Components i toca els components que vols provar de la llista (p. ex., Impressores).

Aquí hi veuràs les caixes d’efectiu amb connexió USB, els lectors de codis de barres o les impressores connectades a la xarxa.

Soluciona problemes amb el lector de codis de barres amb USB:

En cas que tinguis problemes per connectar el lector amb USB, prova els consells següents:

1. Comprova que l’Square Terminal estigui connectat al hub de components USB, a l’adaptador de corrent i al cable de l’adaptador de corrent i assegura’t que l’adaptador estigui endollat a una presa de corrent.

2. Neteja la brutícia i la pols que pugui haver-hi als ports USB del hub.

3. Connecta el lector amb USB a un altre port del hub de components.

4. Consulta la Guia d’inici ràpid que hi ha a l’embalatge del lector amb USB. Tria la guia ràpida que correspongui amb el teu lector amb USB.

• A la guia de Zebra LS2208, les instruccions per al restabliment de fàbrica comencen a la pàgina 3.

• A la guia de Honeywell Hyperion 1300G, les instruccions de restabliment de fàbrica comencen a la pàgina 1.

• Per a Honeywell Voyager 1200G, el restabliment de fàbrica comença a la pàgina 9.

Si tens problemes amb el lector amb USB i no reps cap missatge d’error, prova de restaurar la configuració de fàbrica.

Per al lector Zebra:

1. A la pàgina 3 de la Guía de inicio rápido, escaneja el codi de barres amb l’etiqueta Estableix els valors predeterminats de fàbrica amb el lector connectat al hub USB.

2. Desconnecta el lector amb USB i torna’l a connectar al hub de components.

Si connectes el lector amb USB i veus el missatge d’error EL DISPOSITIU USB NO ÉS COMPATIBLE, hauràs de restablir-lo. Per fer-ho:

1. A la pàgina 4 de la Guía de inicio rápido, escaneja el codi de barres amb l’etiqueta Teclat USB HID amb el lector connectat al hub USB.

2. Desconnecta el lector amb USB i torna’l a connectar al hub de components.

Si l’embalatge original del lector no inclou la guia d’inici ràpid, imprimeix-ne una còpia des d’un dispositiu compatible. No pots escanejar els codis de barres que hi ha des d’un monitor o pantalla. Si continues tenint problemes amb el dispositiu, pots contactar amb Zebra al telèfon 1-800-653-5350. També pots contactar directament amb el servei d’atenció al venedor de Honeywell al telèfon 1-800-782-4263.