Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Resoldre problemes amb l’Stand

Preguntes més freqüents sobre l’Square Terminal

Troba respostes a les preguntes freqüents sobre l’Square Terminal.

Components

On puc comprar un Square Terminal?

L’Square Terminal està disponible a la Botiga de Square.

Puc connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual?

Sí! Aquí podràs trobar més informació sobre com connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual sense fils per acceptar pagaments físics amb targeta a l’ordinador.

Puc connectar l’Square Terminal al TPV Square?

Sí! Connecta l’Square Terminal amb el TPV Square sense fils per acceptar pagaments fent servir una tauleta, un iPad o un telèfon intel·ligent compatibles. Pots crear una cistella al TPV Square i fer que els clients puguin pagar a l’Square Terminal per oferir-los un procés de pagament optimitzat i sense contacte.

Quines comissions té associades l’ús de l’Square Terminal connectat al TPV Square?

1,25 % + 0,05 € per cada pagament sense contacte, amb targeta amb xip inserida o amb targeta de banda magnètica lliscada que s’accepti a través de l’Square Terminal. La comissió per cada pagament introduït manualment és del 2 %. Pots obtenir més informació sobre les comissions de processament de pagaments de Square.

Quins carregadors són compatibles amb el Terminal?

L’adaptador de corrent de l’Square Terminal té un port USB-C. Malgrat que hi ha venedors que han pogut carregar el seu Terminal amb carregadors de tercers, recomanem fer servir l’adaptador de corrent que ve inclòs amb l’Square Terminal.

Com puc ajustar la brillantor de la pantalla?

Per ajustar la brillantor de l’Square Terminal:

  1. Ves a Més i, tot seguit, a Configuració.
  2. Toca Components i, tot seguit, Pantalla.
  3. Fes servir el control lliscant per ajustar la brillantor del Terminal.

Des d’aquí, també pots ajustar el temporitzador per apagar el Terminal.

Com puc ajustar el volum?

Per ajustar el volum de l’Square Terminal:

  1. Ves a Més i, tot seguit, a Configuració.
  2. Toca Components i Sons.
  3. Fes servir el control lliscant per ajustar el volum del Terminal.

Nota: ara per ara, no es pot ajustar el to que confirma que s’ha fet un pagament.

Com puc modificar l’idioma de l’Square Terminal?

Per ajustar l’idioma de l’Square Terminal:

  1. Ves a Més i, tot seguit, a Configuració.
  2. Toca Components i General.
  3. Activa Configura automàticament i tria l’hora, la data i el fus horari correctes.

En aquesta pantalla, també pots ajustar el reinici nocturn de l’Square Terminal. Per a més informació sobre el reinici nocturn, consulta la secció de programari d’aquest article.

Necessito més paper de rebuts. On el puc comprar?

Pots comprar més paper de rebuts a la Botiga de Square.

També pots comprar paper de rebuts a l’establiment d’algun distribuïdor de la teva zona, si en té de disponible. L’Square Terminal accepta paper tèrmic de rebuts de 57 mm x 35 mm.

Quins altres accessoris són compatibles amb l’Square Terminal?

L’Square Terminal té un Hub dissenyat específicament per connectar-hi fàcilment fins a tres accessoris USB. Consulta la nostra llista sencera de dispositius compatibles.

Per comprar el Hub que permet connectar els components compatibles, ves a la
Botiga de Square.

Nota: els accessoris que es connecten per Bluetooth no són compatibles amb l’Square Terminal.

Què passa si l’Square Terminal es trenca?

L’Square Terminal és un dispositiu robust, fabricat amb vidre Gorilla Glass, perquè puguis acceptar pagaments des de qualsevol lloc sense que t’hagis de preocupar de res més.

Pots comprar un altre Hub, un adaptador de corrent amb cable o una porta de la impressora de rebuts directament a la Botiga de Square.

Si tens cap problema amb l’Square Terminal, posa’t en contacte amb l’equip d’atenció al venedor.

Programari

Amb quina freqüència s’actualitza el programari de l’Square Terminal?

Un dels avantatges de l’Square Terminal és que en mantenim el programari actualitzat automàticament, de manera que sempre tindràs les últimes funcions i millores sense cap cost. Actualitzem el programari cada 2-4 setmanes. Per activar les actualitzacions automàtiques, només has de deixar l’Square Terminal encès i endollat durant la nit. Les actualitzacions automàtiques requereixen com a mínim un 35 % de bateria per començar.

Nota: les actualitzacions de programari per a l’Square Terminal solen requerir 2 GB al mes, sense comptar els intents de tornar a provar les descàrregues fallides. Per això, recomanem connectar-lo a la wifi durant la nit per facilitar les actualitzacions.

El programari de l’Square Terminal inclou una actualització del sistema, una actualització de les aplicacions de Square i una actualització del microprogramari.

Si hi ha una actualització de les aplicacions de Square recomanada abans de l’actualització automàtica que es fa durant la nit, es mostrarà una notificació en pantalla. Per ajornar aquesta actualització, toca Fes l’actualització aquesta nit. L’actualització començarà a les 3:00 del matí (o a l’hora que hagis definit) sempre que l’Square Terminal estigui encès i endollat. Per iniciar l’actualització immediatament, toca Instal·la ara.

Si actualitzes manualment el programari de l’Square Terminal des de la configuració, no veuràs cap opció per ajornar l’actualització de les aplicacions de Square. L’actualització pot tardar fins a 45 minuts a completar-se.

Per què el meu dispositiu s’actualitza al matí?

Si has apagat l’Square Terminal durant la nit i hi ha una actualització de programari disponible, s’aplicarà la pròxima vegada que engeguis el dispositiu. Les actualitzacions es llancen cada 2-4 setmanes aproximadament i impliquen el reinici de l’Square Terminal. Solen tardar uns 20 minuts a completar-se, tot i que es poden allargar fins a una hora.

Perquè l’Square Terminal es pugui actualitzar durant la nit, assegura’t que estigui endollat i encès. Si vols apagar la pantalla, toca el botó d’encesa ràpidament i l’Square Terminal entrarà en repòs.

Com puc saber si el programari de l’Square Terminal està actualitzat?

Pots comprovar l’estat del programari en qualsevol moment. Ves a ≡ Més > Configuració > Components > General. Desplaça’t fins a la part inferior de la pàgina i toca Quant al Terminal. En aquesta pàgina, veuràs la versió del programari que tens i les actualitzacions disponibles.

Veig el text «Actualització disponible» a la barra d’estat. Què he de fer?

La majoria de les actualitzacions de programari es fan automàticament cada 2-4 setmanes i es duen a terme durant la nit, sempre que l’Square Terminal estigui endollat i encès i tingui un 35 % de bateria com a mínim.

De vegades, però, hi apareix una actualització important que s’ha d’instal·lar amb més urgència. En aquest cas, veuràs l’opció Actualització disponible a la barra d’estat, que et permetrà instal·lar-la immediatament. La instal·lació de les actualitzacions implica un reinici complet del dispositiu.

Si el negoci no et permet actualitzar l’Square Terminal immediatament, s’actualitzarà durant la nit seguint el procés habitual, de manera que comprova que estigui endollat i encès. Ara bé, la pantalla sí que es pot apagar. Per fer-ho, simplement toca el botó d’encesa ràpidament i l’Square Terminal entrarà en repòs.

Com puc canviar l’hora de les actualitzacions de programari?

Per defecte, les actualitzacions de programari estan establertes per a les 3 am, per evitar interrupcions durant l’horari comercial habitual. Si necessites ajustar l’hora del reinici nocturn, ves a ≡ Més > Configuració > Components > General a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla. Toca Reinici nocturn i selecciona l’hora millor s’adapti al teu negoci.

Nota: aquest ajust no s’aplicarà al pròxim reinici nocturn, sinó al següent.

Com puc accedir a un navegador web?

L’Square Terminal no disposa de cap navegador. Això vol dir que no el pots fer servir per consultar el correu electrònic, accedir a cercadors (com ara Google) ni explorar llocs web que no siguin dins del domini de Square.

Puc descarregar altres aplicacions a l’Square Terminal?

No, no pots baixar ni fer servir altres aplicacions (com ara Pandora o Facebook) a l’Square Terminal, ja que el dispositiu no admet cap botiga d’aplicacions.