Inici>Resoldre problemes amb l’Stand

Preguntes freqüents sobre l’Square Terminal

Equip TPV per a qualsevol tipus de negoci

Gestiona l’inventari i els pagaments des de qualsevol lloc amb un dispositiu tot en un

Troba respostes a les preguntes més habituals sobre l’Square Terminal.

Components

On puc comprar un Square Terminal?

L’Square Terminal està disponible a la Botiga de Square.

Puc connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual?

Sí! Aquí podràs trobar més informació sobre com connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual sense fils per acceptar pagaments físics amb targeta a l’ordinador.

Puc connectar l’Square Terminal al TPV Square?

Sí! Connecta l’Square Terminal amb el TPV Square sense fils per acceptar pagaments fent servir una tauleta, un iPad o un telèfon intel·ligent compatibles. Pots crear una cistella al TPV Square i fer que els clients puguin pagar a l’Square Terminal per oferir-los un procés de pagament optimitzat i sense contacte.

Quines comissions té associades l’ús de l’Square Terminal connectat al TPV Square?

1,25 % + 0,05 € per cada pagament sense contacte, amb targeta amb xip inserida o amb targeta de banda magnètica lliscada que s’accepti a través de l’Square Terminal. La comissió per cada pagament introduït manualment és del 2 %. Pots obtenir més informació sobre les comissions de processament de pagaments de Square.

Quins carregadors són compatibles amb el Terminal?

L’adaptador de corrent de l’Square Terminal té un port USB-C. Malgrat que hi ha venedors que han pogut carregar el seu Terminal amb carregadors de tercers, recomanem fer servir l’adaptador de corrent que ve inclòs amb l’Square Terminal.

Com puc ajustar la brillantor de la pantalla?

Per ajustar la brillantor de l’Square Terminal:

1. Ves a Més i, tot seguit, a Configuració.
  2. Toca Components i, tot seguit, Pantalla.
  3. Fes servir el control lliscant per ajustar la brillantor del Terminal.

Des d’aquí, també pots ajustar el temporitzador per apagar el Terminal.

Com puc ajustar el volum?

Per ajustar el volum de l’Square Terminal:

1. Ves a Més i, tot seguit, a Configuració.
  2. Toca Components i Sons.
  3. Fes servir el control lliscant per ajustar el volum del Terminal.

Nota: ara per ara, no es pot ajustar el to que confirma que s’ha fet un pagament.

Com puc modificar l’idioma de l’Square Terminal?

Per ajustar l’idioma de l’Square Terminal:

1. Ves a Més i, tot seguit, a Configuració.
  2. Toca Components i General.
  3. Activa Configura automàticament i tria l’hora, la data i el fus horari correctes.

En aquesta pantalla, també pots ajustar el reinici nocturn de l’Square Terminal. Per a més informació sobre el reinici nocturn, consulta la secció de programari d’aquest article.

Necessito més paper de rebuts. On el puc comprar?

Pots comprar més paper de rebuts a la Botiga de Square.

També pots comprar paper de rebuts a l’establiment d’algun distribuïdor de la teva zona, si en té de disponible. L’Square Terminal accepta paper tèrmic de rebuts de 57 mm x 35 mm.

Quins altres accessoris són compatibles amb l’Square Terminal?

L’Square Terminal té un Hub dissenyat específicament per connectar-hi fàcilment fins a tres accessoris USB. Consulta la nostra llista sencera de dispositius compatibles.

Per comprar el Hub que permet connectar els components compatibles, ves a la
Botiga de Square.

Nota: els accessoris que es connecten per Bluetooth no són compatibles amb l’Square Terminal.

Què passa si l’Square Terminal es trenca?

L’Square Terminal és un dispositiu robust, fabricat amb vidre Gorilla Glass, perquè puguis acceptar pagaments des de qualsevol lloc sense que t’hagis de preocupar de res més.

Pots comprar un altre Hub, un adaptador de corrent amb cable o una porta de la impressora de rebuts directament a la Botiga de Square.

Si tens cap problema amb l’Square Terminal, posa’t en contacte amb l’equip d’atenció al venedor.

Programari

Amb quina freqüència s’actualitza el programari de l’Square Terminal?

Un dels avantatges de l’Square Terminal és que en mantenim el programari actualitzat automàticament, de manera que sempre tindràs les últimes funcions i millores sense cap cost. Actualitzem el programari cada 2-4 setmanes. Per activar les actualitzacions automàtiques, només has de deixar l’Square Terminal encès i endollat durant la nit. Les actualitzacions automàtiques requereixen com a mínim un 35 % de bateria per posar-se en marxa.

Nota: les actualitzacions de programari per a l’Square Terminal solen requerir 2 GB al mes. Això no inclou els intents fallits de descarregar-les. Per això, et recomanem que el mantinguis connectat a la wifi durant la nit per facilitar les actualitzacions.

Les actualitzacions de programari de l’Square Terminal poden incloure una actualització del sistema, una actualització de les aplicacions de Square i una actualització del microprogramari.

Si hi ha una actualització de les aplicacions de Square recomanada abans de l’actualització automàtica que es fa durant la nit, es mostrarà una notificació en pantalla. Per ajornar aquesta actualització, toca Ajorna l’actualització. L’actualització començarà a les 3:00 de la nit (o a l’hora que hagis definit) sempre que l’Square Terminal estigui encès i endollat. Per iniciar l’actualització immediatament, toca Instal·la.

Si actualitzes manualment el programari de l’Square Terminal des de la configuració, no veuràs cap opció per ajornar l’actualització de les aplicacions de Square. L’actualització pot tardar fins a una hora a completar-se.

Per què el meu dispositiu s’actualitza al matí?

Si has apagat l’Square Terminal durant la nit i hi ha una actualització de programari disponible, quan l’encenguis se’t demanarà que triïs una opció d’actualització. Les actualitzacions es publiquen cada 2-4 setmanes i impliquen el reinici de l’Square Terminal. Solen tardar uns 20 minuts a completar-se, tot i que es poden allargar fins a una hora.

• Toca Instal·la per iniciar immediatament l’actualització.
  • Toca Ajorna l’actualització per retardar l’actualització fins a set dies. Se’t demanarà que actualitzis el programari un cop al dia fins al setè dia, moment en què hauràs de fer-ho obligatòriament.
  • Pots iniciar manualment l’actualització de programari en qualsevol moment. Per fer-ho, toca ≡ Més > Configuració > Components > General > Quant al Terminal > Actualització del programari > Instal·la.

Nota: en alguns casos, les actualitzacions són necessàries immediatament per motius de seguretat i és possible que no vegis l’opció Ajorna l’actualització.

Perquè l’Square Terminal es pugui actualitzar durant la nit, t’has d’assegurar que estigui endollat i encès, tot i que pots apagar-ne la pantalla. Per apagar la pantalla, fes un toc ràpid al botó d’engegada i l’Square Terminal entrarà en mode de repòs.

Com puc saber si el programari de l’Square Terminal està al dia?

Pots comprovar el programari en qualsevol moment. Ves a ≡ Més > Configuració > Components > General. Desplaça’t fins a la part inferior de la pàgina i toca Quant al Terminal. En aquesta pàgina veuràs la versió del programari. Toca Comprova les actualitzacions per veure si n’hi ha de disponibles. Si veus Programari al dia vol dir que tot va bé.

Com puc canviar l’hora en què es produeixen les actualitzacions de programari?

De manera predeterminada, les actualitzacions de programari es fan a les 3:00 de la nit per evitar que hi hagi interrupcions durant l’horari comercial habitual. Si vols ajustar l’hora del reinici nocturn, ves a ≡ Més > Configuració > Components > General a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla. Toca Reinici nocturn i selecciona l’hora que millor s’adapti al teu negoci.

Nota: aquest ajust no s’aplicarà al pròxim reinici nocturn, sinó al següent.

Per què algunes actualitzacions de programari triguen més que d’altres?

Les actualitzacions de programari de l’Square Terminal poden incloure una actualització del sistema, una actualització de les aplicacions de Square i una actualització del microprogramari. Les actualitzacions de programari solen tardar entre 15 minuts i una hora a completar-se, segons quines calgui.

Com puc accedir a un navegador web?

L’Square Terminal no té cap navegador. Això vol dir que no pots fer servir l’Square Terminal per consultar el correu electrònic, accedir als cercadors (com ara Google) ni navegar per cap web fora del domini de Square.

Puc descarregar altres aplicacions a l’Square Terminal?

No, no pots descarregar ni fer servir altres aplicacions (com ara Pandora o Facebook) a l’Square Terminal. L’Square Terminal no admet cap botiga d’aplicacions.

TPV

Quines comissions té associades l’ús de l’Square Terminal connectat al TPV Square o a l’aplicació de Square per a comerços?

Per al TPV Square i el pla Gratuït de Square per a comerços, pagaràs l’1,25 % + 0,05 € per cada pagament amb targetes sense contacte i amb xip.

Per al pla Plus de Square per a comerços, la comissió per transacció és de l’1,15 % + 0,05 € per cada pagament amb targetes sense contacte i amb xip.

Per a pagaments amb targeta introduïda manualment, la comissió per transacció és del 2 %.

Més informació sobre les comissions de Square.

Quins dispositius puc fer servir per connectar l’aplicació de TPV Square i l’Square Terminal?

Pots connectar l’Square Terminal a manera de pantalla orientada al client a un telèfon intel·ligent compatible, l’Square Stand, un iPad o una tauleta. Comprova si el teu dispositiu és compatible.

Quins dispositius puc fer servir per connectar l’aplicació de Square per a comerços i l’Square Terminal?

L’Square Terminal es connectarà a l’aplicació de Square per a comerços només en dispositius iOS compatibles. Comprova la compatibilitat del teu dispositiu.

Amb quines aplicacions de Square em puc connectar a l’Square Terminal?

Pots connectar l’Square Terminal a l’aplicació de TPV Square i a l’aplicació de Square per a comerços. Square per a restaurants, Factures Square i Cites Square encara no s’admeten.

Si tinc un iPad en un Square Stand, el puc connectar a un Terminal i un Reader alhora?

Sí, pots connectar l’Square Reader a l’Square Stand mitjançant el suport i connectar l’Square Terminal a l’iPad sense fil.

Puc connectar l’Square Terminal a l’Square Register?

Ara mateix no, però pots fer servir la pantalla del client a l’Square Register per a la mateixa funció.

L’Square Terminal continuarà tenint les mateixes funcions que l’aplicació de Square?

Un cop connectis l’Square Terminal a un dispositiu, apareixerà la pantalla Desenvolupat per Square. Llavors, podràs canviar la configuració i accedir als recursos d’ajuda. Per accedir al menú, només has de fer lliscar el dit des de l’esquerra fins al centre de la pantalla.

Els pagaments fets a l’Square Terminal apareixeran a l’historial de transaccions?

Els pagaments acceptats a l’Square Terminal apareixen automàticament al Tauler de control en línia de Square i se sincronitzen en tots els dispositius de Square que estiguin connectats al teu punt de venda.