Inici>Square Terminal

Preguntes més freqüents sobre l’Square Terminal

Troba respostes a les preguntes freqüents sobre l’Square Terminal.

Components

On puc comprar l’Square Terminal?

L’Square Terminal està disponible a la Botiga de Square.

Puc connectar el meu Square Terminal a Terminal virtual?

Sí! Aprèn a connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual per acceptar pagaments físics sense fil mitjançant el teu ordinador portàtil o de sobretaula.

Puc connectar el meu Square Terminal a TPV Square?

Sí! connecta l’Square Terminal amb el TPV Square per acceptar pagaments sense fil amb una tauleta, iPad o telèfon intel·ligent compatible. Pots crear una cistella a TPV Square i permetre que els clients paguin a través de l’Square Terminal per crear una experiència de pagament fluida i sense contacte.

Quines són les comissions associades amb l’Square Terminal connectat a TPV Square?

Un 1,65 % per cada pagament sense contacte, targeta amb xip inserida o targeta de banda magnètica lliscada a través de l’Square Terminal. La comissió és del 2 % per cada pagament introduït manualment. Obtingues més informació sobre les Comissions per transacció del pagament de Square.

Quins tipus de carregadors funcionaran amb el meu terminal?

L’adaptador d’alimentació de l’Square Terminal té un port USB-C. Tot i que alguns venedors han pogut carregar els seus terminals amb carregadors de tercers, et recomanem que utilitzis l’adaptador d’alimentació que ve amb l’Square Terminal.

Com puc ajustar la brillantor de la pantalla?

Per controlar la brillantor de l’Square Terminal, ves a Més > Configuració > Components > Pantalla des de la barra de navegació de la part inferior de la pantalla. Utilitza el control lliscant per controlar la brillantor del terminal. Des d’aquí, també pots ajustar el temps de repòs del terminal.

Com puc ajustar el volum?

Per controlar el volum de l’Square Terminal, ves a Més > Configuració > Components > Sons de la barra de navegació de la part inferior de la pantalla. Utilitza el control lliscant per controlar el nivell de volum del terminal.

Nota: en aquest moment no pots controlar el senyal que indica que el pagament s’ha completat.

Com puc canviar l’idioma de l’Square Terminal?

Per ajustar l’idioma de l’Square Terminal:

1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

2. Tria Configuració > Maquinari > General.

3. Tria Idioma i selecciona el que t’interessa.

Com puc canviar la data i l’hora de l’Square Terminal?

Per actualitzar l’hora i la data a l’Square Terminal:

1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

2. Tria Configuració > Maquinari > General.

3. Activa Configuració automàtica i tria l’hora, la data i la zona horària correctes.

Des d’aquesta pantalla, també pots ajustar el reinici nocturn de l’Square Terminal. Consulta la secció de programari d’aquest article per a més informació sobre aquesta funció.

Si necessito més paper per a rebuts, on el puc comprar?

Pots comprar paper de rebuts directament a la nostra Botiga de Square.

També pots comprar paper de rebuts al teu proveïdor de material d’oficina. L’Square Terminal és compatible amb paper tèrmic de rebuts amb una mida de 57 mm x 35 mm.

Quins altres accessoris de maquinari admet l’Square Terminal?

L’Square Terminal té un hub dissenyat específicament per connectar-hi fins a tres accessoris USB. Per veure un recull complet de dispositius compatibles, consulta la nostra llista completa.

Per comprar un hub per connectar el maquinari compatible, visita la nostra Botiga de Square.

Nota: actualment, no s’admeten a l’Square Terminal accessoris connectats per Bluetooth.

Què passa si l’Square Terminal s’espatlla?

L’Square Terminal està fabricat amb vidre Gorilla i té una estructura duradora per garantir que, independentment d’on processis els pagaments, sigui capaç de seguir-te el ritme.

Pots demanar un recanvi del Hub, el Adaptador de corrent amb cable o la Porta de la impressora de rebuts directament des de la botiga de Square.

Si tens cap problema amb l’Square Terminal, posa’t en contacte amb el nostre Atenció al venedor.

Programari

Com puc accedir a un navegador web?

L’Square Terminal no té cap navegador. Això vol dir que no pots utilitzar l’Square Terminal per consultar correus electrònics, accedir als motors de cerca (com Google) o navegar per cap altre lloc web que no sigui dins del domini de Square.

Puc descarregar altres aplicacions a l’Square Terminal?

No, no pots descarregar ni utilitzar altres aplicacions (com ara Spotify o Facebook) a l’Square Terminal, ja que no admet cap botiga d’aplicacions.

Amb quina freqüència s’actualitza el programari de l’Square Terminal?

Un dels avantatges de l’Square Terminal és que mantenim el programari actualitzat automàticament, de manera que sempre tindràs les últimes funcions i millores sense cap cost. Actualitzarem el programari cada 2 o 4 setmanes. Per activar les actualitzacions automàtiques, només hauràs de deixar l’Square Terminal encès durant la nit.

Nota: les actualitzacions de programari per a l’Square Terminal solen requerir 2 GB al mes, sense incloure els intents de tornar a provar les descàrregues fallides, per la qual cosa es recomana connectar-se a la Wifi durant la nit per facilitar les actualitzacions del programari.

Com puc saber si el programari de l’Square Terminal està al dia?

Pots comprovar el programari en qualsevol moment. Ves a Més > Configuració > Maquinari > General des de la barra de navegació de la part inferior de la pantalla. Desplaça’t fins a la part inferior de la pàgina i toca Sobre el terminal. Des d’aquesta pàgina, veuràs la teva versió del programari i si hi ha actualitzacions disponibles.

Veig «Actualització disponible» a la barra d’estat. Què he de fer?

La majoria de les actualitzacions de programari es fan automàticament cada 2-4 setmanes i es duen a terme durant la nit sempre que el terminal estigui connectat i encès.

Tanmateix, de vegades tenim una actualització crítica que s’hauria d’instal·lar amb més urgència. Quan això passi, veuràs Actualització disponible a la barra d’estat per instal·lar-la immediatament. La instal·lació d’una actualització implica un reinici complet del dispositiu i uns 10-15 minuts de temps d’inactivitat total.

Si no pots actualitzar l’Square Terminal immediatament, passarà pel procés d’actualització normal durant la nit; només cal que t’asseguris que està encès, encara que pots apagar la pantalla. Per apagar-la, només cal que toquis el botó d’engegada ràpidament i l’Square Terminal entrarà en repòs.

Com puc canviar l’hora en què es produeixen les actualitzacions de programari?

Les actualitzacions de programari s’estableixen de manera predeterminada a les 3:00 per evitar qualsevol interrupció de l’horari comercial habitual. Si necessites ajustar l’hora de reinici nocturn, ves a Més > Configuració > Maquinari > General des de la barra de navegació de la part inferior de la pantalla. Toca Reinici nocturn i selecciona l’hora que vagi millor a la teva empresa.

Nota: aquest ajust no tindrà efecte en el proper reinici nocturn, sinó en el següent.

Per què el meu dispositiu es reinicia al matí?

Si has apagat l’Square Terminal durant la nit i hi ha una actualització de programari disponible, l’actualització s’aplicarà la pròxima vegada que engeguis el dispositiu. Les actualitzacions impliquen un reinici de l’Square Terminal i uns 10 o 15 minuts d’inactivitat, i es fan aproximadament cada 2 o 4 setmanes.

Per assegurar-te que el teu Square Terminal es pot actualitzar durant la nit, només assegura’t que estigui encès (la pantalla es pot apagar. Per fer-ho, només cal que toquis el botó d’engegada ràpidament i l’Square Terminal entrarà en repòs).