Inici>Resoldre problemes amb l’Stand

Preguntes freqüents sobre l’Square Terminal

Equip TPV per a qualsevol tipus de negoci

Gestiona l’inventari i els pagaments des de qualsevol lloc amb un dispositiu tot en un

Troba respostes a les preguntes més habituals sobre l’Square Terminal.

Components

On puc comprar un Square Terminal?

L’Square Terminal està disponible a la Botiga de Square.

Puc connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual?

Sí! Aquí podràs trobar més informació sobre com connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual sense fils per acceptar pagaments físics amb targeta a l’ordinador.

Puc connectar l’Square Terminal al TPV Square?

Sí! Connecta l’Square Terminal amb el TPV Square sense fils per acceptar pagaments fent servir una tauleta, un iPad o un telèfon intel·ligent compatibles. Pots crear una cistella al TPV Square i fer que els clients puguin pagar a l’Square Terminal per oferir-los un procés de pagament optimitzat i sense contacte.

Quines comissions té associades l’ús de l’Square Terminal connectat al TPV Square?

1,25 % + 0,05 € per cada pagament sense contacte, amb targeta amb xip inserida o amb targeta de banda magnètica lliscada que s’accepti a través de l’Square Terminal. La comissió per cada pagament introduït manualment és del 2 %. Pots obtenir més informació sobre les comissions de processament de pagaments de Square.

Quins carregadors són compatibles amb el Terminal?

L’adaptador de corrent de l’Square Terminal té un port USB-C. Malgrat que hi ha venedors que han pogut carregar el seu Terminal amb carregadors de tercers, recomanem fer servir l’adaptador de corrent que ve inclòs amb l’Square Terminal.

Com puc ajustar la brillantor de la pantalla?

Per ajustar la brillantor de l’Square Terminal:

1. Ves a Més i, tot seguit, a Configuració.
  2. Toca Components i, tot seguit, Pantalla.
  3. Fes servir el control lliscant per ajustar la brillantor del Terminal.

Des d’aquí, també pots ajustar el temporitzador per apagar el Terminal.

Com puc ajustar el volum?

Per ajustar el volum de l’Square Terminal:

1. Ves a Més i, tot seguit, a Configuració.
  2. Toca Components i Sons.
  3. Fes servir el control lliscant per ajustar el volum del Terminal.

Nota: ara per ara, no es pot ajustar el to que confirma que s’ha fet un pagament.

Com puc modificar l’idioma de l’Square Terminal?

Per ajustar l’idioma de l’Square Terminal:

1. Ves a Més i, tot seguit, a Configuració.
  2. Toca Components i General.
  3. Activa Configura automàticament i tria l’hora, la data i el fus horari correctes.

En aquesta pantalla, també pots ajustar el reinici nocturn de l’Square Terminal. Per a més informació sobre el reinici nocturn, consulta la secció de programari d’aquest article.

Necessito més paper de rebuts. On el puc comprar?

Pots comprar més paper de rebuts a la Botiga de Square.

També pots comprar paper de rebuts a l’establiment d’algun distribuïdor de la teva zona, si en té de disponible. L’Square Terminal accepta paper tèrmic de rebuts de 57 mm x 35 mm.

Quins altres accessoris són compatibles amb l’Square Terminal?

L’Square Terminal té un Hub dissenyat específicament per connectar-hi fàcilment fins a tres accessoris USB. Consulta la nostra llista sencera de dispositius compatibles.

Per comprar el Hub que permet connectar els components compatibles, ves a la
Botiga de Square.

Nota: els accessoris que es connecten per Bluetooth no són compatibles amb l’Square Terminal.

Què passa si l’Square Terminal es trenca?

L’Square Terminal és un dispositiu robust, fabricat amb vidre Gorilla Glass, perquè puguis acceptar pagaments des de qualsevol lloc sense que t’hagis de preocupar de res més.

Pots comprar un altre Hub, un adaptador de corrent amb cable o una porta de la impressora de rebuts directament a la Botiga de Square.

Si tens cap problema amb l’Square Terminal, posa’t en contacte amb l’equip d’atenció al venedor.

Programari

Amb quina freqüència s’actualitza el software de l’Square Terminal?

Un dels avantatges de l’Square Terminal és que n’actualitzem el software automàticament cada 2-8 setmanes, de manera que sempre puguis gaudir de les últimes funcions i millores sense cap cost. Per activar les actualitzacions automàtiques, només has de deixar l’Square Terminal encès i endollat durant la nit, i haurà de tenir com a mínim un 35 % de bateria.

Nota: les actualitzacions de software de l’Square Terminal acostumen a consumir 2 GB al mes, sense comptar els intents fallits per descarregar-les. Per això, et recomanem que mantinguis el dispositiu connectat a una xarxa wifi durant la nit perquè s’instal·lin sense problemes.

Amb cada actualització de software de l’Square Terminal, es poden actualitzar el sistema, les aplicacions de Square i el microprogramari.

Si és recomanable actualitzar les aplicacions de Square abans de l’actualització automàtica nocturna, se’t mostrarà una notificació a la pantalla. Per ajornar-la, toca Ajorna l’actualització. L’actualització començarà a les 3:00 de la nit (o a l’hora que hagis definit) sempre que l’Square Terminal estigui encès i endollat. Per iniciar l’actualització immediatament, toca Instal·la ara.

Si actualitzes manualment el programari de l’Square Terminal des de la configuració, no veuràs cap opció per ajornar l’actualització de les aplicacions de Square. L’actualització pot tardar fins a una hora a completar-se.

Per què el meu dispositiu s’actualitza al matí?

Si has apagat l’Square Terminal durant la nit i hi ha una actualització de software disponible, quan l’encenguis se’t demanarà que triïs una opció d’actualització. Les actualitzacions es publiquen cada 2-8 setmanes i acostumen a tardar entre uns 20 minuts i una hora a completar-se. Per executar-les, hauràs de reiniciar l’Square Terminal.

• Toca Instal·la ara per iniciar l’actualització.
  • Toca Ajorna l’actualització per retardar-la fins a set dies. Se’t demanarà que actualitzis el software cada dia, però no serà obligatori fins a l’últim.
  • Pots iniciar manualment l’actualització de software en qualsevol moment. Per fer-ho, toca ≡ Més > Configuració > Hardware > General > Quant a l’Square Terminal > Actualització del software > Instal·la.

Nota: en alguns casos poc freqüents, cal actualitzar el software immediatament per motius de seguretat i és possible que no se’t mostri l’opció Ajorna l’actualització.

Perquè l’Square Terminal es pugui actualitzar durant la nit, assegura’t que estigui endollat i encès, tot i que pots apagar-ne la pantalla. Només has de tocar ràpidament el botó d’engegada perquè entri en mode de repòs.

Com puc saber si el software de l’Square Terminal està al dia?

Pots comprovar el software en qualsevol moment. Ves a ≡ Més > Configuració > Hardware > General. Desplaça’t fins a la part inferior de la pàgina i toca Quant a l’Square Terminal. En aquesta pàgina veuràs la versió del software. Toca Comprova les actualitzacions per veure si n’hi ha de disponibles. Si veus el missatge Software al dia, vol dir que tot va bé.

Com puc modificar l’hora de les actualitzacions de software?

Les actualitzacions de software s’instal·len per defecte a les 3:00 per evitar interrompre l’activitat del negoci durant l’horari comercial. Si vols modificar l’hora en què el dispositiu es reinicia durant la nit, ves a ≡ Més > Configuració > Hardware > General a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla. Toca Reinici nocturn i selecciona l’hora que millor s’adapti al teu negoci.

Nota: aquest ajust no s’aplicarà al pròxim reinici nocturn, sinó al següent.

Per què algunes actualitzacions de software tarden més a completar-se que d’altres?

Amb cada actualització de software de l’Square Terminal, es poden actualitzar el sistema, les aplicacions de Square i el microprogramari. En funció del contingut de l’actualització, pot tardar entre 15 minuts i una hora a completar-se.

Per què les aplicacions de Square demanen una actualització si tinc el software actualitzat?

Cada actualització de software de l’Square Terminal pot incloure actualitzacions del sistema, de les aplicacions de Square i del microprogramari. Acostumen a publicar-se cada 2-8 setmanes i poden tardar entre 15 minuts i una hora a completar-se, en funció dels canvis que siguin necessaris.

No obstant això, les aplicacions de Square també s’actualitzen de manera independent cada 2-4 setmanes, i per això podrien tenir versions diferents a l’Square Terminal. Aquestes actualitzacions acostumen a tardar fins a 10 minuts a completar-se.

Per agilitzar el procés i garantir que els arxius no ocupin massa espai, l’Square Terminal només actualitzarà l’aplicació a la qual hagis iniciat la sessió. D’aquesta manera, podràs continuar gestionant el negoci en un no res. Si inicies la sessió en una altra aplicació per primera vegada, se’t demanarà que l’actualitzis.

Les aplicacions de Square següents estan disponibles a l’Square Register:

• TPV Square
  • Aplicació de TPV de Square per a restaurants
  • Aplicació de TPV de Square per a comerços
  • TPV de Cites Square

Com puc accedir a un navegador web?

L’Square Terminal no té cap navegador. Per tant, no el podràs fer servir per consultar el correu electrònic, accedir als cercadors (com ara Google) ni navegar per cap web fora del domini de Square.

Puc descarregar altres aplicacions a l’Square Terminal?

No, no pots descarregar ni fer servir altres aplicacions (com ara Pandora o Facebook) a l’Square Terminal, ja que no és compatible amb cap botiga d’aplicacions.

TPV

Quines comissions té associades l’ús de l’Square Terminal connectat al TPV Square o a l’aplicació de Square per a comerços?

Per al TPV Square i el pla Gratuït de Square per a comerços, pagaràs l’1,25 % + 0,05 € per cada pagament amb targetes sense contacte i amb xip.

Per al pla Plus de Square per a comerços, la comissió per transacció és de l’1,15 % + 0,05 € per cada pagament amb targetes sense contacte i amb xip.

Per a pagaments amb targeta introduïda manualment, la comissió per transacció és del 2 %.

Més informació sobre les comissions de Square.

Quins dispositius puc fer servir per connectar l’aplicació de TPV Square i l’Square Terminal?

Pots connectar l’Square Terminal a manera de pantalla orientada al client a un telèfon intel·ligent compatible, l’Square Stand, un iPad o una tauleta. Comprova si el teu dispositiu és compatible.

Quins dispositius puc fer servir per connectar l’aplicació de Square per a comerços i l’Square Terminal?

L’Square Terminal es connectarà a l’aplicació de Square per a comerços només en dispositius iOS compatibles. Comprova la compatibilitat del teu dispositiu.

Amb quines aplicacions de Square em puc connectar a l’Square Terminal?

Pots connectar l’Square Terminal a l’aplicació de TPV Square i a l’aplicació de Square per a comerços. Square per a restaurants, Factures Square i Cites Square encara no s’admeten.

Si tinc un iPad en un Square Stand, el puc connectar a un Terminal i un Reader alhora?

Sí, pots connectar l’Square Reader a l’Square Stand mitjançant el suport i connectar l’Square Terminal a l’iPad sense fil.

Puc connectar l’Square Terminal a l’Square Register?

Ara mateix no, però pots fer servir la pantalla del client a l’Square Register per a la mateixa funció.

L’Square Terminal continuarà tenint les mateixes funcions que l’aplicació de Square?

Un cop connectis l’Square Terminal a un dispositiu, apareixerà la pantalla Desenvolupat per Square. Llavors, podràs canviar la configuració i accedir als recursos d’ajuda. Per accedir al menú, només has de fer lliscar el dit des de l’esquerra fins al centre de la pantalla.

Els pagaments fets a l’Square Terminal apareixeran a l’historial de transaccions?

Els pagaments acceptats a l’Square Terminal apareixen automàticament al Tauler de control en línia de Square i se sincronitzen en tots els dispositius de Square que estiguin connectats al teu punt de venda.