Inici>Configura

Preguntas frecuentes sobre la configuración de Square Terminal

Cal que carregui l’Square Terminal abans de fer-lo servir per primera vegada?

L’Square Terminal t’arribarà amb la bateria carregada parcialment. Si tens previst fer-lo servir durant un període de temps prolongat sense un cable d’alimentació, et recomanem que el tinguis carregat del tot.

Com puc connectar accessoris a l’Square Terminal?

Per connectar l’Square Terminal amb un cable d’Ethernet, necessitaràs un hub. Quan el tinguis, podràs connectar el cable d’Ethernet a l’Square Terminal.

Com distingeixo els cables?

L’Square Terminal ve amb dos cables, un adaptador de corrent i el cable de l’adaptador de corrent. Pots adquirir un hub per connectar accessoris per als components.

• Cable de l’adaptador de corrent: es connecta directament a l’endoll de paret i al bloc de l’adaptador.

• Adaptador de corrent: inclou un bloc de l’adaptador i un cable que es connecta directament a l’Square Terminal o al hub d’accessoris.

• Hub d’accessoris: és un adaptador opcional que pots fer servir per connectar-te a la xarxa Ethernet o connectar accessoris. El pots diferenciar dels altres adaptadors perquè inclou tres ports USB i un port Ethernet.

El hub d’accessoris i l’adaptador de corrent tenen imants a la part inferior perquè els puguis unir entre si o a altres superfícies, com ara una caixa d’efectiu o un taulell metàl·lic.

Com puc connectar l’Square Terminal a la xarxa?

Hi ha dues maneres de connectar l’Square Terminal a la xarxa: per wifi o Ethernet.

Per connectar-te a la xarxa wifi, ves a Configuració > Components > Xarxa. O bé et pots connectar per cable a través del port Ethernet que trobaràs al hub d’accessoris.

Pots comprovar la connexió a l’instant donant una ullada a l’indicador de l’estat de la xarxa wifi o Ethernet que hi ha a l’extrem superior dret de la barra d’estat.

Tingues en compte que, per connectar l’Square Terminal amb un cable d’Ethernet, hauràs d’adquirir un hub per a l’Square Terminal.

Si el wifi perd la connexió, com puc connectar l’Square Terminal?

Si tens una connexió Ethernet, connecta el cable d’Ethernet al hub d’accessoris. Si no en tens, o si la teva connexió a internet no funciona, pots connectar l’Square Terminal amb el teu telèfon intel·ligent o algun altre punt d’accés wifi portàtil.

Tingues en compte que, per connectar l’Square Terminal amb un cable d’Ethernet, hauràs d’adquirir un hub per a l’Square Terminal.

Com puc fixar l’Square Terminal al taulell?

L’Square Terminal no inclou cap suport per fixar-lo a un taulell, però en pots comprar un a la
Botiga de Square, o bé fer servir el Terminal amb altres suports per a càmeres.

El receptacle de muntatge de 0,5 cm que hi ha a la part inferior del Terminal està dissenyat per adaptar-se a molts dels accessoris de muntatge disponibles als comerços, com els que es fan servir per a les càmeres de fotos. Només cal que segueixis les instruccions de la placa de muntatge per fixar-la al taulell o a una altra superfície i, a continuació, collar-hi el Terminal mitjançant el receptacle que hi ha a la part inferior.