Inici>Configura

Preguntes freqüents sobre la configuració de l’Square Terminal

Troba respostes a les preguntes freqüents sobre la configuració de l’Square Terminal.

Cal que carregui l’Square Terminal abans de fer-lo servir per primera vegada?

L’Square Terminal t’arribarà amb la bateria parcialment carregada. Si tens previst fer-lo servir durant un període de temps prolongat sense un cable d’alimentació, et recomanem que el tinguis carregat del tot.

Com puc connectar accessoris a l’Square Terminal?

Per connectar l’Square Terminal amb un cable d’Ethernet, necessitaràs un Hub per a l’Square Terminal. Quan el tinguis, podràs connectar el cable d’Ethernet a l’Square Terminal.

Com distingeixo els cables?

L’Square Terminal ve amb dos cables, un adaptador de corrent i el cable de l’adaptador de corrent. Pots adquirir un Hub per a l’Square Terminal per connectar accessoris per als components.

• Cable de l’adaptador de corrent: es connecta directament a l’endoll de paret i al bloc de l’adaptador.

• Adaptador de corrent: inclou un adaptador i un cable que es connecta directament a l’Square Terminal o al hub d’accessoris.

• Hub d’accessoris USB: és un adaptador opcional que pots fer servir per connectar-te a la xarxa Ethernet o per connectar accessoris. El pots diferenciar dels altres adaptadors perquè inclou tres ports USB i un port Ethernet.

El hub d’accessoris i l’adaptador de corrent tenen imants a la part inferior perquè els puguis unir entre si o a altres superfícies, com ara una caixa d’efectiu o un taulell metàl·lic.

Com puc connectar l’Square Terminal a la xarxa?

Hi ha dues maneres de connectar l’Square Terminal a la xarxa: wifi i Ethernet.

Pots connectar-lo a la wifi a través de Configuració > Components > Xarxa. També pots connectar l’Square Terminal directament a una entrada Ethernet del hub d’accessoris USB.

Pots comprovar en un moment quina connexió tens amb l’indicador d’estat de la xarxa wifi o Ethernet a la cantonada superior dreta de la barra d’estat.

Tingues en compte que per connectar l’Square Terminal mitjançant un cable d’Ethernet, hauràs de comprar el Hub per a l’Square Terminal.

Si s’ha interromput la connexió de wifi, com puc connectar l’Square Terminal?

Si tens una connexió Ethernet, connecta el cable d’Ethernet al hub USB per a accessoris. Si no en tens o la connexió a internet no funciona de cap manera, pots connectar l’Square Terminal amb el teu telèfon intel·ligent o algun altre punt d’accés wifi portàtil.

Tingues en compte que per connectar l’Square Terminal mitjançant un cable d’Ethernet, hauràs de comprar el Hub per a l’Square Terminal.

Com puc fixar l’Square Terminal al taulell?

Tot i que l’Square Terminal no inclou cap suport de muntatge per fixar-lo al taulell, pots comprar-ne un a la
Botiga de Square o fer-lo servir amb altres suports per a càmera que hi ha al mercat.

El receptacle de muntatge d’1/4” que hi ha a la part inferior de l’Square Terminal està dissenyat per adaptar-se a molts dels accessoris de muntatge disponibles a molts comerços, com els que es fan servir per a les càmeres de fotos. Només cal que segueixis les instruccions de la placa de muntatge per assegurar-la al taulell o a una altra superfície i, a continuació, fixar-hi l’Square Terminal mitjançant el receptacle que hi ha a la part inferior.

Quins tipus de pagaments puc acceptar amb el mode sense connexió?

Pots acceptar pagaments a través de TPV Square i l’aplicació de Square per a comerços o de Square per a restaurants a l’Square Terminal i l’Square Register.

Els clients poden apropar, inserir o fer lliscar les seves targetes de pagament, o fer servir Apple Pay i Google Pay mentre estiguis en mode sense connexió. Les targetes regal Square no funcionen amb el mode sense connexió.

Pots obtenir més informació sobre com processar pagaments amb el mode sense connexió amb l’Square Terminal.