Inici>Configura

Comença amb l’Square Terminal

Equip TPV per a qualsevol tipus de negoci

Gestiona l’inventari i els pagaments des de qualsevol lloc amb un dispositiu tot en un

L’Square Terminal és el teu datàfon tot en un per acceptar pagaments en un tres i no res i imprimir rebuts amb la impressora integrada. Compara l’Square Stand, el Register i el Terminal o consulta les Preguntes freqüents sobre l’Square Terminal per obtenir més informació.

Connecta i engega l’Square Terminal i, a continuació, inicia la sessió al teu compte de Square o segueix els passos següents per crear-ne un:

• Escaneja el codi QR per crear un compte amb un altre dispositiu.

• Selecciona Continua per iniciar la sessió per crear un compte a l’Square Terminal.

• Selecciona Envia’m un enllaç per correu electrònic per rebre un enllaç de registre a la teva adreça electrònica.

Components

Pots configurar el teu Square Terminal o un component addicional de tercers requereix en qüestió de minuts. Amb el Hub per a l’Square Terminal (que es ven per separat), pots connectar-hi un lector de codis de barres amb USB, una impressora USB externa o un cable de xarxa Ethernet.

Per configurar l’Square Terminal:

Square Terminal connectat

També pots connecta l’Square Terminal amb TPV Square, l’aplicació de TPV Square per a comerços i l’aplicació de TPV Square per a restaurants per als pagaments físics, o bé connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual per acceptar pagaments físics o en remot.

TPV

L’Square Terminal és compatible amb TPV Square, TPV Square per a comerços i TPV Square per a restaurants.

TPV Square per a comerços

TPV Square per a restaurants

Accepta pagaments

Un cop acabis de configurar el nou Square Terminal, ja podràs començar a acceptar pagaments. Per saber-ne més:

Resolució de problemes

Si tens cap problema amb l’Square Terminal, revisa l’article Resoldre problemes amb l’Square Terminal.

Nota: l’Square Terminal no és compatible amb aplicacions externes ni llegeix arxius adjunts.