Inici>Comença

Navega pel Tauler de control

Tauler de control de Square per a comerços està pensat per ajudar-te a mantenir les comandes, la gestió d’articles i els informes al teu abast. Pots crear inicis de sessió d’empleats i de punt de venda per iniciar la sessió a l’aplicació de Square per a comerços per començar a vendre.

A més del funcions estàndard del Tauler de control disponible per a qualsevol venedor de Square, quan et registres al pla Plus de Square per a comerços, tens accés a eines versàtils dissenyades específicament per a negocis minoristes disponibles al Tauler de control en línia. Per exemple, tindràs accés a una pestanya nova, la pestanya Gestió de l’inventari, on podràs veure els informes de Square per a comerços, crear comandes de compra i gestionar els venedors. També veuràs funcions noves a la pestanya Articles, com ara l’opció de moure les existències entre punts de venda.

Nota: els informes de gestió d’inventaris, així com la possibilitat de crear comandes, gestionar proveïdors i imprimir etiquetes, no estan disponibles amb el pla Gratuït de Square per a comerços.

Navega pel Tauler de control

Cerca

Amb la barra de cerca, pots moure’t per les seccions del tauler de control, els articles de la col·lecció, els clients, els articles del Centre d’ajuda i les publicacions Comunitat Square.

Articles

A més de les funcions estàndard amb les quals pots gestionar l’inventari amb Square, amb el pla Plus de Square per a comerços podràs moure existències entre punts de venda de manera individual o a l’engròs.

Transfereix existències

Pots transferir existències entre els punts de venda de manera fàcil i ràpida.

Un cop hagis completat la transferència, podràs veure la informació de la comanda en qualsevol moment, inclosos els detalls del punt de venda, el nom del producte, la data i l’hora, tot des del Historial. Cada transferència té un identificador únic assignat perquè sigui més fàcil identificar les transferències anteriors. Nota: la transferència d’existències entre punts de venda no està disponible amb el pla Gratuït de Square per a comerços.

més informació sobre com transferir existències entre punts de venda.

Gestió de l’inventari

A Articles, també trobaràs Gestió de l’inventari, que inclou eines i informes disponibles exclusivament amb el pla Plus de Square per a comerços.

Historial

El teu Historial reflecteix tots els ajustos d’existències de l’inventari, de manera que podràs tenir una visió general clara i senzilla dels nivells d’existències actuals.

Aquí tens més informació sobre com treure el màxim profit del teu Informes del pla Plus de Square per a comerços.

Comandes

Crea o actualitza les comandes per a agilitzar la reordenació d’existències, modifica els costos unitaris per a l’entrada d’existències originals i inclou altres tarifes per reposar l’inventari d’articles amb les tarifes d’enviament i els impostos. Nota: la creació de comandes no està disponible amb el pla Gratuït de Square per a comerços.

Gestiona les teves comandes o consulta més detalls sobre com fer servir comandes amb el pla Plus de Square per a comerços.

Proveïdors

Amb Gestió dels proveïdors, pots tenir un catàleg dels venedors als quals fas la comanda que inclogui una col·lecció d’articles única amb costos unitaris associats per a cada variant d’article. Nota: la gestió de venedors no està disponible amb el pla Gratuït de Square per a comerços.

Més informació sobre gestionar proveïdors.

Informes

La visibilitat del rendiment de les existències és una part important de la gestió d’un negoci basat en inventaris. A més dels informes que s’ofereixen amb un compte de Square bàsic, pla Plus de Square per a comerços ofereix un conjunt d’informes orientats a mostrar la rendibilitat dels articles i les seves categories.

Consulta informes en línia o més informació sobre els informes de Square per a comerços.

Reposició pendent

La pestanya Reposicions pendents del Tauler de control en línia de Square està dissenyada per protegir el recompte del teu inventari quan tu o bé un empleat processeu una devolució.

Cada vegada que emets un reembossament des de l’aplicació Comerços i optes per l’opció Omet reposar existències, els articles es reflecteixen al pestanya de reposicions pendents al Tauler de control en línia de Square perquè puguis ajustar l’inventari per als articles necessaris més endavant.

També pots veure la transacció original a la pàgina de detalls de reposar fent clic a Mostra els detalls.

Nota: és possible que algunes funcions no estiguin disponibles amb el pla Gratuït de Square per a comerços. Aquí tens més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Dispositius

Amb el pla Gratuït de Square per a comerços i el pla Plus de Square per a comerços, tens l’opció d’iniciar la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya i crear o seleccionar un perfil per a iniciar la sessió. També pots crea un codi del dispositiu o consultar més detalls sobre configurar un TPV amb Comerços.

Si tot just comences a fer servir Square per a comerços, dona una ullada al nostre Guia per començar.

No trobes el que necessites?