Crear un servei a l’aplicació Cites Square

Pots crear un servei directament des de l’aplicació Cites Square.

També pots afegir variants i modificadors als serveis. Per exemple, pots cobrar més o menys pel servei en funció de la llargada del cabell. Si vols pujar en bloc una llista dels serveis que ofereixes des d’un fitxer CSV o importar-los des del web, consulta més informació sobre com pujar una llista de serveis.

Crea un servei

Per començar:

1. A la barra de navegació de l’aplicació, toca Articles iserveis.

2. Selecciona el símbol +.

3. Introdueix els detalls del servei i decideix quins empleats se’n poden encarregar.

4. Toca Desa.

Consulta més informació sobre com primers passos amb Cites Square.

Afegeix el cost del servei

Pots afegir el cost del servei per a una o diverses variants. Per començar:

Des del Tauler de control de Square

1. Al menú principal, selecciona Articles > Col·lecció de serveis.

2. Selecciona les variants que vulguis modificar.

3. Activa l’opció Seguiment del cost del servei.

4. Selecciona el tipus de cost i el cost del servei.

5. Fes clic a Desa.

Nota: l’opció de cost del servei està disponible amb el pla Prèmium de Cites Square i permet definir tant el cost mateix com la deducció de la comissió.