Inici>Gestiona el teu programa de fidelització

Mostra les mètriques de Fidelització Square

Pots veure les estadístiques del Fidelització Square des de la pestanya Fidelització del Tauler de control en línia de Square per ajudar-te a mantenir el ritme del programa de fidelització. També pots filtrar aquestes mètriques per data i ubicació del negoci.

Informes

A la secció Informes, pots revisar totes les visites i transaccions de Fidelització associades a les recompenses i veure una comparació de les visites i despesa mitjanes.

Visites

A Visites pots trobar el nombre total de visites de fidelització en un mes determinat, la mitjana de visites dels clients de fidelització i dels que no formen part del programa de fidelització i la freqüència de visites dels clients de fidelització.

La informació que es mostra sobre la mitjana de visites dels clients de fidelització inclou tant les transaccions amb recompenses de fidelització com les transaccions sense recompensa.

Vendes

La pestanya Vendes et mostrarà una comparació entre les vendes atribuïdes als clients de fidelització i als clients que no formen part del programa, la seva despesa mitjana i l’import gastat per període de temps i punt de venda.

Les vendes atribuïdes als clients de fidelització inclouen la seva quantitat mitjana gastada en el període de temps i el punt de venda seleccionats. L’import gastat inclou tant les transaccions amb recompenses de fidelització com les transaccions sense recompensa.

Les vendes dels clients que no formen part del programa de fidelització es refereixen a l’import mitjà gastat pels clients que no estan inscrits a fidelització durant el període de temps i el punt de venda seleccionats.

Troba les definicions dels termes més utilitzats al Glossari de Square.

Activitat

En aquesta secció, veuràs un resum de l’activitat de fidelització al teu negoci. Això inclou la inscripció, els punts guanyats, els ajustos de punts, les recompenses obtingudes, les recompenses bescanviades i els correus electrònics registrats. S’organitza pel número de telèfon del client i l’hora en què es va fer la transacció.

Aquí també hi apareixeran tots els punts que els clients hagin guanyat mitjançant les transaccions de Factures Square. Tingues en compte que en aquests moments els clients no poden bescanviar cap punt disponible en completar el pagament d’una factura.

Fes clic a cada activitat per veure més detalls de la transacció. Per veure el perfil de fidelització del client, fes clic a Mostra els clients a la part superior de la pantalla. L’activitat es pot filtrar per data, punt de venda i tipus.