Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Promociona el teu programa de Fidelització Square

Un cop hagis creat el Programa de fidelització de Square, podràs promocionar-lo i fer-ne un seguiment directament des del Tauler de control de Square.

Tens diverses maneres d’informar els clients sobre el programa de fidelització:

 • Informant-los en el moment de pagar: per inscriure’s, el client només ha d’afegir el seu número de telèfon al final de la transacció. Per activar aquesta funció:

  • A l’aplicació de TPV Square o a l’Square Terminal, toca Més > Configuració > Fidelització i activa Marca la visita des de la pantalla del client.

  • A l’Square Register, toca Més > Configuració > Fidelització i activa Mostra la pantalla de registre al començament de la transacció. Assegura’t que l’opció Activa la Fidelització en aquest dispositiu estigui habilitada per poder actualitzar la configuració al dispositiu.

 • Anuncia el programa: dona a conèixer el programa enviant als clients un Adreça electrònica de Màrqueting Square gratuït i comparteix-ne els detalls amb els teus seguidors a les xarxes socials. També els pots informar sobre el programa de fidelització fent servir l’opció de màrqueting per missatge de text.

 • Díptic per a taula de Fidelització Square: descarrega, imprimeix i exposa el nostre díptic per a taula gratuït fent clic a Màrqueting > Altres al Tauler de control en línia de Square.

Estadístiques de Fidelització

Consulta les estadístiques del programa de fidelització en aquestes tres seccions:

Vista general de les mètriques

Es poden filtrar per data i punt de venda.

 • Visites de fidelització:

  • Nombre de visites noves

  • Nombre de visites repetides

  • Total de visites

 • Recompenses:

  • Recompenses emeses

  • Clients principals

Activitat

En aquesta secció, veuràs un resum de l’activitat de fidelització del negoci. Entre altres, hi podràs veure la data d’inscripció, els punts acumulats, els ajustos de punts, les recompenses obtingudes, les recompenses bescanviades i les adreces electròniques recopilades. Aquesta informació s’organitza pel número de telèfon del client i l’hora en què es va fer la transacció.

Fes clic a cada activitat per veure més detalls de la transacció. Per veure el perfil de fidelització del client, fes clic a Mostra els clients.

L’activitat es pot filtrar per data, punt de venda i tipus.

Fidelització per a negocis amb diversos punts de venda

Si el teu negoci té diversos punts de venda, pots crear un programa de fidelització per a qualsevol d’ells o per a tots. Els clients podran guanyar punts i bescanviar recompenses a qualsevol dels punts de venda que hi participin. El cost de la subscripció de fidelització dependrà del nombre de visites de fidelització que tinguis a tots els punts de venda. Pots consultar més informació sobre els Preus de Fidelització Square.

Per començar

 1. Ves a Clients > Fidelització al Tauler de control en línia de Square.

 2. Configura els detalls del programa i fes clic a Desa.

Nota: si vols oferir un article gratuït com a recompensa de fidelització, has de seleccionar un article o una categoria de la Col·lecció d’articles de cada punt de venda al camp de recompensa per garantir que els vals es puguin bescanviar a tots els punts de venda que tinguis. Els clients no podran bescanviar vals a cap punt de venda que no tingui cap article seleccionat.

Crea una promoció de fidelització

També pots crear promocions personalitzades dins del programa de fidelització actual per incentivar que els clients tornin i aconsegueixin recompenses addicionals per comprar al teu negoci. Amb les promocions, pots augmentar les visites al negoci i contribueixes a fer que la teva base de clients et tingui present. A més, pots fer servir Màrqueting Square per enviar-los notificacions quan tinguis ofertes especials.

Descobreix com començar a crear una Promoció de Fidelització al Centre d’ajuda.