Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestió de taules

Organització dels plats amb Square per a restaurants

La funció Organització dels plats us ajuda a tu i al teu equip a gestionar els comptes, tant a la sala com a la cuina. Està pensada de manera que organitzar i agrupar articles, afegir ingredients addicionals o comunicar a la cuina quan ha de posar els plats en pausa o preparar-los sigui bufar i fer ampolles.

Nota: la funció d’Organització dels plats només està disponible amb la subscripció al pla Plus de Square per a restaurants. Revisa la comparativa de funcions completa entre TPV Square i el pla Gratuït i Plus de Square per a restaurants.

Activa l’Organització dels plats

L’organització dels plats és una funció opcional, de manera que hauràs d’activar-la des del Tauler de control en línia de Square. Per fer-ho:

  1. Ves a Configuració > Dispositius > Dispositius TPV.

  2. Selecciona el dispositiu de TPV per a Restaurants corresponent.

  3. Desplaça’t cap avall fins a Organització dels plats i, a continuació, activa l’organització dels plats.

  4. També pots activar l’opció Permet posar en pausa i preparar els plats perquè tu i el teu equip pugueu enviar a la cuina les comandes retingudes i per preparar.

  5. Fes clic a Desa.

Afegeix plats

Un cop hagis habilitat l’opció d’Organització dels plats i hagis establert els noms personalitzats per als plats, podràs començar a afegir-los als comptes.

Per afegir articles als plats des de l’aplicació de TPV Square per a restaurants:

  1. Tria la taula per a la qual vols crear un compte o toca Compte nou a la pantalla de gestió de comptes i tria la taula.

  2. Toca el plat de la cistella per seleccionar-lo.

  3. Afegeix tots els articles que calgui al plat.

  4. Per defecte, veuràs fins a quatre plats a la cistella. Per afegir plats addicionals, toca Afegeix un plat.

  5. Si tens activada la funció En pausa / A cuina al dispositiu, el primer plat sempre es marca per defecte com a A cuina i tots els que venen després, com a En pausa. Pots canviar si un plat s’ha de posar en pausa o enviar a cuina tocant A cuina en vermell,o En pausa en taronja, a l’extrem dret de la línia dels plats.

  6. Quan estiguis a punt per enviar la comanda a la cuina, toca Envia.

Si tens articles en pausa dins d’un compte, pots enviar-los a cuina en qualsevol moment tornant a entrar al compte i tocant En pausa. Quan el botó indiqui A cuina, podràs fer clic a Envia i la cuina rebrà una comanda per preparar de seguida.

Si has de fer canvis a un plat, pots modificar-lo, eliminar-lo del tot o bé fer-hi les modificacions per línia de plats. Un cop un plat s’ha enviat a cuina, encara podràs afegir-hi elements i la cuina veurà el que hagis afegit com a [Nom del plat] - Afegit.

Configuració de la impressora amb la funció Organització dels plats

Quan enviïs un plat a cuina, les estacions d’impressió imprimiran automàticament el tiquet de comanda a la cuina o al bar. Un plat en pausa no s’enviarà ni s’imprimirà fins que no s’hagi enviat la comanda.

Categories Envia a cuina de seguida

Si bé pots enviar articles i plats a preparar a cuina manualment, també pots enviar articles de categories concretes a la cuina o a la barra automàticament amb les categories Envia a cuina de seguida als TPV.

Per activar-ho des del Tauler de control en línia de Square:

  1. Ves a Configuració > Dispositius > Configuració del servei > Plats.

  2. Selecciona les categories que consideris. Els articles de les categories seleccionades no es marcaran com a plats per posar en pausa o enviar a cuina, ja que s’enviaran a la cuina automàticament.

  3. Fes clic a Desa.

Nota: aquesta configuració només s’aplicarà quan s’activi un dispositiu TPV per a Restaurants en aquest punt de venda. Per canviar el punt de venda, fes clic en un altre al menú desplegable.

Mode de modificació de la cistella

Per modificar els plats o la informació de l’article, toca l’article de la cistella per entrar al mode d’edició. Un cop fet això, podràs dur a terme les accions següents:

  • Moure articles entre plats.

  • Repetir, marcar com a cortesia i anul·lar articles.

  • Modificar la informació de l’article, com ara variants, opcions del servei i notes.

Recursos addicionals

No trobes el que necessites?