Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestió de taules

Organització dels plats amb Square per a restaurants

Organització dels plats és una funció específica de Square per a restaurants, dissenyada per ajudar-vos a tu i al teu equip a gestionar el flux de comptes, tant a la sala com a la cuina. La funció d’organització dels plats està pensada perquè agrupar articles, afegir ingredients o comunicar a la cuina quan posar en espera o preparar els plats sigui bufar i fer ampolles.

Activa la funció d’organització dels plats

Organització dels plats és un paràmetre opcional, de manera que hauràs d’activar «Activa la gestió dels plats» quan creïs la Configuració del dispositiu. A partir d’aquí, pots modificar o crear plats amb nom personalitzats des de Configuració del servei.

Un cop hagis habilitat l’opció d’Organització dels plats i hagis configurat els plats amb noms personalitzats, podràs començar a afegir-los als comptes.

Per afegir articles als plats:

 1. Inicia la sessió al TPV per a Restaurants de Square.

 2. Tria la taula per a la qual vols crear un compte, o bé fes clic a Nou compte a la pantalla de gestió dels comptes i tria la taula.

 3. Toca el plat a la cistella per seleccionar-lo.

 4. Afegeix tots els articles que calgui al plat.

 5. Per defecte, veuràs fins a quatre plats a la cistella. Per afegir plats addicionals, només cal que toquis Afegeix un plat.

 6. Si tens activada la funció En espera/Envia a cuina al dispositiu, el primer plat sempre es marca per defecte com a Envia a cuina i tots els que venen després, com a En espera. Pots modificar si un plat s’ha de posar en pausa o enviar a cuina tocant Envia a cuina en vermell, o En espera en taronja, a l’extrem dret de la línia dels plats.

 7. Quan estiguis a punt per enviar el compte a la cuina, prem Envia a la cantonada inferior dreta.

Si tens articles en espera dins d’un compte, pots enviar-los a cuina en qualsevol moment tornant a entrar al compte i tocant En espera. Quan el botó indiqui Envia a cuina, podràs fer clic a Envia i la cuina rebrà una comanda per preparar de seguida.

Si has de fer canvis a un plat, pots modificar-lo, eliminar-lo del tot, o bé fer-hi les modificacions per línia de plats. Un cop un plat s’ha enviat a cuina, encara podràs afegir-hi elements i la cuina veurà el que hagis afegit com a [Nom del plat] - Afegit.

Categories Envia a cuina de seguida

Si bé pots enviar articles i plats a la cuina manualment, també pots enviar articles de categories concretes a la cuina o a la barra automàticament, activant la configuració de les categories A cuina de seguida als TPV.

Per activar-ho:

 1. Ves al Tauler de control de Square > selecciona Configuració > Dispositius > TPV a la barra de navegació.

 2. Fes clic a Configuració del servei > Categories Envia a cuina de seguida.

 3. Selecciona les categories que consideris. Els articles de les categories seleccionades no es marcaran com a plats per posar en espera o enviar a cuina, ja que s’enviaran a la cuina automàticament.

Pots obtenir més informació sobre com configurar punts de venda amb Square per a restaurants. Consulta la comparativa de funcions completa entre TPV Square i el pla gratuït i el pla Plus de Square per a restaurants.

Consulta la guia de Square KDS i Organització dels plats amb Square KDS.

Mode de modificació de la cistella

Per modificar els plats o els detalls de l’article, només cal que toquis l’article de la cistella per entrar al mode de modificació. A partir d’aquí, podràs dur a terme les accions següents amb facilitat:

 • Mou articles entre plats.

 • Repeteix, marca com a cortesia i anul·la articles.

 • Modifica la informació de l’article, com ara variants, opcions del servei i notes.