Inici>Gestió de taules

Organització dels plats amb Square per a restaurants

Organització dels plats és una funció específica de Square per a restaurants, dissenyada per ajudar-vos a tu i al teu equip a gestionar el flux de factures, tant a la sala com a la cuina. La funció d’organització dels plats està pensada perquè agrupar articles, afegir ingredients o comunicar a la cuina quan posar en espera o preparar els plats sigui bufar i fer ampolles.

Activa la funció d’organització dels plats

La funció d’organització dels plats és opcional, així que hauràs d’activar l’opció «Activa l’organització dels plats» quan estiguis amb la Configuració del dispositiu. Un cap hagis activat l’organització dels plats a la configuració del dispositiu, podràs començar a afegir plats als comptes.

Per afegir un tipus de plat:

1. Inicia la sessió al TPV per a Restaurants de Square.

2. Tria la taula on vols crear un compte o toca Compte nou i tria la taula a la pantalla de gestió dels comptes.

3. Toca Afegeix un plat a la cantonada inferior dreta.

4. Afegeix tots els articles que calgui al plat.

5. Per afegir un plat addicional, torna a tocar Afegeix un plat i segueix els mateixos passos per afegir articles: així de simple.

6. El primer plat sempre es configura per defecte com a Enviat a cuina, i la resta de plats es configuren com a En espera. Pots canviar l’estat del plat, si s’ha de tenir en espera o enviar a cuina, fent clic al botó vermell Enviat a cuina o al botó blau En espera, a la part dreta de la fila de plats.

7. Quan vulguis enviar la comanda a la cuina, fes clic a Envia a la cantonada inferior dreta.

Si hi ha plats de la comanda que estan en espera, els pots enviar a cuina en qualsevol moment tornant a introduir la comanda i fent clic a En espera. Quan el botó indiqui Enviat a cuina, pots fer clic a Envia. S’enviarà un comprovant de la comanda a la cuina.

Si has de fer canvis a un tipus de plat, el pots modificar o eliminar, o bé modificar el tipus de plat per línia de plats.

Categories de plats enviats a cuina

Quan tinguis activada la configuració de categories per enviar a cuina de seguida als TPV, podràs fer que els articles de determinades categories s’enviïn a la cuina o a la barra automàticament, tot i que també podràs enviar-los manualment.

Per activar-ho:

1. Ves al Tauler de control de Square > selecciona Configuració > Dispositius > TPV a la barra de navegació.

2. Fes clic a Configuració del servei > Categories immediates.

3. Selecciona les categories que consideris. Els articles de les categories seleccionades no s’inclouran com a plat en espera o per enviar, perquè s’enviaran directament a la cuina.

Pots obtenir més informació sobre com configurar punts de venda amb Square per a restaurants. Consulta la comparativa de funcions completa entre TPV Square i el pla gratuït i el pla Plus de Square per a restaurants.

Consulta la guia de Square KDS i Organització dels plats amb Square KDS.