Inici>Gestió de taules

Organització dels plats amb Square per a restaurants

Organització dels plats és una funció específica de Square per a restaurants, creada per ajudar-vos a tu i al teu equip a gestionar les comandes, tant a la sala com a la cuina. La funció d’organització dels plats està pensada perquè agrupar articles, afegir ingredients o comunicar a la cuina quan posar en espera o preparar els plats sigui bufar i fer ampolles.

Nota: la funció d’Organització dels plats està disponible amb la subscripció al pla Plus de Square per a restaurants. Revisa la comparativa de funcions completa entre TPV Square i el pla Gratuït i Plus de Square per a restaurants.

Activa la funció d’Organització dels plats

Organització dels plats és un paràmetre opcional, de manera que hauràs d’activar «Activa la gestió dels plats» quan creïs la Configuració del dispositiu. A partir d’aquí, pots modificar o crear plats amb nom personalitzats des de Configuració del servei.

Un cop hagis habilitat l’opció d’Organització dels plats i hagis configurat els plats amb noms personalitzats, podràs començar a afegir-los als comptes.

Per afegir articles als plats:

1. Inicia la sessió al TPV per a Restaurants de Square.

2. Tria la taula per a la qual vols crear un compte, o bé fes clic a Compte nou a la pantalla de gestió dels comptes i tria la taula.

3. Toca el plat a la cistella per seleccionar-lo.

4. Afegeix tots els articles que calgui al plat.

5. Per defecte, veuràs fins a quatre plats a la cistella. Per afegir plats addicionals, només cal que toquis Afegeix un plat.

6. Si tens activada la funció En espera / Envia a cuina al dispositiu, el primer plat sempre es marca per defecte com a Envia a cuina i tots els que venen després, com a En espera. Pots modificar si un plat s’ha de posar en pausa o enviar a cuina tocant Envia a cuina en vermell, o En espera en taronja, a l’extrem dret de la línia dels plats.

7. Quan estiguis a punt per enviar la comanda a la cuina, prem Envia a la cantonada inferior dreta.

Si tens articles en espera dins d’un compte, pots enviar-los a cuina en qualsevol moment tornant a entrar al compte i tocant En espera. Quan el botó indiqui Envia a cuina, podràs fer clic a Envia i la cuina rebrà una comanda per preparar de seguida.

Si has de fer canvis a un plat, pots modificar-lo, eliminar-lo del tot, o bé fer-hi les modificacions per línia de plats. Un cop un plat s’ha enviat a cuina, encara podràs afegir-hi elements i la cuina veurà el que hagis afegit com a [Nom del plat] - Afegit.

Categories Envia a cuina de seguida

Si bé pots enviar articles i plats a preparar a cuina manualment, també pots enviar articles de categories concretes a la cuina o a la barra automàticament activant les categories Envia a cuina de seguida als TPV.

Per activar-ho des del Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Configuració > Dispositius.

2. Fes clic a Configuració del servei > Plats.

3. Selecciona les categories que consideris. Els articles de les categories seleccionades no es marcaran com a plats per posar en espera o enviar a cuina, ja que s’enviaran a la cuina automàticament.

4. Fes clic a Desa.

Nota: aquesta configuració només s’aplicarà quan s’activi un dispositiu TPV per a Restaurants en aquest punt de venda. Per canviar el punt de venda, fes clic en un altre al menú desplegable.

Mode de modificació de la cistella

Per modificar els plats o els detalls de l’article, només cal que toquis l’article de la cistella per entrar al mode de modificació. A partir d’aquí, podràs dur a terme les accions següents amb facilitat:

• Mou articles entre plats.

• Repeteix, marca com a cortesia i anul·la articles.

• Modifica la informació de l’article, com ara variants, opcions del servei i notes.

Recursos addicionals