Gestiona els tipus de pagament amb l’aplicació de Square

Estàs a punt per configurar el teu TPV amb Square? Comença >

Activa els tipus de pagament que acceptes i reordena’ls a la pantalla del procés de pagament per personalitzar-la. Tots els tipus de pagament estan activats per defecte, també efectiu i xecs, únicament amb finalitats de registre.

Tipus de pagament

Tarjeta guardada

Realiza un cobro en la tarjeta guardada de un cliente si dicho cliente te proporcionó una autorización por escrito para guardar su tarjeta de pago.

Tarjeta regalo

Introduce una tarjeta regalo electrónica o el número de una tarjera regalo física para aceptar tarjetas regalo de Square.

Factura

Crea una factura Square en la aplicación de Square.

Enviar enlace de pago

Crea un enlace de pago sin contacto para los artículos de tarifa fija y compártelo con tu cliente por mensaje de texto, correo electrónico o tu herramienta de comunicación preferida.

Cash App

Los clientes pueden pagar con Cash App para completar una transacción. Para ello, deben escanear un código QR con tu dispositivo de TPV.

Altres tipus de pagament

Per tenir el registre de tots els pagaments en un mateix lloc, pots fer servir Square per anotar i fer un seguiment dels pagaments amb xecs, efectiu, targetes regal de serveis de tercers i altres tipus de pagament.

No pagues cap comissió per acceptar efectivo, cheque u otra forma de pago. Quan acceptes altres mètodes de pagament, Square no processa cap fons i funciona únicament com a eina organitzativa i amb finalitats de registre. Square no transferirà els diners de les transaccions, sinó que aquests es transferiran directament entre tu i el client.

Efectivo

Acepta pagos en efectivo.

Otra tarjeta de regalo o cupón

Registre un pago realizado con una tarjeta de regalo o un cupón de terceros.

Cheque

Registre un pago con cheque.

Otros tipos de pagos

Registre un pago realizado con otro tipo de pago.

Personalitza els tipus de pagament

1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Més.

2. Toca Configuració > Procés de pagament > Tipus de pagament.

3. Per reordenar-los, toca les tres línies horitzontals al costat del nom de cada tipus de pagament per arrossegar-lo i deixar-lo anar.

4. Toca el botó de commutació a la dreta del tipus de pagament per afegir-lo o treure’l de la pantalla del procés de pagament.

5. Fes servir el botó Vista prèvia a la part superior de la pantalla per previsualitzar la nova pantalla del procés de pagament.

Nota: els canvis que facis en un dispositiu es reflectiran a tots els altres dispositius que estiguin vinculats al mateix punt de venda.

Per evitar que els empleats puguin modificar els tipus de pagament, desactiva l’opció Canvia la configuració als Permisos para empleados.