Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona els tipus de pagament amb l’aplicació de Square

Estàs a punt per configurar el teu TPV amb Square? Comença >

Activa els tipus de pagament que acceptes i reordena’ls a la pantalla del procés de pagament per personalitzar-la. Tots els tipus de pagament estan activats per defecte, també efectiu i xecs, únicament amb finalitats de registre.

Tipus de pagament

Targeta desada

Carrega una targeta desada si el client t‘ha donat autorització per escrit per emmagatzemar la seva targeta de pagament.

Targeta regal

Introdueix el número de targeta regal electrònica per acceptar les targetes regal de Square.

Factura

Crea una factura Square a l’aplicació de Square.

Envia l’enllaç de pagament

Crea un enllaç de pagament per a articles de tarifa fixa i comparteix-lo amb el client mitjançant un SMS, un correu electrònic o la teva eina de comunicació preferida.

Altres tipus de pagament

Per tenir el registre de tots els pagaments en un mateix lloc, pots fer servir Square per anotar i fer un seguiment dels pagaments amb xecs, efectiu, targetes regal de serveis de tercers i altres tipus de pagament.

No pagues cap comissió per acceptar efectivo, cheque u otra forma de pago. Quan acceptes altres mètodes de pagament, Square no processa cap fons i funciona únicament com a eina organitzativa i amb finalitats de registre. Square no transferirà els diners de les transaccions, sinó que aquests es transferiran directament entre tu i el client.

Efectiu

Accepta pagaments en efectiu.

Una altra targeta regal o certificat

Registra un pagament fet amb una targeta regal o un certificat de tercers.

Xec

Registra un pagament amb xec.

Altres tipus de pagaments

Registra un pagament d’un altre tipus.

Personalitza els tipus de pagament

  1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Més.

  2. Toca Configuració > Procés de pagament > Tipus de pagament.

  3. Per reordenar-los, toca les tres línies horitzontals al costat del nom de cada tipus de pagament per arrossegar-lo i deixar-lo anar.

  4. Toca el botó de commutació a la dreta del tipus de pagament per afegir-lo o treure’l de la pantalla del procés de pagament.

  5. Fes servir el botó Vista prèvia a la part superior de la pantalla per previsualitzar la nova pantalla del procés de pagament.

Nota: els canvis que facis en un dispositiu es reflectiran a tots els altres dispositius que estiguin vinculats al mateix punt de venda.

Per evitar que els empleats puguin modificar els tipus de pagament, desactiva l’opció Canvia la configuració als Permisos dels empleats.