Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Cites per als empleats

Cites: Perfils dels empleats vs. grups de permisos de l’equip

Hi ha dos components importants a l’hora de crear empleats amb Cites per a equips: perfils dels empleats i Permisos de l’equip.

  • Perfils dels empleats: determinen components clau, com ara l’horari dels empleats, els serveis que s’ofereixen i la disponibilitat per a les reserves en línia.

  • Grups de permisos de l’equip: restringeixen les accions que el personal pot dur a terme a l’aplicació de Cites i al Tauler de control en línia de Square.

Nota: per actualitzar els perfils dels empleats i els permisos de l’equip, és possible que ho hagis d’abordar des de dues seccions diferents del Tauler de control en línia de Square si vols personalitzar els grups de permisos per als empleats.

Perfils dels empleats

Amb els Perfils dels empleats pots determinar la informació que veu el client, com ara els serveis que pot dur a terme un empleat, el nom que es mostra en pantalla i les hores que té disponibles.

Per accedir als perfils del personal:

  1. Ves al tauler de control de Cites > fes clic a Personal.

  2. Selecciona un empleat o fes clic a Afegeix un empleat per crear un perfil nou.

  3. Introdueix la seva informació de contacte (adreça electrònica i número de telèfon), ubicació i horari, així com els serveis que ofereix.

  4. Des del perfil de l’empleat, també pots triar un d’aquests tres permisos de l’equip preestablerts per optimitzar el procés:

    • Proveïdor de serveis: l’empleat pot gestionar el seu propi calendari.

    • Recepció: dona accés a tots els calendaris del personal.

    • Gerent: dona accés a tots els calendaris i a la informació dels comptes. El càrrec de gerent també permet que els empleats sincronitzin el seu calendari personal de Google amb Cites Square.

Si vols personalitzar els grups de permisos predeterminats que t’hem indicat anteriorment, pots modificar l’accés dels empleats en qualsevol moment anant al Tauler de control de Square.

Pots consultar un desglossament dels permisos del personal que t’ho explica amb tot detall.

Grups de permisos de l’equip

Per configurar diversos conjunts de permisos del personal o gestionar els seus registres d’hores, utilitzaràs les funcions de Accés avançat. Si tens una subscripció al pla Prèmium de Cites, el cost d’aquestes funcions està inclòs a la teva Subscripció de Cites mensual.

Els permisos de l’equip permeten limitar l’accés dels empleats tant al calendari de Cites com al TPV. Els grups predefinits (proveïdor de serveis, recepció i encarregat) al perfil dels empleats són permisos predeterminats que la majoria dels negocis que treballen amb cites fan servir. Si vols afegir o eliminar accés, només cal que et dirigeixis a la secció Permisos del Tauler de control en línia de Square.

Per exemple, suposem que vols que tots els empleats que tenen assignat el càrrec de Proveïdor de serveis puguin emetre un reembossament quan accedeixin a l’aplicació de Cites:

  1. Ves a Permisos, al Tauler de control en línia de Square.

  2. Selecciona Proveïdor de serveis.

  3. Selecciona Tramitar reembossaments per permetre que els empleats assignats a aquest grup de permisos puguin tramitar reembossaments des de l’aplicació de Cites.

Gestiona el personal

Per impedir que un empleat pugui accedir de cap manera al teu compte de Cites, hauràs d’eliminar el seu perfil i desactivar el perfil d’empleat. Nota: ara per ara, no podràs eliminar els perfils d’empleat, només els podràs desactivar.

Elimina el perfil de l’empleat

Pots suprimir un empleat des del seu perfil al tauler de control de Cites.

Per començar:

  1. Ves al tauler de control de Cites > fes clic a Personal.

  2. Selecciona un empleat individual.

  3. A la part inferior esquerra del seu perfil, fes clic a la icona de la paperera.

  4. Confirma-ho seleccionant Elimina l’empleat.

Desactiva el perfil de l’empleat

Si elimines un membre del personal, el següent pas és desactivar el seu perfil d’empleat vinculat. Nota: en aquest moment, no podràs eliminar el perfil d’un empleat, només el podràs desactivar.

Per començar:

  1. Ves al Panel de Datos Square en línea

  2. Fes clic a l’empleat que vols desactivar.

  3. A la seva pàgina de perfil, fes clic als tres punts a l’extrem superior dret i fes clic a Desactiva l’empleat a l’extrem superior dret.

  4. Confirma-ho fent clic a Desactiva l’empleat.

Un cop hagis desactivat un empleat, no podrà iniciar la sessió al TPV o al Tauler de control en línia de Square. Sí que podràs veure els seus informes de vendes i tornar-lo a activar en qualsevol moment.

No trobes el que necessites?