Integracions compatibles amb l’Square Register

Tot i que no pots descarregar i executar aplicacions externes directament a l’Square Register, si fas servir una integració amb una aplicació de tercers podràs accedir a les teves dades al Tauler de control en línia de Square.

Square Register i Square per a comerços

Si fas servir l’aplicació de Square per a comerços a l’Square Register, podràs accedir tant a les funcions de l’aplicació com a totes les que t’ofereix el Tauler de control de Square. Nota: l’aplicació de Square per a comerços és compatible amb els iPads que operin amb iOS 14 o superior i amb l’Square Register.

Square Register i Square per a restaurants

Si fas servir l’aplicació de Square per a restaurants a l’Square Register, tindràs accés a les funcions del pla Gratuït de Square per a restaurants al Register.

Tingues en compte que només podràs disposar de les funcions del pla Gratuït de Square per a restaurants al Register. Si canvies del pla Gratuït de Restaurants al pla Plus o Prèmium, ara mateix no podràs fer servir les funcions de pagament al Register. Això sí: si fas el canvi, podràs accedir a funcions Plus al Tauler de control, com ara els informes de conjunts de categories i els informes de la carta.

Square Register i Cites Square

Pots iniciar la sessió a Cites Square des de l’Square Register un cop t’hagis se registró para obtener una cuenta de Citas Square i el Register operi amb la versió 4.22 o posterior.

Integracions de tercers

Ara per ara, admetem totes aquestes third party app integrations al Tauler de control de Square:

Comptabilitat i informes fiscals

• Xero

• Commerce Sync

• Shogo

• Big Red Cloud

• QuickBooks

• Quaderno

• FreshBooks

Màrqueting i analítiques

• Kliken

• Poptin

Gestió de restaurants

• MarketMan

• Otter