Integracions compatibles amb l’Square Register

Tot i que no pots descarregar i executar aplicacions externes directament a l’Square Register, podràs accedir a les teves dades al Tauler de control en línia de Square si fas servir una integració amb una aplicació externa.

Square Register i Square per a comerços

Si fas servir l’aplicació de Square per a comerços a l’Square Register, tindràs accés tant a les funcions de l’aplicació com a un conjunt complet de funcions al Tauler de control de Square. Nota: l’aplicació de Square per a comerços és compatible amb els iPad amb iOS 15 o superior i l’Square Register.

Square Register i Square per a restaurants

Pots iniciar la sessió a Square for Restaurants directament a l’Square Register i treure partit de les funcions de Square per a restaurants, com ara l’Administrador de comandes, els modificadors avançats, els mapes de les taules, l’organització dels plats, les propines incloses al compte i molt més.

Aquí tens més informació sobre Square for Restaurants on Square Register.

Square Register i Cites Square

Pots iniciar la sessió a Cites Square a l’Square Register un cop t’hagis se registró para obtener una cuenta de Citas Square i l’Square Register faci servir la versió 4.22 o superior.

Integracions de tercers

Ara per ara, aquestes són les third party app integrations compatibles amb el Tauler de control de Square.

Comptabilitat i informes fiscals

• Xero

• Commerce Sync

• Shogo

• Big Red Cloud

• QuickBooks

• Quaderno

• FreshBooks

Màrqueting i analítiques

• Kliken

• Poptin

Gestió de restaurants

• MarketMan

• Otter